EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Pongó-Pongó szigetek?Bocs. Tudom nálad Pápua Új-Guinea és Gutemala is Európa.De kirekesztő lettél.Értem én, hogy Európát kiszélesítjük. Én már azzal is vitatkoznék, hogy az ottománok meg a ruszkik mit keresnek Európában. Izrael egyértelműen nem tartozik ide. De azért az nagyon durva lenne ha Kínát is bevennék az Európa-bajnokságba.mondjuk egy orosz-török-kína/izrael a fidesz részéről már izgalmasabb lenneAzért megnéznék egy osztrák-török-orosz csoportot, hogy a büszke magyarok kinek drukkolnának.Ha a "büszke magyarok" alatt a Fidesz és a Mihazánk hardcore drukkereit érted, akkor ők jó eséllyel az orosz-török párosnak szurkolnának az osztrákok ellen.
Logikus lenne, ha ‘a körbeverésnek’, de ki tudja mit mondanának meg nekik.
ozibozi
Kampman
Negritis, a vajda
Sixo
warr_b
Sixo
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Kampman
28 359
Katar is bevásárolta magát a Copa Americára, szóval bármi lehetséges.Értem én, hogy Európát kiszélesítjük. Én már azzal is vitatkoznék, hogy az ottománok meg a ruszkik mit keresnek Európában. Izrael egyértelműen nem tartozik ide. De azért az nagyon durva lenne ha Kínát is bevennék az Európa-bajnokságba.mondjuk egy orosz-török-kína/izrael a fidesz részéről már izgalmasabb lenneAzért megnéznék egy osztrák-török-orosz csoportot, hogy a büszke magyarok kinek drukkolnának.Ha a "büszke magyarok" alatt a Fidesz és a Mihazánk hardcore drukkereit érted, akkor ők jó eséllyel az orosz-török párosnak szurkolnának az osztrákok ellen.
ozibozi
Kampman
Negritis, a vajda
Sixo
5 hónapja
Még nem fekszünk le párt utasításra....mégegyszer mondom, ha 2016-ban ilyeneket lettek volna az osztrákok simán kapunk egy 3-astha 86-ban nem tésztázunk be a szovjetek előtt...
NB2
zacknorb
Draft
5 hónapja
Bocs. Tudom nálad Pápua Új-Guinea és Gutemala is Európa.De kirekesztő lettél.Értem én, hogy Európát kiszélesítjük. Én már azzal is vitatkoznék, hogy az ottománok meg a ruszkik mit keresnek Európában. Izrael egyértelműen nem tartozik ide. De azért az nagyon durva lenne ha Kínát is bevennék az Európa-bajnokságba.mondjuk egy orosz-török-kína/izrael a fidesz részéről már izgalmasabb lenneAzért megnéznék egy osztrák-török-orosz csoportot, hogy a büszke magyarok kinek drukkolnának.Ha a "büszke magyarok" alatt a Fidesz és a Mihazánk hardcore drukkereit érted, akkor ők jó eséllyel az orosz-török párosnak szurkolnának az osztrákok ellen.
ozibozi
Kampman
Negritis, a vajda
Sixo
warr_b
5 hónapja
Qatar is volt Copa American, csak meg kell hívniÉrtem én, hogy Európát kiszélesítjük. Én már azzal is vitatkoznék, hogy az ottománok meg a ruszkik mit keresnek Európában. Izrael egyértelműen nem tartozik ide. De azért az nagyon durva lenne ha Kínát is bevennék az Európa-bajnokságba.mondjuk egy orosz-török-kína/izrael a fidesz részéről már izgalmasabb lenneAzért megnéznék egy osztrák-török-orosz csoportot, hogy a büszke magyarok kinek drukkolnának.Ha a "büszke magyarok" alatt a Fidesz és a Mihazánk hardcore drukkereit érted, akkor ők jó eséllyel az orosz-török párosnak szurkolnának az osztrákok ellen.
ozibozi
Kampman
Negritis, a vajda
Sixo
5 hónapja
mégegyszer mondom, ha 2016-ban ilyeneket lettek volna az osztrákok simán kapunk egy 3-astPlusz ott volt Alaba kapufája az 30-dik másodpercben....
NB2
Draft
5 hónapja
De kirekesztő lettél.Értem én, hogy Európát kiszélesítjük. Én már azzal is vitatkoznék, hogy az ottománok meg a ruszkik mit keresnek Európában. Izrael egyértelműen nem tartozik ide. De azért az nagyon durva lenne ha Kínát is bevennék az Európa-bajnokságba.mondjuk egy orosz-török-kína/izrael a fidesz részéről már izgalmasabb lenneAzért megnéznék egy osztrák-török-orosz csoportot, hogy a büszke magyarok kinek drukkolnának.Ha a "büszke magyarok" alatt a Fidesz és a Mihazánk hardcore drukkereit érted, akkor ők jó eséllyel az orosz-török párosnak szurkolnának az osztrákok ellen.
