EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
,Egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva Makkelie Soros rokonságába tartozik' - Index
5 hónapja
Egyébként csak èn gondolom vagy látom úgy hogy Szobi egèsz egyszerűen rosszul, rossz pozícióban van játszatva? Ki van rakva a szèlre illetve kicsit beljebb ès be van szorítva egy területre egy körbe. Azzal együtt hogy ő maga sincs jó formában. De hagyni kellene hadd focizzon ahogy valójában a legjobban tud szabadon ès akkor újra szárnyalna. Lehet most is így van csak nem megy neki, de nekem ez tűnt fel. Szerintem 🤷
5 hónapja
Tierney IR, annyival jobb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Van baj...telex.hu/zacc/2024/06/19/magyar-nemzet-szurkolok-futball
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Faszomat a bírózásba Rossi mester....Willie simán csak lepattant Gündoganról....de minden emberünk leállt integetni....faszért nem mentünk tovább....volt sípszó nem....akkor miért állunk meg emberek...89 percben alig volt Willie ellen kontakt már esett össze....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
A komplett Vasast és Gera lesz Rossi utódja 😁Aztán honnan lesz?Jo kerdes, mert a nemetek ellen is mentek ezerrel.Most rohantak, mert mindenképp nyerni kellett és tudták h gólokat kell lőni. Ellenünk sztem csak akkor kezdenek el így rohanni ha a 70.perc után is X lesz. Én Rossi helyében berendezkednék kontrára, lehet keresnivalónk ha kellően masszívak leszünk.jó nekünk ez a skót - svájci döntetlen szerintem. ezzel a skótok elhiszik, hogy még továbbjuthatnak, remélhetőleg jobban kinyílnak így ellenünk.Bakker, azert nem szarok.
deyell
Mennek mint a mergezett eger.
Szerinted ezt a tempot nalunk birni fogjak?
Hacsak nem tudjuk iranyitani a meccset, akkor ezek bedaralnak minket, aztan majd lehet magyarazni a 0 pontot.
Lúdas Solymi
davemayer
Nekunk rohadtul nem lenne jo ha kontrazgatnanak, mert lefutnak meg lenyomnak erobol.
Meglassuk h mit alkotnak a sracok, de vasarnap ki kell adniuk magukbol mindent.
Az is teny h rohadt nagy volt az elvaras veluk szemben es hat a Svajc elleni meccset beneztek nagyon.
Jo lesz ez a valogatott, de kell meg tobb megbizhato es jo jatekos, mert nemhogy a kispad rovid, de a palyan levok kozul is fejvakaros nem egy.
Lúdas Solymi
Behívják Szivacskit meg Radót?
warr_b
Draft
5 hónapja
Aztán honnan lesz?Jo kerdes, mert a nemetek ellen is mentek ezerrel.Most rohantak, mert mindenképp nyerni kellett és tudták h gólokat kell lőni. Ellenünk sztem csak akkor kezdenek el így rohanni ha a 70.perc után is X lesz. Én Rossi helyében berendezkednék kontrára, lehet keresnivalónk ha kellően masszívak leszünk.jó nekünk ez a skót - svájci döntetlen szerintem. ezzel a skótok elhiszik, hogy még továbbjuthatnak, remélhetőleg jobban kinyílnak így ellenünk.Bakker, azert nem szarok.
deyell
Hacsak nem tudjuk iranyitani a meccset, akkor ezek bedaralnak minket, aztan majd lehet magyarazni a 0 pontot.
Lúdas Solymi
davemayer
Nekunk rohadtul nem lenne jo ha kontrazgatnanak, mert lefutnak meg lenyomnak erobol.
Az is teny h rohadt nagy volt az elvaras veluk szemben es hat a Svajc elleni meccset beneztek nagyon.
Jo lesz ez a valogatott, de kell meg tobb megbizhato es jo jatekos, mert nemhogy a kispad rovid, de a palyan levok kozul is fejvakaros nem egy.
Lúdas Solymi
Behívják Szivacskit meg Radót?
5 hónapja
Lúdas Solymi
8 027
Jo kerdes, mert a nemetek ellen is mentek ezerrel.Most rohantak, mert mindenképp nyerni kellett és tudták h gólokat kell lőni. Ellenünk sztem csak akkor kezdenek el így rohanni ha a 70.perc után is X lesz. Én Rossi helyében berendezkednék kontrára, lehet keresnivalónk ha kellően masszívak leszünk.jó nekünk ez a skót - svájci döntetlen szerintem. ezzel a skótok elhiszik, hogy még továbbjuthatnak, remélhetőleg jobban kinyílnak így ellenünk.Bakker, azert nem szarok.
deyell
Lúdas Solymi
davemayer
5 hónapja
"Csak emlékeztetőül írjuk, hogy a 2016-os franciaországi világbajnokságot úgy nyerte meg a portugál válogatott, hogy nem nyert meccset a csoportjában, csak három döntetlent tudott összekaparni, így végül három ponttal, nullás gólkülönbséggel jutott tovább."Origo a világ egyetem söpredék firkászainak gyűjtőhelye.....
