EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Az is roller.ElektromosBenzines vagy dízeles kocsival jársz?Amúgy nem rossz meccsecske ez seKampman szokta csak szidni a meccseket.
warr_b
Sixo
Kampman
Sixo
5 hónapja
Jó, hát ő a Roshn League-et szokta nézni.Amúgy nem rossz meccsecske ez seKampman szokta csak szidni a meccseket.
warr_b
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
ElektromosBenzines vagy dízeles kocsival jársz?Amúgy nem rossz meccsecske ez seKampman szokta csak szidni a meccseket.
warr_b
Sixo
Kampman
5 hónapja
Kampman
28 331
Benzines vagy dízeles kocsival jársz?Amúgy nem rossz meccsecske ez seKampman szokta csak szidni a meccseket.
warr_b
Sixo
5 hónapja
És én kb 3 évig csak olvastam a fórumot mielőtt regeltem... régi szép időkSzerintem inkább ő a fiatal. Mióta itt vagyunk a fórumon, akkor ő 5 éves volt ezek szerint. Iktriad már akkor is fake Jags szurkoló volt.| akkor rohadj meg 😛🤣 | de öreg vagyok baszkiNekem mondjuk tetszett (10 éves voltam)meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh nonstopemlékeztek a vuvuzelakra?pusztuljon az emlékük is
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
zacknorb
davemayer
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Márhívóa fiú a mélyből érkezettEndre, szedd má' össze magad!Pakshoz csak névleg van bármi közöm is. 😀Ott laknak nálad Pakson?Mi is. Ha nem, akkor ne is jöjjenek haza Fioláék!ne szopassatokSkótok menni fognak mint a mérgezett egerek vasárnap
most má maradjon az eredmény
Negritis, a vajda
gamerkr
iktriad
Sixo
iktriad
warr_b
Negritis, a vajda
5 hónapja
Amúgy nem rossz meccsecske ez seKampman szokta csak szidni a meccseket.
warr_b
5 hónapja
Amúgy nem rossz meccsecske ez se
5 hónapja
Kampman
28 331
A legutóbbi 14 Ossian lemez egész jó volt.Endre, szedd má' össze magad!Pakshoz csak névleg van bármi közöm is. 😀Ott laknak nálad Pakson?Mi is. Ha nem, akkor ne is jöjjenek haza Fioláék!ne szopassatokSkótok menni fognak mint a mérgezett egerek vasárnap
Negritis, a vajda
gamerkr
iktriad
Sixo
iktriad
warr_b
5 hónapja
Ellenünk bezzeg nem bírtak ennyi ziccert kihagyni ezek a csökött svejciek...Shakira kivételével az összes puskaport ellőtték ellenünk.
warr_b
5 hónapja
a fiú a mélyből érkezettEndre, szedd má' össze magad!Pakshoz csak névleg van bármi közöm is. 😀Ott laknak nálad Pakson?Mi is. Ha nem, akkor ne is jöjjenek haza Fioláék!ne szopassatokSkótok menni fognak mint a mérgezett egerek vasárnap
Negritis, a vajda
gamerkr
iktriad
Sixo
iktriad
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Endre, szedd má' össze magad!Pakshoz csak névleg van bármi közöm is. 😀Ott laknak nálad Pakson?Mi is. Ha nem, akkor ne is jöjjenek haza Fioláék!ne szopassatokSkótok menni fognak mint a mérgezett egerek vasárnap
Negritis, a vajda
gamerkr
iktriad
Sixo
iktriad
5 hónapja
Ellenünk bezzeg nem bírtak ennyi ziccert kihagyni ezek a csökött svejciek...
5 hónapja
Pakshoz csak névleg van bármi közöm is. 😀Ott laknak nálad Pakson?Mi is. Ha nem, akkor ne is jöjjenek haza Fioláék!ne szopassatokSkótok menni fognak mint a mérgezett egerek vasárnap
Negritis, a vajda
gamerkr
iktriad
Sixo
5 hónapja
Lúdas Solymi
8 027
Nekunk ez az eredmeny jo vagy a svajciak rugjanak egy golt…az ellenfel kapujaba.sztem függetlenül attól hogy itt mi leszne szopassatokSkótok menni fognak mint a mérgezett egerek vasárnap
Negritis, a vajda
gamerkr
Negritis, a vajda
5 hónapja
Ott laknak nálad Pakson?Mi is. Ha nem, akkor ne is jöjjenek haza Fioláék!ne szopassatokSkótok menni fognak mint a mérgezett egerek vasárnap
Negritis, a vajda
gamerkr
iktriad
5 hónapja
tehát a németek egyben skótok és zsidók isez igy van de amit szeretnek a németek ha jön a fogadásukej de kár ezért a lesértAzt hittem a németek utálják a svájciakat, mert nagyon szar németet beszélnek.
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Mi is. Ha nem, akkor ne is jöjjenek haza Fioláék!ne szopassatokSkótok menni fognak mint a mérgezett egerek vasárnap
Negritis, a vajda
gamerkr
5 hónapja
sztem függetlenül attól hogy itt mi leszne szopassatokSkótok menni fognak mint a mérgezett egerek vasárnap
Negritis, a vajda
gamerkr
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Attól függ melyik kantonban vagyunk. A francia részeken egész biztos fura a német akcentus. 😀ej de kár ezért a lesértAzt hittem a németek utálják a svájciakat, mert nagyon szar németet beszélnek.
Kúrfürst briareos
Sixo
5 hónapja
ne szopassatokSkótok menni fognak mint a mérgezett egerek vasárnap
Negritis, a vajda
5 hónapja
ez igy van de amit szeretnek a németek ha jön a fogadásukej de kár ezért a lesértAzt hittem a németek utálják a svájciakat, mert nagyon szar németet beszélnek.
Kúrfürst briareos
Sixo
5 hónapja
Fondue = haggis, vagy most mi van?
5 hónapja
Kampman
28 331
ej de kár ezért a lesértAzt hittem a németek utálják a svájciakat, mert nagyon szar németet beszélnek.
Kúrfürst briareos
Sixo
5 hónapja
Svájci szurkolók jól rábasztak, csomóan a levegőbe kúrták a sörüket, aztán persze se gól, se pia 😮