ozibozi
Kampman
Negritis, a vajda
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Értem én, hogy Európát kiszélesítjük. Én már azzal is vitatkoznék, hogy az ottománok meg a ruszkik mit keresnek Európában. Izrael egyértelműen nem tartozik ide. De azért az nagyon durva lenne ha Kínát is bevennék az Európa-bajnokságba.mondjuk egy orosz-török-kína/izrael a fidesz részéről már izgalmasabb lenneAzért megnéznék egy osztrák-török-orosz csoportot, hogy a büszke magyarok kinek drukkolnának.Ha a "büszke magyarok" alatt a Fidesz és a Mihazánk hardcore drukkereit érted, akkor ők jó eséllyel az orosz-török párosnak szurkolnának az osztrákok ellen.
ozibozi
Kampman
Negritis, a vajda
5 hónapja
mégegyszer mondom, ha 2016-ban ilyeneket lettek volna az osztrákok simán kapunk egy 3-astha 86-ban nem tésztázunk be a szovjetek előtt...
NB2
5 hónapja
Kampman
28 359
mégegyszer mondom, ha 2016-ban ilyeneket lettek volna az osztrákok simán kapunk egy 3-astDe nem ilyenek voltak.
NB2
5 hónapja
mégegyszer mondom, ha 2016-ban ilyeneket lettek volna az osztrákok simán kapunk egy 3-ast
5 hónapja
Érdekes, hogy maga a kapus nem is reklamált.Mert tudta,hogy ez így mindig tizi
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Draft
5 hónapja
Érdekes, hogy maga a kapus nem is reklamált.
5 hónapja
Hát sárga és szabad kifelé....de ezt mindig megadják tizinekde tényleg nézzétek vissza, én ezt nem fújtam volna be, az osztrák rúgott bele a kapusba, a kapus hozzá sem értVicces hogy elsore eloben sima tizinek tunt, a lassitas utan meg, hááát...
elég meccsdöntő szitu így
NB2
Zsellér van de Vrij
Draft
5 hónapja
de tényleg nézzétek vissza, én ezt nem fújtam volna be, az osztrák rúgott bele a kapusba, a kapus hozzá sem értUgyanígy láttam....Sabitzer ahogy kerülte már esett is el....Cseznyi hozzám sem ért
NB2
Draft
5 hónapja
mondjuk egy orosz-török-kína/izrael a fidesz részéről már izgalmasabb lenneAzért megnéznék egy osztrák-török-orosz csoportot, hogy a büszke magyarok kinek drukkolnának.Ha a "büszke magyarok" alatt a Fidesz és a Mihazánk hardcore drukkereit érted, akkor ők jó eséllyel az orosz-török párosnak szurkolnának az osztrákok ellen.
ozibozi
Kampman
Negritis, a vajda
5 hónapja
de tényleg nézzétek vissza, én ezt nem fújtam volna be, az osztrák rúgott bele a kapusba, a kapus hozzá sem értVicces hogy elsore eloben sima tizinek tunt, a lassitas utan meg, hááát...
NB2
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
ozibozi
17 218
Vlsz, de ha más info jön a pártházból akkor büszkén váltanak majd/ szerencsére azeri, tadzsik komákat nem kell szopkodnunk/még/Azért megnéznék egy osztrák-török-orosz csoportot, hogy a büszke magyarok kinek drukkolnának.Ha a "büszke magyarok" alatt a Fidesz és a Mihazánk hardcore drukkereit érted, akkor ők jó eséllyel az orosz-török párosnak szurkolnának az osztrákok ellen.
Pápá PolskaÜgyesen fejbe rúgta a kapust, miután hosszan tolta meg
zacknorb
ozibozi
Kampman
Szerkesztette: ozibozi
5 hónapja
Jogos. Jah jo, regen volt, en meg faradt vagyok. 😊Ez volt az elso bunteto?német drukkerként te kérdezed? 😊
Zsellér van de Vrij
NB2
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
de tényleg nézzétek vissza, én ezt nem fújtam volna be, az osztrák rúgott bele a kapusba, a kapus hozzá sem értelég meccsdöntő szitu így
5 hónapja
mondjuk egy orosz-török-kína/izrael a fidesz részéről már izgalmasabb lenneAzért megnéznék egy osztrák-török-orosz csoportot, hogy a büszke magyarok kinek drukkolnának.Ha a "büszke magyarok" alatt a Fidesz és a Mihazánk hardcore drukkereit érted, akkor ők jó eséllyel az orosz-török párosnak szurkolnának az osztrákok ellen.
ozibozi
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Kampman
28 359
Azért megnéznék egy osztrák-török-orosz csoportot, hogy a büszke magyarok kinek drukkolnának.Ha a "büszke magyarok" alatt a Fidesz és a Mihazánk hardcore drukkereit érted, akkor ők jó eséllyel az orosz-török párosnak szurkolnának az osztrákok ellen.
ozibozi
Szerkesztette: Kampman
5 hónapja
Ez volt az elso bunteto?német drukkerként te kérdezed? 😊
Zsellér van de Vrij
5 hónapja
Ez volt az elso bunteto?
5 hónapja
Mikey
18 756
Ez milyen jó, fejbe rúgja a kapust, de ő kap tizenegyest. 😂😂😂