2024, origo.
www.origo.hu/sport/sport-futball/2024/06/magyar-valogatott-tovabbjutas-forgatokonyv
Gergőbácsi
Draft
5 hónapja
Kampman
28 331
kövezzetek meg, nem érzem h magyaro megbassza a skótokatők is feljavultak láthatóan.
Kúrfürst briareos
akár egy sima kiszenvedett győzelem is elég lehet a továbbjutáshoz.
5 hónapja
Most rohantak, mert mindenképp nyerni kellett és tudták h gólokat kell lőni. Ellenünk sztem csak akkor kezdenek el így rohanni ha a 70.perc után is X lesz. Én Rossi helyében berendezkednék kontrára, lehet keresnivalónk ha kellően masszívak leszünk.jó nekünk ez a skót - svájci döntetlen szerintem. ezzel a skótok elhiszik, hogy még továbbjuthatnak, remélhetőleg jobban kinyílnak így ellenünk.Bakker, azert nem szarok.
deyell
Lúdas Solymi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
"Csak emlékeztetőül írjuk, hogy a 2016-os franciaországi világbajnokságot úgy nyerte meg a portugál válogatott, hogy nem nyert meccset a csoportjában, csak három döntetlent tudott összekaparni, így végül három ponttal, nullás gólkülönbséggel jutott tovább."2024, origo.
www.origo.hu/sport/sport-futball/2024/06/magyar-valogatott-tovabbjutas-forgatokonyv
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
5 hónapja
Briáék akkor így továbbjutottak
5 hónapja
jó nekünk ez a skót - svájci döntetlen szerintem. ezzel a skótok elhiszik, hogy még továbbjuthatnak, remélhetőleg jobban kinyílnak így ellenünk.jah, csak nekünk azért több góllal kéne nyerni, hogy legyen esély, a skótoknak meg elég egyet bekotorni
deyell
és igen mindkét válogatott javult, de a skótok sokkal többet, konkrétan én 70-30 esélyt érzek és a skótoké a 70
5 hónapja
kövezzetek meg, nem érzem h magyaro megbassza a skótokat
5 hónapja
deyell
11 702
az nem volt kérdés szerintem. sok esély nem volt rá, hogy három góllal verjük a skótokat, ami a csoport második helyéhez kellett volna, ha ma a skótok nyernek.jó nekünk ez a skót - svájci döntetlen szerintem. ezzel a skótok elhiszik, hogy még továbbjuthatnak, remélhetőleg jobban kinyílnak így ellenünk.annyiból szar hogy fix csoport harmadik max
deyell
Negritis, a vajda
choose life
5 hónapja
Lúdas Solymi
8 027
jó nekünk ez a skót - svájci döntetlen szerintem. ezzel a skótok elhiszik, hogy még továbbjuthatnak, remélhetőleg jobban kinyílnak így ellenünk.Bakker, azert nem szarok.
deyell
5 hónapja
Eleve ennek volt csak realitásajó nekünk ez a skót - svájci döntetlen szerintem. ezzel a skótok elhiszik, hogy még továbbjuthatnak, remélhetőleg jobban kinyílnak így ellenünk.annyiból szar hogy fix csoport harmadik max
deyell
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Klaci79
22 221
jó nekünk ez a skót - svájci döntetlen szerintem. ezzel a skótok elhiszik, hogy még továbbjuthatnak, remélhetőleg jobban kinyílnak így ellenünk.ahogy ma fociztak, baromira nem lesz ez könnyű nekünk
deyell
5 hónapja
Bárcsak mindegyik X ilyen jó meccs lenne
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
jó nekünk ez a skót - svájci döntetlen szerintem. ezzel a skótok elhiszik, hogy még továbbjuthatnak, remélhetőleg jobban kinyílnak így ellenünk.annyiból szar hogy fix csoport harmadik max
deyell
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Vasárnap előre a csoport 3. helyéért. Ahogy a mindenki várta...
5 hónapja
Nyeh, nyomi iksz
5 hónapja
deyell
11 702
jó nekünk ez a skót - svájci döntetlen szerintem. ezzel a skótok elhiszik, hogy még továbbjuthatnak, remélhetőleg jobban kinyílnak így ellenünk.
choose life