EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Te mondtad h csalnak. Én csak annyit mondtam, hogy beöltöztek Zelenskynek meg Kim-Jon-Innek.Sixot kérdezd 😄Nem is veszek részt semmiben, hogy tudnék csalni?Csaltok, Sixo megmondta.Zacknorb és Kampman fejezzétek be. Senki sem nyeli be.Mondjuk most nem tudom, mit csináltam😀
Sixo
zacknorb
warr_b
Kampman
warr_b
5 hónapja
Sixot kérdezd 😄Nem is veszek részt semmiben, hogy tudnék csalni?Csaltok, Sixo megmondta.Zacknorb és Kampman fejezzétek be. Senki sem nyeli be.Mondjuk most nem tudom, mit csináltam😀
Sixo
zacknorb
warr_b
Kampman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Kampman
28 359
Nem is veszek részt semmiben, hogy tudnék csalni?Csaltok, Sixo megmondta.Zacknorb és Kampman fejezzétek be. Senki sem nyeli be.Mondjuk most nem tudom, mit csináltam😀
Sixo
zacknorb
warr_b
5 hónapja
Azt nem ismerem.A pilsner urquell-es amiben ledarálják a recept ötletet.Ezek a vegas.hu reklámok kínosakMondjál nem kínos reklámot.
gamerkr
Sixo
Az tök jó pl.
gamerkr
5 hónapja
A pilsner urquell-es amiben ledarálják a recept ötletet.Ezek a vegas.hu reklámok kínosakMondjál nem kínos reklámot.
gamerkr
Sixo
Az tök jó pl.
5 hónapja
Csaltok, Sixo megmondta.Zacknorb és Kampman fejezzétek be. Senki sem nyeli be.Mondjuk most nem tudom, mit csináltam😀
Sixo
zacknorb
5 hónapja
Ausztria és 3.5 alatt 2.57 VegasnálA tizi miatt csak az egyik jött
Félidő X, vége Ausztria és 6.5 gól alatt 5.20
zacknorb
5 hónapja
Ezek a vegas.hu reklámok kínosakén full önazonosnak érzem😀
gamerkr
5 hónapja
Zacknorb és Kampman fejezzétek be. Senki sem nyeli be.Mondjuk most nem tudom, mit csináltam😀
Sixo
5 hónapja
Nyakonbaszlak posztonAnulu milyen poszton játszik?könnyen adnak csóka-csókát szalTele vanPongó-Pongó szigetek?Bocs. Tudom nálad Pápua Új-Guinea és Gutemala is Európa.De kirekesztő lettél.Értem én, hogy Európát kiszélesítjük. Én már azzal is vitatkoznék, hogy az ottománok meg a ruszkik mit keresnek Európában. Izrael egyértelműen nem tartozik ide. De azért az nagyon durva lenne ha Kínát is bevennék az Európa-bajnokságba.mondjuk egy orosz-török-kína/izrael a fidesz részéről már izgalmasabb lenneAzért megnéznék egy osztrák-török-orosz csoportot, hogy a büszke magyarok kinek drukkolnának.Ha a "büszke magyarok" alatt a Fidesz és a Mihazánk hardcore drukkereit érted, akkor ők jó eséllyel az orosz-török párosnak szurkolnának az osztrákok ellen.
Logikus lenne, ha ‘a körbeverésnek’, de ki tudja mit mondanának meg nekik.
ozibozi
Kampman
Negritis, a vajda
Sixo
warr_b
Sixo
ThundersNFL a Paraszthamispénzzel és Puffin lekvárral. Csatlakozhat!
iktriad
Negritis, a vajda
warr_b
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Ezek a vegas.hu reklámok kínosakMondjál nem kínos reklámot.
gamerkr
5 hónapja
Ezek a vegas.hu reklámok kínosak
5 hónapja
Anulu milyen poszton játszik?könnyen adnak csóka-csókát szalTele vanPongó-Pongó szigetek?Bocs. Tudom nálad Pápua Új-Guinea és Gutemala is Európa.De kirekesztő lettél.Értem én, hogy Európát kiszélesítjük. Én már azzal is vitatkoznék, hogy az ottománok meg a ruszkik mit keresnek Európában. Izrael egyértelműen nem tartozik ide. De azért az nagyon durva lenne ha Kínát is bevennék az Európa-bajnokságba.mondjuk egy orosz-török-kína/izrael a fidesz részéről már izgalmasabb lenneAzért megnéznék egy osztrák-török-orosz csoportot, hogy a büszke magyarok kinek drukkolnának.Ha a "büszke magyarok" alatt a Fidesz és a Mihazánk hardcore drukkereit érted, akkor ők jó eséllyel az orosz-török párosnak szurkolnának az osztrákok ellen.
ozibozi
Kampman
Negritis, a vajda
Sixo
warr_b
Sixo
iktriad
Negritis, a vajda
5 hónapja
de ha bevetik a páncélautót, gólt nem lő ellenük senkikönnyen adnak csóka-csókát szalPongó-Pongó szigetek?Tele van
iktriad
Negritis, a vajda
5 hónapja
könnyen adnak csóka-csókát szalTele vanPongó-Pongó szigetek?Bocs. Tudom nálad Pápua Új-Guinea és Gutemala is Európa.De kirekesztő lettél.Értem én, hogy Európát kiszélesítjük. Én már azzal is vitatkoznék, hogy az ottománok meg a ruszkik mit keresnek Európában. Izrael egyértelműen nem tartozik ide. De azért az nagyon durva lenne ha Kínát is bevennék az Európa-bajnokságba.mondjuk egy orosz-török-kína/izrael a fidesz részéről már izgalmasabb lenneAzért megnéznék egy osztrák-török-orosz csoportot, hogy a büszke magyarok kinek drukkolnának.Ha a "büszke magyarok" alatt a Fidesz és a Mihazánk hardcore drukkereit érted, akkor ők jó eséllyel az orosz-török párosnak szurkolnának az osztrákok ellen.
ozibozi
Kampman
Negritis, a vajda
Sixo
warr_b
Sixo
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Klaci79
22 221
Legalább 4 sárgára fogadtam....félidőben már bosszankodtam 😀
5 hónapja
Tele vanPongó-Pongó szigetek?Bocs. Tudom nálad Pápua Új-Guinea és Gutemala is Európa.De kirekesztő lettél.Értem én, hogy Európát kiszélesítjük. Én már azzal is vitatkoznék, hogy az ottománok meg a ruszkik mit keresnek Európában. Izrael egyértelműen nem tartozik ide. De azért az nagyon durva lenne ha Kínát is bevennék az Európa-bajnokságba.mondjuk egy orosz-török-kína/izrael a fidesz részéről már izgalmasabb lenneAzért megnéznék egy osztrák-török-orosz csoportot, hogy a büszke magyarok kinek drukkolnának.Ha a "büszke magyarok" alatt a Fidesz és a Mihazánk hardcore drukkereit érted, akkor ők jó eséllyel az orosz-török párosnak szurkolnának az osztrákok ellen.
ozibozi
Kampman
Negritis, a vajda
Sixo
warr_b
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Aged 35 years and 63 days, Marko Arnautovic is the second-oldest goalscorer for Austria at a major tournament (Euro or World Cup); only Ivica Vastic was older when he scored at Euro 2008 – also with a penalty against Poland (38y 257d). DejaVu.
5 hónapja
Penetránsan szarok ezek a polákok...Ez az ismérvük nagy tornákon, és az utóbbi időben kijutni sem a legkönnyebb nekik
warr_b
5 hónapja
Meanwhile, Polish football fans in front of the Ruzzian embassy in Berlin... 😼🥁🇵🇱 pic.twitter.com/GHxqpvbiyY
— ➥𝐎𝐱𝐞𝐭𝟔𝟒 🇵🇱 (@Oxet64) June 21, 2024
5 hónapja
Penetránsan szarok ezek a polákok...
5 hónapja
Kampman
28 359
Nem volt pártutasítás, egyszerűen egy nagyon szarul felkészített, fizikailag és mentálisan egyaránt leharcolt kereten átlépett egy nagyon erős csapat, majd egy másik is.Még nem fekszünk le párt utasításra....mégegyszer mondom, ha 2016-ban ilyeneket lettek volna az osztrákok simán kapunk egy 3-astha 86-ban nem tésztázunk be a szovjetek előtt...
NB2
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Van másodosztályú focijuk? Ha igen jöhetnek Warrb szerint.Pongó-Pongó szigetek?Bocs. Tudom nálad Pápua Új-Guinea és Gutemala is Európa.De kirekesztő lettél.Értem én, hogy Európát kiszélesítjük. Én már azzal is vitatkoznék, hogy az ottománok meg a ruszkik mit keresnek Európában. Izrael egyértelműen nem tartozik ide. De azért az nagyon durva lenne ha Kínát is bevennék az Európa-bajnokságba.mondjuk egy orosz-török-kína/izrael a fidesz részéről már izgalmasabb lenneAzért megnéznék egy osztrák-török-orosz csoportot, hogy a büszke magyarok kinek drukkolnának.Ha a "büszke magyarok" alatt a Fidesz és a Mihazánk hardcore drukkereit érted, akkor ők jó eséllyel az orosz-török párosnak szurkolnának az osztrákok ellen.
ozibozi
Kampman
Negritis, a vajda
Sixo
warr_b
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Értem én, hogy Európát kiszélesítjük. Én már azzal is vitatkoznék, hogy az ottománok meg a ruszkik mit keresnek Európában. Izrael egyértelműen nem tartozik ide. De azért az nagyon durva lenne ha Kínát is bevennék az Európa-bajnokságba.az nyilván egy VB csoport lenne
Sixo