EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Nekem a legalja vb volt, pedig értelmesen 90 óta nézek vb-ket. Kodstans monoton zúgás, megspékelve 7 meccsen 8 gólos (csak tipp így utólag) spanyol vb győzelemmel... HányingerNekem mondjuk tetszett (10 éves voltam)meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh nonstopemlékeztek a vuvuzelakra?pusztuljon az emlékük is
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
zacknorb
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
5 hónapja
Embolo Lukaku testvére? 😊Buzipajtása
NB2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Danke schön, Herr Kurfürstfixxed it for you , itt 2 voltAkkor a múltkori után kvittek vagyunk. Minden egyes alkalommal ott lesztek warr_bvel amikor elütök egy betűt?Ez nagyobb sértés, mint ha azt mondanám neked, hogy Clemson-os Trevor Lawrence-s pizsiben alszol. 😀Azt ugye vágod, hogy itkirad is tagja a nernek?Azt nem lehet, ne told a ner csapatátAmúgy nem kell félni, jövőre feljut a Vasas, utána Tóth Milu elpusztítja az NB1-et és meg van oldva.Vagy mentse ki onnan most pl. a Paks, aztán 1 év múlva Fradi, 3 év múlva külföld (vagy NB2).
zacknorb
iktriad
davemayer
Sixo
Ki az az itkirad amúgy? 😛
iktriad
Sixo
Kúrfürst briareos
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
ej de kár ezért a lesértAzt hittem a németek utálják a svájciakat, mert nagyon szar németet beszélnek.
Kúrfürst briareos
5 hónapja
ne szopassatokmost má maradjon az eredmény
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Embolo Lukaku testvére? 😊Nem, ő hatékonyabb, lásd magyar meccs.
NB2
5 hónapja
Szerintem inkább ő a fiatal. Mióta itt vagyunk a fórumon, akkor ő 5 éves volt ezek szerint. Iktriad már akkor is fake Jags szurkoló volt.| akkor rohadj meg 😛🤣 | de öreg vagyok baszkiNekem mondjuk tetszett (10 éves voltam)meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh nonstopemlékeztek a vuvuzelakra?pusztuljon az emlékük is
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
zacknorb
davemayer
5 hónapja
Faszom geci lőjjetek már egy gólt
5 hónapja
Az les, ne örüjjé
5 hónapja
Embolo Lukaku testvére? 😊
5 hónapja
Tactful Cactus
13 880
Elképzelem ezeket a jeleneteket a magyar kapu előtt...
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Ha nem szívod a vérünket, akkor abba. 😉Akkor a múltkori után kvittek vagyunk. Minden egyes alkalommal ott lesztek Warrbvel amikor elütök egy betűt?Ez nagyobb sértés, mint ha azt mondanám neked, hogy Clemson-os Trevor Lawrence-s pizsiben alszol. 😀Azt ugye vágod, hogy itkirad is tagja a nernek?Azt nem lehet, ne told a ner csapatátAmúgy nem kell félni, jövőre feljut a Vasas, utána Tóth Milu elpusztítja az NB1-et és meg van oldva.Vagy mentse ki onnan most pl. a Paks, aztán 1 év múlva Fradi, 3 év múlva külföld (vagy NB2).
zacknorb
iktriad
davemayer
Sixo
iktriad
Sixo
5 hónapja
Ennek a Gilmour gyereknek is mekkora karrierje lett.. . Ja nem ide
5 hónapja
fixxed it for you , itt 2 voltAkkor a múltkori után kvittek vagyunk. Minden egyes alkalommal ott lesztek warr_bvel amikor elütök egy betűt?Ez nagyobb sértés, mint ha azt mondanám neked, hogy Clemson-os Trevor Lawrence-s pizsiben alszol. 😀Azt ugye vágod, hogy itkirad is tagja a nernek?Azt nem lehet, ne told a ner csapatátAmúgy nem kell félni, jövőre feljut a Vasas, utána Tóth Milu elpusztítja az NB1-et és meg van oldva.Vagy mentse ki onnan most pl. a Paks, aztán 1 év múlva Fradi, 3 év múlva külföld (vagy NB2).
zacknorb
iktriad
davemayer
Sixo
iktriad
Sixo
5 hónapja
Kampman
28 331
A monotonitásuk vette el az értelmüket.meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh nonstopemlékeztek a vuvuzelakra?pusztuljon az emlékük is
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
Mert ha néha szóltak volna, vagy lett volna valami dallamuk, de semmi. Egy katatón borzalom volt az egész.
Szerkesztette: Kampman
5 hónapja
| akkor rohadj meg 😛🤣 | de öreg vagyok baszkiNekem mondjuk tetszett (10 éves voltam)meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh nonstopemlékeztek a vuvuzelakra?pusztuljon az emlékük is
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Tactful Cactus
13 880
Én annyit öregedtem a hangjuktól.Nekem mondjuk tetszett (10 éves voltam)meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh nonstopemlékeztek a vuvuzelakra?pusztuljon az emlékük is
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
zacknorb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Skótok okosan leraktak egy fekete lyukat a jobb sarokba, amelyik svájci odamegy, az teljesen meghülyül.
5 hónapja
Igen.Akkor a múltkori után kvittek vagyunk. Minden egyes alkalommal ott lesztek Warrbvel amikor elütök egy betűt?Ez nagyobb sértés, mint ha azt mondanám neked, hogy Clemson-os Trevor Lawrence-s pizsiben alszol. 😀Azt ugye vágod, hogy itkirad is tagja a nernek?Azt nem lehet, ne told a ner csapatátAmúgy nem kell félni, jövőre feljut a Vasas, utána Tóth Milu elpusztítja az NB1-et és meg van oldva.Vagy mentse ki onnan most pl. a Paks, aztán 1 év múlva Fradi, 3 év múlva külföld (vagy NB2).
zacknorb
iktriad
davemayer
Sixo
iktriad
Sixo
5 hónapja
Nekem sem volt vele bajom.Nekem mondjuk tetszett (10 éves voltam)meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh nonstopemlékeztek a vuvuzelakra?pusztuljon az emlékük is
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
zacknorb
5 hónapja
Inkább volt bzzzzzzzzzz, hogy rohadna meg az összes aki egyszer is belefújtmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh nonstopemlékeztek a vuvuzelakra?pusztuljon az emlékük is
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Akkor a múltkori után kvittek vagyunk. Minden egyes alkalommal ott lesztek Warrbvel amikor elütök egy betűt?Ez nagyobb sértés, mint ha azt mondanám neked, hogy Clemson-os Trevor Lawrence-s pizsiben alszol. 😀Azt ugye vágod, hogy itkirad is tagja a nernek?Azt nem lehet, ne told a ner csapatátAmúgy nem kell félni, jövőre feljut a Vasas, utána Tóth Milu elpusztítja az NB1-et és meg van oldva.Vagy mentse ki onnan most pl. a Paks, aztán 1 év múlva Fradi, 3 év múlva külföld (vagy NB2).
zacknorb
iktriad
davemayer
Sixo
iktriad
5 hónapja
Nekem mondjuk tetszett (10 éves voltam)meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh nonstopemlékeztek a vuvuzelakra?pusztuljon az emlékük is
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
5 hónapja
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh nonstopemlékeztek a vuvuzelakra?pusztuljon az emlékük is
Kúrfürst briareos
Kampman