NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Memphis nélkül csoda lenne a holland W, főleg hogy Zirkzee is annyit játszott eddig mint Openda..
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Jó csak eddig ezen az EBn elengedtek azokat a szitukat amikor a támadó el tudta rúgni kapura a labdát bmien szabálytalanság volt vele szemben. Most először nem.Nem kell nem véleményt formálni. Ha a Pool ellen fújnak ilyet, akkor nem a bírót szidom, hanem a védőt, mert ez így balfaszság volt.Semlegeseként én meg nem formálok véleményt. 😀Mindenki elfogult, ki erre, ki arra 😊Túl régóta nézel te focit, hogy ezt elhidd. Nyújtott lábbal ment, lehet hogy blokkolni akart, de lábat talált. Oké, hogy rühelled az angolokat, de ne már.Mi a túró volt itt rátartás? Blokkolni akart a védő, Kane meg teliberúgta 😀Nem tudom, hogy trollkodsz-e, vagy csak fullba tolod a kretént?Még a piros sem lett volna nagyon túlzás ezért.Kane- nek max, ne agyatlankodjunk már azért
Mikey
warr_b
A rátartás az veszélyes játék, tankönyvi sárga lapos szabálytalanság.
slowmotion
De megint mi a faszomat csináljon a nyomorult védő, udvariasan álljon arrébb, hadd menjen szabadon a támadó?
És én nyomom fullba.
warr_b
csi77
warr_b
iktriad
Az a jó ítélet, amit minden viszonylatban megadna az ember.
Ez így nem tizi? De ha mondjuk Walker csinálja ezt Gakpoval, az igen? Ne komolytalankodjunk már!
Viszonylag kevés olyat láttam, hogy egy megbikázott labdánál a rúgó játékos lába az érintés helyén megálljon a levegőben. Fizikailag is lehetetlen. Éppen ezért a rúgó játékost védik az ilyen szituációban, mert ebből könnyen lábtörés lehet.
Az összes ilyenből a talpaló játékos mászik ki sárga lappal.
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Kampman
28 290
Lenyúlták az NB1 legnagyobb sztárjainak tehetségét?Southgate és a háromoroszlánosok ma hatalmas meglepetéssel jöttek: valódi támadófocival készültek a meccsre.Sztem a space jam módszert alkalmaztak
iktriad
csebi
4 hónapja
Nuanszokkal lehet, de ez mar tenyleg szubjektiv, ki hogy erzi.Picit talán az angolok jobbakIrtam olyat hogy jobbak? Teljesen kiegyenlitett meccs.De azért nem jobbak, ugye?Ordas baromsag, hogy kozuk nincs a meccshez.Értem én hogy utálod az angolokat de az egy full jogos tizi volt, és a Simmons lővésen kívül közük nincs a meccshez, ráadásul Dumfriesnek most kellett volna a második sárga amit nem kapott meg. Szóva igen makkerek...Makker hollandok..Befujtak ellenuk egy jogtalan tizit, tenyleg mákerek. XD
kapitnono
Zsellér van de Vrij
kapitnono
Zsellér van de Vrij
csi77
Zsellér van de Vrij
csi77
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
hát ez kurva jó...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
4 hónapja
ozibozi
17 142
Taktika?70% labdabirtoklás, 1,23 xg szemben a holland 0,21 el 😂😂Ordas baromsag, hogy kozuk nincs a meccshez.Értem én hogy utálod az angolokat de az egy full jogos tizi volt, és a Simmons lővésen kívül közük nincs a meccshez, ráadásul Dumfriesnek most kellett volna a második sárga amit nem kapott meg. Szóva igen makkerek...Makker hollandok..Befujtak ellenuk egy jogtalan tizit, tenyleg mákerek. XD
kapitnono
Zsellér van de Vrij
kapitnono
Zsellér van de Vrij
Miről beszélünk?
kapitnono
4 hónapja
no
7 281
Örüljünk annak hogy meccs lett... ezek mért nem tudtak így játszani eddig?Kellett?
Igor
4 hónapja
Southgate és a háromoroszlánosok ma hatalmas meglepetéssel jöttek: valódi támadófocival készültek a meccsre.Sztem a space jam módszert alkalmaztak
iktriad
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Picit talán az angolok jobbakIrtam olyat hogy jobbak? Teljesen kiegyenlitett meccs.De azért nem jobbak, ugye?Ordas baromsag, hogy kozuk nincs a meccshez.Értem én hogy utálod az angolokat de az egy full jogos tizi volt, és a Simmons lővésen kívül közük nincs a meccshez, ráadásul Dumfriesnek most kellett volna a második sárga amit nem kapott meg. Szóva igen makkerek...Makker hollandok..Befujtak ellenuk egy jogtalan tizit, tenyleg mákerek. XD
kapitnono
Zsellér van de Vrij
kapitnono
Zsellér van de Vrij
csi77
Zsellér van de Vrij
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
4 hónapja
Jogos ezt kihagytamHa a büntető területen belül van.Egyértelmű, akik nem az angoloknak drukkolnak, azoknak ez nem volt tizi 😁Nem is kérdés hogy csak az szerint nem tizi aki utálja őket 😁
csi77
Talpalás mindenhol egyértelmű tizi ha labdát nem, de lábat talál...
kapitnono
Sorry, ezt muszáj volt.
