EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
remelem nyernek a szlovenokEgy biztos, lesz délszláv pontszerzés a meccsen. 😀
YoungZeeZee
5 hónapja
Ez a szabálytalánság kisebb volt, mint ami tegnap Vili ellen nem fújtak be.
5 hónapja
YoungZeeZee
8 566
remelem nyernek a szlovenok
5 hónapja
Sesko a tesám, tudta, hogy 0-0-t tippeltem, direkt nem rúgta be.
5 hónapja
2esbe kell tolni és akkor szűz maradViszont predikciósban meg 0-0át raktam, akkor inkább ne is legyen gól.dugni is akarsz meg szűznek is maradni? hááát elárulom az nem fog menni 😊
Sixo
NB2
5 hónapja
Viszont predikciósban meg 0-0át raktam, akkor inkább ne is legyen gól.dugni is akarsz meg szűznek is maradni? hááát elárulom az nem fog menni 😊
Sixo
5 hónapja
Viszont predikciósban meg 0-0át raktam, akkor inkább ne is legyen gól.
5 hónapja
mert én nem csalok mint te meg ZacknorbOszt csodálkozol, hogy nem vagy előrébb 😉Mitrovicot kitettem, mert borzalmas volt az előző meccsen és nem hittem, hogy lesz ő még pályán az eb-n. Erre tessék megint kezdő, nehogy betaláljon.vagy hármatMásodik kihagyott meccsEzen csak izgalom van, sok játék nincs. Lőni kéne vkinek minél előbb egyet akkor lenne érdekesebb
Mondjuk török meg ez is olyan amit lehet visszanezek
Negritis, a vajda
davemayer
Kampman
Sixo
warr_b
5 hónapja
Oszt csodálkozol, hogy nem vagy előrébb 😉Mitrovicot kitettem, mert borzalmas volt az előző meccsen és nem hittem, hogy lesz ő még pályán az eb-n. Erre tessék megint kezdő, nehogy betaláljon.vagy hármatMásodik kihagyott meccsEzen csak izgalom van, sok játék nincs. Lőni kéne vkinek minél előbb egyet akkor lenne érdekesebb
Negritis, a vajda
davemayer
Kampman
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Nagyjából én is akkortájt hagytam el őket.Beleolvastam Trollfociba, már kezdődik a “mink vagyunk valakik akik ott voltunk bezzeg a sok károgó ezt soha ne érezze” LOL.Szerintem utoljára kb. 2017-18 körül olvastam őket és hát azóta se nagyon hiányoztak.
petey
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
nem sokon múlt 😀Mitrovicot kitettem, mert borzalmas volt az előző meccsen és nem hittem, hogy lesz ő még pályán az eb-n. Erre tessék megint kezdő, nehogy betaláljon.vagy hármatMásodik kihagyott meccsEzen csak izgalom van, sok játék nincs. Lőni kéne vkinek minél előbb egyet akkor lenne érdekesebb
Negritis, a vajda
davemayer
Kampman
Sixo
5 hónapja
Csak ötszázzal | mármint forint 😁 |Remélem 2000 Eurós téttel. 😀X, X, spanyol, ment a mix kombóban negyvenpárszoros oddszértAzon se lepődnék meg, ha ma mindhárom meccs döntetlen lenne.Uyganez csak fordítva. Első kettő x, este meg let's go Italy 😀
Azért betippeltem egy szerb győzelmet, a másik kettőre meg döntetlent.
Zsellér van de Vrij
Drip
warr_b
iktriad
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Mitrovicot kitettem, mert borzalmas volt az előző meccsen és nem hittem, hogy lesz ő még pályán az eb-n. Erre tessék megint kezdő, nehogy betaláljon.vagy hármatMásodik kihagyott meccsEzen csak izgalom van, sok játék nincs. Lőni kéne vkinek minél előbb egyet akkor lenne érdekesebb
Negritis, a vajda
davemayer
Kampman
5 hónapja
Kampman
28 331
vagy hármatMásodik kihagyott meccsEzen csak izgalom van, sok játék nincs. Lőni kéne vkinek minél előbb egyet akkor lenne érdekesebb
Negritis, a vajda
davemayer
5 hónapja
Második kihagyott meccsEzen csak izgalom van, sok játék nincs. Lőni kéne vkinek minél előbb egyet akkor lenne érdekesebb
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Minek. Van elég focitroll ezen a fórumon.Beleolvastam Trollfociba, már kezdődik a “mink vagyunk valakik akik ott voltunk bezzeg a sok károgó ezt soha ne érezze” LOL.Szerintem utoljára kb. 2017-18 körül olvastam őket és hát azóta se nagyon hiányoztak.
petey
Kampman
5 hónapja
Második kihagyott meccsMondjuk török meg ez is olyan amit lehet visszanezek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Azon se lepődnék meg, ha ma mindhárom meccs döntetlen lenne.Nálam x,x , spanyolok
Azért betippeltem egy szerb győzelmet, a másik kettőre meg döntetlent.
Zsellér van de Vrij
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Kampman
28 331
Beleolvastam Trollfociba, már kezdődik a “mink vagyunk valakik akik ott voltunk bezzeg a sok károgó ezt soha ne érezze” LOL.Szerintem utoljára kb. 2017-18 körül olvastam őket és hát azóta se nagyon hiányoztak.
petey
5 hónapja
Willie Parker
15 391
Nem túl rózsásak a kilátásaink, avagy innen szép továbbjutni.Ez az emelt szintű matek érettségi.
iktriad
Kérem számolja ki a magyar válogatott valós továbbjutási esélyeit!
5 hónapja
XD
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv