NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Amúgy túlszárnyaltuk a téli vb-t már hozzászólásbanszámít, hogy voltak magyarok
zacknorb
pedig a vb-n több meccs volt, nem?
4 hónapja
Sixo shamingAmúgy túlszárnyaltuk a téli vb-t már hozzászólásbanCsöcs bezzeg alig volt.
zacknorb
warr_b
4 hónapja
Ha az angolok nem úgy játszottak volna eddig mint ahogy ès ha ők mennek tovább akkor azt mondanám vègül is a kèt legjobb csapat jutott be....
4 hónapja
Amúgy túlszárnyaltuk a téli vb-t már hozzászólásbanCsöcs bezzeg alig volt.
zacknorb
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Nem kell nem véleményt formálni. Ha a Pool ellen fújnak ilyet, akkor nem a bírót szidom, hanem a védőt, mert ez így balfaszság volt.Jah, grundon meg megyekettőben még jól meg is pofozzák a talpalóalávalót.
Az a jó ítélet, amit minden viszonylatban megadna az ember.
Ez így nem tizi? De ha mondjuk Walker csinálja ezt Gakpoval, az igen? Ne komolytalankodjunk már!
Viszonylag kevés olyat láttam, hogy egy megbikázott labdánál a rúgó játékos lába az érintés helyén megálljon a levegőben. Fizikailag is lehetetlen. Éppen ezért a rúgó játékost védik az ilyen szituációban, mert ebből könnyen lábtörés lehet.
Az összes ilyenből a talpaló játékos mászik ki sárga lappal.
slowmotion
4 hónapja
Hat amikor mez 2.5 métert nyúlik meg vki a két kezes lerántas miatt kerül földre az nem fizikális játék sztem.Ez nem a "még belefér-e a fizikálisabb játékba?"-kérdéskör része, lövés miatt lendülő lábat letalpalni súlyosan sérülésveszélyes, vagyis sárga lapos.De egész Eb-n volt csomó hasonló. Ugyanugy Moratat is lerantottak egyszer (talán németek ellen) de még ellotte kapura és Cnel is rémlik ilyen eset. Konzekvensen elengedtek ha a csatár el tudta rúgni kapura, sőt itt meg tisztább is abból a szempontból h Kane lövését magát ez nem befolyásolta. Mikor viszont loves előtt lerántanak az már inkább befolyásol.Akik szerint ez tizi volt azoktól megkérdezném h a spanyol nemeten mikor Füllkrug úgy rúgott kapufát h a spanyol hátvéd két kézzel lerántotta az tizi vagy nem?Én pl nem láttam azt a meccset, csak az elejét, azért nincs sarkalatos véleményem arról az esetről.
csebi
Ott a nyolcadik perces Kroos fault van meg, amivel hidegre tette a kis spanyolt. Szar ítélet volt, legalábbis hiányos.
slowmotion
csebi
slowmotion
Én csak ezek alapján úgy gondoltam h akkor azért nem adnak tizit ha azt nem befolyásolta h a csatár el tudtae lőni.
Most itt adtak, amúgy sztem jogosan. Visszanezve többször amúgy ez jó döntés volt csak akkor többinél mi a helyzet ezen az EBn?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Hát ezt tényleg max kivédekezni tudják a hollandok, mert támadó játékhoz sok közük nincs, nem is nagyon akarnak előre menni amit meg is értek mert Depay nélkül nem nagyon van kitől várni az extrát támadó oldalon
4 hónapja
no
7 280
Ki mondta hogy annyit jatszottak amennyit kellett? De rakenyszeritve se voltak, ahogy itt sincsenek.Nem voltak rákényszerítve...Örüljünk annak hogy meccs lett... ezek mért nem tudtak így játszani eddig?Igen, ilyenkor egy kicsit azért én is mérges vagyok rájuk.
Igor
Kampman
gyurcziSzlovákok ellen mi volt? Ja igen, a svájci elleni is sima volt... a csoportot hagyjuk. Szerintem ott is többet kellett volna, de végülis kitaktikázták hogy a DEN-SEB 0-0 legyen.Örüljünk annak hogy meccs lett... ezek mért nem tudtak így játszani eddig?Kellett?
Igor
no
Azért eldobom az agyam, nehogy mosdassuk már őket, hogy pont annyit játszottak amit kellett, lol.
