NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
egy ufc-s kiröhögi ezeket a focistákat 😊
5 hónapja
Most le is lehet fújni. Nekünk magyaroknak ez így ideális eredmény.
5 hónapja
"Pjateket" miért "Pjonteknek" ejti?
5 hónapja
osztrákok beállnak, jönni fog a lengyel gól?
5 hónapja
Lewa-t a nyolcaddöntőre jegelik a lengyelek? (lemaradtam a felvezetőről)síelni mennek majd nem pecázni?
gamerkr
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Lewa-t a nyolcaddöntőre jegelik a lengyelek? (lemaradtam a felvezetőről)
5 hónapja
deyell
11 702
a mi szempontunkból az a csoport már nem játszik, ilyen szempontból mindegy. most viszont a lengyel - osztrákon kellene egy döntetlen.Remelem a belgak valahogy leverik a romanokat holnap, es akkor lesz 4 db 3 pontos csapat az E csoportban az utolso kör előtt. 😊És az nekünk miért jó?
Zsellér van de Vrij
Sixo
choose life
5 hónapja
Ezt nem neztem, csak fasza lenne egy ilyen csoport, ennyi.Remelem a belgak valahogy leverik a romanokat holnap, es akkor lesz 4 db 3 pontos csapat az E csoportban az utolso kör előtt. 😊És az nekünk miért jó?
Zsellér van de Vrij
Sixo
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Kampman
28 359
Lengyelek NFLben vagy Premier Leagueben piros nadrágban lennének.Nem akartak egy piros-fehér-piros és egy fehér-piros-fehér felállást.
Legalább ebben értelmes az UEFA.
Cubehor
5 hónapja
Ezzel a focival rohadt sokáig mehetnek az osztrákok, csapatjáték, nincsenek kitéve 1-1 sérülésnek.
5 hónapja
Remelem a belgak valahogy leverik a romanokat holnap, es akkor lesz 4 db 3 pontos csapat az E csoportban az utolso kör előtt. 😊És az nekünk miért jó?
Zsellér van de Vrij
5 hónapja
Osztrak gyozelemre tettem.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
megérdemelték a sógorok
5 hónapja
Remelem a belgak valahogy leverik a romanokat holnap, es akkor lesz 4 db 3 pontos csapat az E csoportban az utolso kör előtt. 😊
5 hónapja
Cubehor
318
Lengyelek NFLben vagy Premier Leagueben piros nadrágban lennének.Legalább ebben értelmes az UEFA.
5 hónapja
Kampman
28 359
Cserébe van olasz bíró is a Copán.Az argentín bíró vezeti majd a magyar-skótot.argentin????
warr_b
NB2
5 hónapja
Az argentín bíró vezeti majd a magyar-skótot.argentin????
warr_b
5 hónapja
Az argentín bíró vezeti majd a magyar-skótot.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Te is, fiam...Igeeeeen! 2-1es ukran gyozelmet tippeltem. 😀Hat akkor ez telibe, vigyazat, csalok. 😊
Zsellér van de Vrij
Zsellér van de Vrij
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Löfli, jobb klikk a nevére, a többit tudod.Igeeeeen! 2-1es ukran gyozelmet tippeltem. 😀Hat akkor ez telibe, vigyazat, csalok. 😊
Zsellér van de Vrij
Zsellér van de Vrij
5 hónapja
Belga meccset pont nem láttam múltkor, hogy kaptak ki ezektől? 😃Lukaku amit lehetett kihagyott. Kettőt rúgott be, de az egyiket les miatt, a másikat meg 3 perccel korábbi kezezés miatt elvették.
esanders10