Bowldog Hálaadást!

EB 2024 - eredményközvetítő

20 feliratkozó

5 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Fantasy és tippelde:
Fantasy játék, salary capes liga:
 gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX

Tippelde:
 www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867

UEFA tippelde:
 gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Ki nyeri?
Spanyolország: csi77, dande, Heisman

Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 892 — Kinek mit intézett a kormánya
Faszomba.
Sixo
Nem akarom mondani, milyen eredményt tippeltem
5 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 331
Ha ez marad és a dánok legyőzik az angolokat, a szerbek biztosan utolsó helyen végeznek.
Kampman
Ha ez marad az elég szar nekünk
davemayer
Igen, ennek a csoportnak a harmadik helyezettje biztosan jobb lenne, mint mi lehetnénk esetleg.
5 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Jót tesz a meccsnek ez a gól.
5 hónapja
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Ha ez marad és a dánok legyőzik az angolokat, a szerbek biztosan utolsó helyen végeznek.
Kampman
Ha ez marad az elég szar nekünk

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
5 hónapja
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Na végre, akkor hajrá szerbia kell a btts, az 1-1 meg az x is 😁

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
5 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 331
5 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
Faszomba.

5 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ez se lesz 0-0.
5 hónapja
Mekkora beszólás Hajdú B-től 😀

5 hónapja
1 óra játék után a 2 csapat közel 2es xG-t összefocizott, de mindent kihagytak eddig.

5 hónapja
Faszom miért Vlahovic jön le, miért nem Mitrovic ...

5 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391
A nagy képet nézve nálam az a verzió él, h Rossi és a csapat, meg a szurkolók is elbízták magukat. Nem lehet egy selejtezőből és NL meccsekből kiindulni, mert az előbbiben nem találkoztunk komoly, erős csapattal, utóbbit a nagyok nem veszik komolyan v kísérleteznek v lelazulnak. Az éles EB meccsek és a színvonal más, erre utalt Szobi is tegnap.

A keret szűk, ráadásul a kezdők zöme is lejtmenetbe került a szezon végére v elfáradt: lásd Szobi, Varga.
Sokukon látszik a kihagyás, egyszerűen nem kerültek formába, v nem gyógyultak meg teljesen, mint Orbán, Fiola, de sztem Schäfer sem.

Gulácsi a legjobbunk, bár tegnap hibázott. Ettől Dibuszt ki lehetne egyszer próbálni,egy esèlyt megérdemelne, mert BL/EL/EKL szinten bizonyított. Persze a skótok stìlusa nem fekszik neki.

Hàtul van baj, mert bár Dárdai jó lesz, de ő még nem összeszokott Willy-vel. Lang-ot a válogatottbsn kell tápolni, én a helyében hazajönnék a Fradiba Sammy Mmaee helyére, mindenki jobban járhatna.
Bolla sztem üde színfolt lesz, neki a Rapid pont jó ugródeszka.
Kerkez előre jobban játszik, mint amit védekezni tud, mögé stabil belső hármas kell, mert lyuk keletkezik.
Fiola helyett lehet jobban járnánk kezdőként vmi NB1--es fiatallal, Ficsó meg rotáljon (írtam múltkor, h kinek kellene külföldre menni mihamarabb).

Középen kellett vna Styles fizikalitása, nagy pech, h kiesett, Skócia ellen kellene.
Nagy Ádi magához képest sztem nem rossz, de ő nem lesz mélységi kezdeményező (ezért kell SzD-nek visszalépegetnie), viszont az átmenetekben jó Ádi. Én keretben hagynám, de ide kell utánpótlás box to box.
Kleinit el kell felejteni, lelkes, meg hajt, de eszetlenül szór el labdát, ami nekünk életveszély.
Schäfer majd jó lesz, ha lesz egymás után két teljes szezonja, normális alapozással. A gyereknek van tüdeje kb egyedül a csapatból.

Szobinak feljebb kell játszania, akár hamis9-ként. Onnan tudna kreálni, kapura törni v lőni. Vonal mellett pazarlás és üti Sallai játékát is.
Sallai a legjobb mezőnyünk, tőle a gólveszélyt hiányolom egyedül.
Barni mellé/mögé kellene egy fiatal gólzsák, tőlemehet ez Németh is. Gyökeres lett volna extra!
Ádám egy vicc, helyette adnék több esély Horváth Krisznek és Csobothnak.
Willie Parker
bollanak ugodeszka arapid? inkabb a helye.
25 eves vagy mennyi.
nalunk szobszolai is fiatal stb.. de az igazan nagyok mar 20 evesen nagy klubbokban toljak es nem tehetsegesnek minositik
YoungZeeZee
Válogatottsági szinthez pont elég lesz neki, ha stabilan tud játszani
5 hónapja
Második kihagyott meccs
Mondjuk török meg ez is olyan amit lehet visszanezek
Negritis, a vajda
Ezen csak izgalom van, sok játék nincs. Lőni kéne vkinek minél előbb egyet akkor lenne érdekesebb
davemayer
vagy hármat
Kampman
Mitrovicot kitettem, mert borzalmas volt az előző meccsen és nem hittem, hogy lesz ő még pályán az eb-n. Erre tessék megint kezdő, nehogy betaláljon.
Sixo
Oszt csodálkozol, hogy nem vagy előrébb 😉
warr_b
mert én nem csalok mint te meg Zacknorb
Sixo
Itt már csalásnak számít a tudás?
zacknorb
A tudás a tegnapi skót-svájcos 0-2es tipped. Minden más csalás.

5 hónapja
Ez hol nem piros?