Igor
ertem en hogy valamiert budosek es nem szamit, de itt is pontosan hulyek hogy igy jatszanak. A hollandok kb jatszak a kiscsapat taktikat es az angoloknak is betonbiztosan kellene inkabb vedekezni, mert sajat magukra veszelyesek es meg egy holland megindulas es baj van. Persze ezert szidjuk a focit, de ez ketto csapatnak kellene jatszani. A hollandok felallt vedelem ellen hugyfos. Egy talalt gol majdnem kiejtette oket, de attol meg egy szar csapat jutott volna be es ami alapjan a hollandok ( nekem az elso amit latok toluk ) pont olyan fos mint a tobbi kiscsapat, de jobb jatekosokkal jatszak azt. Szoval nem meg senki nem kenyszeritette oket hogy jatszanak igy. Es itt is inkabb veszelyes. Ez a nyomom akapura oket akik viszont tudatosan adjak at a labdat teruletet es kontrazok az nem kenyszeriti semmire oket. Az eredmeny igen.
4 hónapja
Amúgy túlszárnyaltuk a téli vb-t már hozzászólásban
4 hónapja
Shaw must go on?Itt is lesz halftime show, mint a Copan?
NB2
Ami, ha már Miami, nyilvánvaló, ki lesz.
4 hónapja
deyell
11 702
valamit ki kéne találni a hollandoknak a félidőben mert ez így nem lesz jó.
choose life
4 hónapja
Ez nem a "még belefér-e a fizikálisabb játékba?"-kérdéskör része, lövés miatt lendülő lábat letalpalni súlyosan sérülésveszélyes, vagyis sárga lapos.De egész Eb-n volt csomó hasonló. Ugyanugy Moratat is lerantottak egyszer (talán németek ellen) de még ellotte kapura és Cnel is rémlik ilyen eset. Konzekvensen elengedtek ha a csatár el tudta rúgni kapura, sőt itt meg tisztább is abból a szempontból h Kane lövését magát ez nem befolyásolta. Mikor viszont loves előtt lerántanak az már inkább befolyásol.Akik szerint ez tizi volt azoktól megkérdezném h a spanyol nemeten mikor Füllkrug úgy rúgott kapufát h a spanyol hátvéd két kézzel lerántotta az tizi vagy nem?Én pl nem láttam azt a meccset, csak az elejét, azért nincs sarkalatos véleményem arról az esetről.
csebi
Ott a nyolcadik perces Kroos fault van meg, amivel hidegre tette a kis spanyolt. Szar ítélet volt, legalábbis hiányos.
slowmotion
csebi
4 hónapja
Shaw must go on?
4 hónapja
De egész Eb-n volt csomó hasonló. Ugyanugy Moratat is lerantottak egyszer (talán németek ellen) de még ellotte kapura és Cnel is rémlik ilyen eset. Konzekvensen elengedtek ha a csatár el tudta rúgni kapura, sőt itt meg tisztább is abból a szempontból h Kane lövését magát ez nem befolyásolta. Mikor viszont loves előtt lerántanak az már inkább befolyásol.Akik szerint ez tizi volt azoktól megkérdezném h a spanyol nemeten mikor Füllkrug úgy rúgott kapufát h a spanyol hátvéd két kézzel lerántotta az tizi vagy nem?Én pl nem láttam azt a meccset, csak az elejét, azért nincs sarkalatos véleményem arról az esetről.
csebi
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Ha rengeteg szar ítélet születik, attól nem az egy helyes ítélet lesz rossz, hanem a rossz ítéletek maradnak rosszak.Jó csak eddig ezen az EBn elengedtek azokat a szitukat amikor a támadó el tudta rúgni kapura a labdát bmien szabálytalanság volt vele szemben. Most először nem.Nem kell nem véleményt formálni. Ha a Pool ellen fújnak ilyet, akkor nem a bírót szidom, hanem a védőt, mert ez így balfaszság volt.Semlegeseként én meg nem formálok véleményt. 😀Mindenki elfogult, ki erre, ki arra 😊Túl régóta nézel te focit, hogy ezt elhidd. Nyújtott lábbal ment, lehet hogy blokkolni akart, de lábat talált. Oké, hogy rühelled az angolokat, de ne már.Mi a túró volt itt rátartás? Blokkolni akart a védő, Kane meg teliberúgta 😀Nem tudom, hogy trollkodsz-e, vagy csak fullba tolod a kretént?Még a piros sem lett volna nagyon túlzás ezért.Kane- nek max, ne agyatlankodjunk már azért
Mikey
warr_b
A rátartás az veszélyes játék, tankönyvi sárga lapos szabálytalanság.
slowmotion
De megint mi a faszomat csináljon a nyomorult védő, udvariasan álljon arrébb, hadd menjen szabadon a támadó?
