NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Igeeeeen! 2-1es ukran gyozelmet tippeltem. 😀Hat akkor ez telibe, vigyazat, csalok. 😊
Zsellér van de Vrij
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Amúgy basszus, mit várunk a magyar footballközbeszédtől, ha a legolvasottabb (szenny)lapok ilyen OLDALAS cikket hoznak le5 hónapja
Probability by group to have 3 teams qualify for the #EURO2024 knockout stage:
— We Global Football (@We_Global) June 21, 2024
Group A: 60.0%
Group B: 35.6%
Group C: 56.2%
Group D: 78.3%
Group E: 89.8%
Group F: 80.1%
5 hónapja
Ausztria és 3.5 alatt 2.57 VegasnálFélidő X, vége Ausztria és 6.5 gól alatt 5.20
5 hónapja
Toto21
5 965
Gyönyörü 3.7-es odds ^^de jó legyen 2,5 over és Ukrajna W!mert senki nem hisz bennük 😀Bold prediction: ma nyer UkrajnaAz esélyesebb csapatra fogadni mióta bold?
Toto21
alatriste
Toto21
Mai tuti tipp, mind 3 meccs 2,5 over lesz
Toto21
5 hónapja
Ez igaz, viszont a meleget azt kimondottan utálom.te Vasas, Kommandó, meg Sharks fan vagy, te szereted a szenvedést, szóval neked már ez örömöt okoz xDDSokkal jöttök már nekem 😂Jelzem, 1-0-nál elmentem bringával a fiúkkal könyvtárba (szar ötlet volt, geci hőség van)...senkit nem érdekel, hogy meleg volt a lényeg, hogy jött 2 gól 😊
warr_b
NB2
warr_b
zacknorb
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
te Vasas, Kommandó, meg Sharks fan vagy, te szereted a szenvedést, szóval neked már ez örömöt okoz xDDSokkal jöttök már nekem 😂Jelzem, 1-0-nál elmentem bringával a fiúkkal könyvtárba (szar ötlet volt, geci hőség van)...senkit nem érdekel, hogy meleg volt a lényeg, hogy jött 2 gól 😊
warr_b
NB2
warr_b
5 hónapja
Sokkal jöttök már nekem 😂Jelzem, 1-0-nál elmentem bringával a fiúkkal könyvtárba (szar ötlet volt, geci hőség van)...senkit nem érdekel, hogy meleg volt a lényeg, hogy jött 2 gól 😊
warr_b
NB2
5 hónapja
Mindenesetre ezek az ukránok elég suták, még ha féletlen továbbjutnak ez akkor is kevés lesz még a legjobb 16-ban isha a spanyolokkal mennek szembe, mint harmadik, akkor fix
Heisman nádor
ha az angolokkal, akkor....
5 hónapja
Mindenesetre ezek az ukránok elég suták, még ha féletlen továbbjutnak ez akkor is kevés lesz még a legjobb 16-ban is
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Jelzem, 1-0-nál elmentem bringával a fiúkkal könyvtárba (szar ötlet volt, geci hőség van)...
5 hónapja
esanders10
543
Belga meccset pont nem láttam múltkor, hogy kaptak ki ezektől? 😃
5 hónapja
Atya isten ez a dubravka tovabbra is kurva gyenge kapusEgyetértek
esanders10
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Kockás papír dreamDe jó lenne, mert arra a meccsre van jegyem 😀
Azt szeretném, ha a C és az F csoport harmadik esne ki, abban az esetben mi az E csoport elsőjével tolnánk.
Nyilván a románokat akarnám. 😀😀
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
5 hónapja
Ez egy Sutaló díjas lövés volt Vavrotól
5 hónapja
Kockás papír dreamAzt szeretném, ha a C és az F csoport harmadik esne ki, abban az esetben mi az E csoport elsőjével tolnánk.
Nyilván a románokat akarnám. 😀😀
5 hónapja
5 hónapja
esanders10
543
Atya isten ez a dubravka tovabbra is kurva gyenge kapus
5 hónapja
Igeeeeen! 2-1es ukran gyozelmet tippeltem. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Ez mekkora mák 😀
5 hónapja
Ilyen trágya szar gólt kapni xdd
5 hónapja
Ezek az ukrán csatárok elképesztően ötlettelen szarok 😀Komolyan skill issue ez, hogy ennyi rárohanást hogy lehet ilyen elképesztően gyengén megoldani
5 hónapja
Újvári miből gondolja, hogy Jááááááááááremcsuknak kell mondani?