EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Hol van Torghelle Sanyi, amikor kellene? 😀
5 hónapja
Fontos_Vidra
1 483
hajdú b azt mondja komolyan veszik az utolsó 15 percet is. tapsoljuk meg a hősöket, hogy beleraknak annyit a munkájukba, ameddig a meccs tart
5 hónapja
Kampman
28 331
De legalább megpróbálnánk vagy hajtanánk....igen fotelszurkoló vagyok....Szerintem egyébként hajtanak, csak hát......ennyire futja.
dande2
5 hónapja
De legalább megpróbálnánk vagy hajtanánk....igen fotelszurkoló vagyok....Bezzeg az albánok
dande2
5 hónapja
De legalább megpróbálnánk vagy hajtanánk....igen fotelszurkoló vagyok....
5 hónapja
Kampman
28 331
Nini Jogi Lőw. Vajon ma kinek a kezébe nyomja kézfogásnál a taknyát, mint pár éve CéRoninak. 😀Egyfajta pszichológiai hadviselés volt, de inkább visszafelé sült el.
iktriad
5 hónapja
Nem csak rád gondoltam inkább hajdu breBmeg mindig ez a xy elfàradt kifogást. Nem fáradhatnak el, profik, még tehetség sem kell h kondiciod legyenSzellemi fáradtság, már nem tudod olyan hatékonyan olvasni Mittelstadt középre húzásait meg Havertz beindulásait
Kúrfürst briareos
zacknorb
5 hónapja
Rúgunk vagy kapunk egyet még?Hát az hogy rúgunk az már nagyon nincs benne, viszont kapni bármikor kaphatunk még egyet-kettőt
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Rúgunk vagy kapunk egyet még?Mindkettő?
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Tactful Cactus
13 880
ahogy beírtam már tudtamez orban is egy kóklerVótmá 😀
Tactful Cactus
Csak rossz topik
Heisman nádor
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Nini Jogi Lőw. Vajon ma kinek a kezébe nyomja kézfogásnál a taknyát, mint pár éve CéRoninak. 😀
5 hónapja
Löw rutinsoan fikázik. 😀😀😀
5 hónapja
Rúgunk vagy kapunk egyet még?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
ez orban is egy kóklerH jön ide a politika
Tactful Cactus
5 hónapja
Kampman
28 331
Szalai 2013-as szavai ma is érvényesek.Sztem hiba azt feltételezni hogy a mai magyar válogatott szintlépését az edző szerepe határozza meg - van kb 14 használható játékosunk.Fogalmam sincs kivel lèphetnènk feljebb, kb beleragadtunk mondjuk egy Bengals Marwin Lewis szituba....Rossi az Eb után szvsz menni fog bár tök mindegy ki jön helyette....Nem mindegy.
dande2
Ég és föld lenne a különbség mondjuk Dárdai meg egy Leekens féle szélhámos között.
Kampman
dande2
davemayer
Annyi játékosunk lesz, amennyit az egyébként rakás szar utánpótlás kinevel, meg akit még esetleg honosítunk.
5 hónapja
ez orban is egy kóklerVótmá 😀
Tactful Cactus
Csak rossz topik
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
De azert látjuk h a kaukazusi génállomány határait még nem érte el a csapat nem?Bmeg mindig ez a xy elfàradt kifogást. Nem fáradhatnak el, profik, még tehetség sem kell h kondiciod legyenazért a genetika határt szab ennek is.
Kúrfürst briareos
deyell
5 hónapja
Bmeg mindig ez a xy elfàradt kifogást. Nem fáradhatnak el, profik, még tehetség sem kell h kondiciod legyenA németeknél ez valahogy sose gond. Tanulhatnánk tőlük.
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Bmeg mindig ez a xy elfàradt kifogást. Nem fáradhatnak el, profik, még tehetség sem kell h kondiciod legyenSzellemi fáradtság, már nem tudod olyan hatékonyan olvasni Mittelstadt középre húzásait meg Havertz beindulásait
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Sztem hiba azt feltételezni hogy a mai magyar válogatott szintlépését az edző szerepe határozza meg - van kb 14 használható játékosunk.Fogalmam sincs kivel lèphetnènk feljebb, kb beleragadtunk mondjuk egy Bengals Marwin Lewis szituba....Rossi az Eb után szvsz menni fog bár tök mindegy ki jön helyette....Nem mindegy.
dande2
Ég és föld lenne a különbség mondjuk Dárdai meg egy Leekens féle szélhámos között.
Kampman
dande2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
deyell
11 702
Bmeg mindig ez a xy elfàradt kifogást. Nem fáradhatnak el, profik, még tehetség sem kell h kondiciod legyenazért a genetika határt szab ennek is.
Kúrfürst briareos
choose life
5 hónapja
Csak nincs annyi letartóztatás. Se Carson Palmer meg Chad 85.Fogalmam sincs kivel lèphetnènk feljebb, kb beleragadtunk mondjuk egy Bengals Marwin Lewis szituba....Rossi az Eb után szvsz menni fog bár tök mindegy ki jön helyette....Nem mindegy.
dande2
Kampman
dande2
5 hónapja
Bmeg mindig ez a xy elfàradt kifogást. Nem fáradhatnak el, profik, még tehetség sem kell h kondiciod legyen
5 hónapja
Amadeus the Young
32 910
knows the systemFogalmam sincs kivel lèphetnènk feljebb, kb beleragadtunk mondjuk egy Bengals Marwin Lewis szituba....Rossi az Eb után szvsz menni fog bár tök mindegy ki jön helyette....Nem mindegy.
dande2
Kampman
dande2
criminal lawyer or criminal lawyer?