És én nyomom fullba.
warr_b
csi77
warr_b
iktriad
Az a jó ítélet, amit minden viszonylatban megadna az ember.
Ez így nem tizi? De ha mondjuk Walker csinálja ezt Gakpoval, az igen? Ne komolytalankodjunk már!
Viszonylag kevés olyat láttam, hogy egy megbikázott labdánál a rúgó játékos lába az érintés helyén megálljon a levegőben. Fizikailag is lehetetlen. Éppen ezért a rúgó játékost védik az ilyen szituációban, mert ebből könnyen lábtörés lehet.
Az összes ilyenből a talpaló játékos mászik ki sárga lappal.
slowmotion
csebi
4 hónapja
Ott sok hiányos ítélet volt, hol erre, hol arraAkik szerint ez tizi volt azoktól megkérdezném h a spanyol nemeten mikor Füllkrug úgy rúgott kapufát h a spanyol hátvéd két kézzel lerántotta az tizi vagy nem?Én pl nem láttam azt a meccset, csak az elejét, azért nincs sarkalatos véleményem arról az esetről.
csebi
slowmotion
Ugyanannyira kellet volna Kroost kiállítani, mint Cucu kezezése után tizit adni
4 hónapja
Mondjuk az hogy az elődöntőben (!) kezd el focizni a csapat annak illegálisnak kéne lennie. Jó hogy nem a Finalissimára áll össze a csapat 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Nem voltak rákényszerítve...Örüljünk annak hogy meccs lett... ezek mért nem tudtak így játszani eddig?Igen, ilyenkor egy kicsit azért én is mérges vagyok rájuk.
Igor
Kampman
gyurczi
Szlovákok ellen mi volt? Ja igen, a svájci elleni is sima volt... a csoportot hagyjuk. Szerintem ott is többet kellett volna, de végülis kitaktikázták hogy a DEN-SEB 0-0 legyen.Örüljünk annak hogy meccs lett... ezek mért nem tudtak így játszani eddig?Kellett?
Igor
no
Azért eldobom az agyam, nehogy mosdassuk már őket, hogy pont annyit játszottak amit kellett, lol.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
4 hónapja
Akik szerint ez tizi volt azoktól megkérdezném h a spanyol nemeten mikor Füllkrug úgy rúgott kapufát h a spanyol hátvéd két kézzel lerántotta az tizi vagy nem?Én pl nem láttam azt a meccset, csak az elejét, azért nincs sarkalatos véleményem arról az esetről.
csebi
4 hónapja
Nuanszokkal lehet, de ez mar tenyleg szubjektiv, ki hogy erzi.Picit talán az angolok jobbakIrtam olyat hogy jobbak? Teljesen kiegyenlitett meccs.De azért nem jobbak, ugye?Ordas baromsag, hogy kozuk nincs a meccshez.Értem én hogy utálod az angolokat de az egy full jogos tizi volt, és a Simmons lővésen kívül közük nincs a meccshez, ráadásul Dumfriesnek most kellett volna a második sárga amit nem kapott meg. Szóva igen makkerek...Makker hollandok..Befujtak ellenuk egy jogtalan tizit, tenyleg mákerek. XD
kapitnono
Zsellér van de Vrij
kapitnono
Zsellér van de Vrij
csi77
Zsellér van de Vrij
csi77
Zsellér van de Vrij
4 hónapja
Mikor melyikÉs ők a Monstars vagy a Looney Tunes.Southgate és a háromoroszlánosok ma hatalmas meglepetéssel jöttek: valódi támadófocival készültek a meccsre.Sztem a space jam módszert alkalmaztak
iktriad
csebi
iktriad
4 hónapja
Depay lehalt, fasza
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Felőlem az is lehet, de akkor is jobbak eddig az angolok szerintem tizi ide vagy odaTaktika?70% labdabirtoklás, 1,23 xg szemben a holland 0,21 el 😂😂Ordas baromsag, hogy kozuk nincs a meccshez.Értem én hogy utálod az angolokat de az egy full jogos tizi volt, és a Simmons lővésen kívül közük nincs a meccshez, ráadásul Dumfriesnek most kellett volna a második sárga amit nem kapott meg. Szóva igen makkerek...Makker hollandok..Befujtak ellenuk egy jogtalan tizit, tenyleg mákerek. XD
kapitnono
Zsellér van de Vrij
kapitnono
Zsellér van de Vrij
Miről beszélünk?
kapitnono
ozibozi