zacknorb
4 hónapja
Nem kell nem véleményt formálni. Ha a Pool ellen fújnak ilyet, akkor nem a bírót szidom, hanem a védőt, mert ez így balfaszság volt.Semlegeseként én meg nem formálok véleményt. 😀Mindenki elfogult, ki erre, ki arra 😊Túl régóta nézel te focit, hogy ezt elhidd. Nyújtott lábbal ment, lehet hogy blokkolni akart, de lábat talált. Oké, hogy rühelled az angolokat, de ne már.Mi a túró volt itt rátartás? Blokkolni akart a védő, Kane meg teliberúgta 😀Nem tudom, hogy trollkodsz-e, vagy csak fullba tolod a kretént?Még a piros sem lett volna nagyon túlzás ezért.Kane- nek max, ne agyatlankodjunk már azért
Mikey
warr_b
A rátartás az veszélyes játék, tankönyvi sárga lapos szabálytalanság.
slowmotion
De megint mi a faszomat csináljon a nyomorult védő, udvariasan álljon arrébb, hadd menjen szabadon a támadó?
És én nyomom fullba.
warr_b
csi77
warr_b
iktriad
Az a jó ítélet, amit minden viszonylatban megadna az ember.
Ez így nem tizi? De ha mondjuk Walker csinálja ezt Gakpoval, az igen? Ne komolytalankodjunk már!
Viszonylag kevés olyat láttam, hogy egy megbikázott labdánál a rúgó játékos lába az érintés helyén megálljon a levegőben. Fizikailag is lehetetlen. Éppen ezért a rúgó játékost védik az ilyen szituációban, mert ebből könnyen lábtörés lehet.
Az összes ilyenből a talpaló játékos mászik ki sárga lappal.
4 hónapja
Nem voltak rákényszerítve...Örüljünk annak hogy meccs lett... ezek mért nem tudtak így játszani eddig?Igen, ilyenkor egy kicsit azért én is mérges vagyok rájuk.
Igor
Kampman
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
4 hónapja
Southgate és a háromoroszlánosok ma hatalmas meglepetéssel jöttek: valódi támadófocival készültek a meccsre.
4 hónapja
70% labdabirtoklás, 1,23 xg szemben a holland 0,21 el 😂😂Ordas baromsag, hogy kozuk nincs a meccshez.Értem én hogy utálod az angolokat de az egy full jogos tizi volt, és a Simmons lővésen kívül közük nincs a meccshez, ráadásul Dumfriesnek most kellett volna a második sárga amit nem kapott meg. Szóva igen makkerek...Makker hollandok..Befujtak ellenuk egy jogtalan tizit, tenyleg mákerek. XD
kapitnono
Zsellér van de Vrij
kapitnono
Zsellér van de Vrij
Miről beszélünk?
4 hónapja
Örüljünk annak hogy meccs lett... ezek mért nem tudtak így játszani eddig?Nem voltak rakenyszeritve.
Igor
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Ha a büntető területen belül van.Egyértelmű, akik nem az angoloknak drukkolnak, azoknak ez nem volt tizi 😁Nem is kérdés hogy csak az szerint nem tizi aki utálja őket 😁
csi77
Talpalás mindenhol egyértelmű tizi ha labdát nem, de lábat talál...
kapitnono
Sorry, ezt muszáj volt.
4 hónapja
Irtam olyat hogy jobbak? Teljesen kiegyenlitett meccs.De azért nem jobbak, ugye?Ordas baromsag, hogy kozuk nincs a meccshez.Értem én hogy utálod az angolokat de az egy full jogos tizi volt, és a Simmons lővésen kívül közük nincs a meccshez, ráadásul Dumfriesnek most kellett volna a második sárga amit nem kapott meg. Szóva igen makkerek...Makker hollandok..Befujtak ellenuk egy jogtalan tizit, tenyleg mákerek. XD
kapitnono
Zsellér van de Vrij
kapitnono
Zsellér van de Vrij
csi77
4 hónapja
Örüljünk annak hogy meccs lett... ezek mért nem tudtak így játszani eddig?Amúgy igen. Hol volt eddig ez az angol csapat?
Igor
4 hónapja
Kampman
28 290
Örüljünk annak hogy meccs lett... ezek mért nem tudtak így játszani eddig?Igen, ilyenkor egy kicsit azért én is mérges vagyok rájuk.
Igor
4 hónapja
Ezt szemmel verte
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Akik szerint ez tizi volt azoktól megkérdezném h a spanyol nemeten mikor Füllkrug úgy rúgott kapufát h a spanyol hátvéd két kézzel lerántotta az tizi vagy nem?Termeszetesen nem az, na ugorjunk. 😉
csebi
4 hónapja
De azért nem jobbak, ugye?Ordas baromsag, hogy kozuk nincs a meccshez.Értem én hogy utálod az angolokat de az egy full jogos tizi volt, és a Simmons lővésen kívül közük nincs a meccshez, ráadásul Dumfriesnek most kellett volna a második sárga amit nem kapott meg. Szóva igen makkerek...Makker hollandok..Befujtak ellenuk egy jogtalan tizit, tenyleg mákerek. XD
kapitnono
Zsellér van de Vrij
kapitnono
Zsellér van de Vrij
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
4 hónapja
Örüljünk annak hogy meccs lett... ezek mért nem tudtak így játszani eddig?
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
4 hónapja
Mák: 1-1
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!