5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 892 — Kinek mit intézett a kormánya
Második kihagyott meccs
Mondjuk török meg ez is olyan amit lehet visszanezek
Negritis, a vajda
Ezen csak izgalom van, sok játék nincs. Lőni kéne vkinek minél előbb egyet akkor lenne érdekesebb
davemayer
vagy hármat
Kampman
Mitrovicot kitettem, mert borzalmas volt az előző meccsen és nem hittem, hogy lesz ő még pályán az eb-n. Erre tessék megint kezdő, nehogy betaláljon.
Sixo
Oszt csodálkozol, hogy nem vagy előrébb 😉
warr_b
mert én nem csalok mint te meg Zacknorb
Sixo
Itt már csalásnak számít a tudás?
5 hónapja
Biyol jézusom xD

5 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Őszintén nem zavar a válogatott eredményessége ezen a tornán, ez egy rohadt erős csoport, eleve benne volt hogy nem megyünk tovább.
Ami jobban zavar, hogy gyakorlatilag az egy szem Vargán kívül nem termelt ki a magyar fociközeg komolyan számba vehető játékost.És bár kedvelem, de legyünk reálisak, ő is egy downgrade Szalaihoz képest.
Tony Adams
de vargat sem MO termelte ki... 😊
YoungZeeZee
Na de majd Lisztes Jr. Ha nem zavarják haza 1-2 év után...
5 hónapja
Toto21 Chicago Bears 5 962
Mik maradnak ki, látszik h vlahovicot és seskot is megtettem
davemayer
én akkor mit mondjak Mitrovic szerez gólt-al? Oblak kb kiszed mindent ami a kapura megy...
5 hónapja
YoungZeeZee 8 566
Őszintén nem zavar a válogatott eredményessége ezen a tornán, ez egy rohadt erős csoport, eleve benne volt hogy nem megyünk tovább.
Ami jobban zavar, hogy gyakorlatilag az egy szem Vargán kívül nem termelt ki a magyar fociközeg komolyan számba vehető játékost.És bár kedvelem, de legyünk reálisak, ő is egy downgrade Szalaihoz képest.
Tony Adams
de vargat sem MO termelte ki... 😊
5 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan

Szerkesztette: Tony Adams
5 hónapja

5 hónapja
YoungZeeZee 8 566
A nagy képet nézve nálam az a verzió él, h Rossi és a csapat, meg a szurkolók is elbízták magukat. Nem lehet egy selejtezőből és NL meccsekből kiindulni, mert az előbbiben nem találkoztunk komoly, erős csapattal, utóbbit a nagyok nem veszik komolyan v kísérleteznek v lelazulnak. Az éles EB meccsek és a színvonal más, erre utalt Szobi is tegnap.

A keret szűk, ráadásul a kezdők zöme is lejtmenetbe került a szezon végére v elfáradt: lásd Szobi, Varga.
Sokukon látszik a kihagyás, egyszerűen nem kerültek formába, v nem gyógyultak meg teljesen, mint Orbán, Fiola, de sztem Schäfer sem.

Gulácsi a legjobbunk, bár tegnap hibázott. Ettől Dibuszt ki lehetne egyszer próbálni,egy esèlyt megérdemelne, mert BL/EL/EKL szinten bizonyított. Persze a skótok stìlusa nem fekszik neki.

Hàtul van baj, mert bár Dárdai jó lesz, de ő még nem összeszokott Willy-vel. Lang-ot a válogatottbsn kell tápolni, én a helyében hazajönnék a Fradiba Sammy Mmaee helyére, mindenki jobban járhatna.
Kerkez előre jobban játszik, mint amit védekezni tud, mögé stabil belső hármas kell, mert lyuk keletkezik.
Fiola helyett lehet jobban járnánk kezdőként vmi NB1--es fiatallal, Ficsó meg rotáljon (írtam múltkor, h kinek kellene külföldre menni mihamarabb).

Középen kellett vna Styles fizikalitása, nagy pech, h kiesett, Skócia ellen kellene.
Nagy Ádi magához képest sztem nem rossz, de ő nem lesz mélységi kezdeményező (ezért kell SzD-nek visszalépegetnie), viszont az átmenetekben jó Ádi. Én keretben hagynám, de ide kell utánpótlás box to box.
Kleinit el kell felejteni, lelkes, meg hajt, de eszetlenül szór el labdát, ami nekünk életveszély.
Schäfer majd jó lesz, ha lesz egymás után két teljes szezonja, normális alapozással. A gyereknek van tüdeje kb egyedül a csapatból.

Szobinak feljebb kell játszania, akár hamis9-ként. Onnan tudna kreálni, kapura törni v lőni. Vonal mellett pazarlás és üti Sallai játékát is.
Barni mellé/mögé kellene egy fiatal gólzsák, tőlemehet ez Németh is. Gyökeres lett volna extra!
Willie Parker
bollanak ugodeszka arapid? inkabb a helye.
25 eves vagy mennyi.
nalunk szobszolai is fiatal stb.. de az igazan nagyok mar 20 evesen nagy klubbokban toljak es nem tehetsegesnek minositik
5 hónapja
EB legjobb meccse.
Sixo
bria sixo egy troll 😊
NB2
Mer most miért? Itt a végén minden támadásból helyzet.

5 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391

Hàtul van baj, mert bár Dárdai jó lesz, de ő még nem összeszokott Willy-vel. Lang-ot a válogatottban kell tápolni, én a helyében hazajönnék a Fradiba Sammy Mmaee helyére, mindenki jobban járhatna.

Barni mellé/mögé kellene egy fiatal gólzsák, tőlem lehet ez Németh is. Gyökeres lett volna extra!

Szerkesztette: Willie Parker
5 hónapja
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
EB legjobb meccse.
Sixo
bria sixo egy troll 😊