EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Fogalmam sincs kivel lèphetnènk feljebb, kb beleragadtunk mondjuk egy Bengals Marwin Lewis szituba....Rossi az Eb után szvsz menni fog bár tök mindegy ki jön helyette....Nem mindegy.
dande2
Ég és föld lenne a különbség mondjuk Dárdai meg egy Leekens féle szélhámos között.
Kampman
5 hónapja
Gulácsi szép csöndben ma is a magyar csapat legjobbja...Akkor miért nem a Dibusz véd?
iktriad
5 hónapja
Sok reményed ott sem lehet, nagyon nehéz lesz vbre kijutni, ennek a keretnek kb lehetetlenEgyébként halkan megjegyzem, hogy lacika végigmozizta ezt is szépen. Nekem ne mondja senki, hogy nincs értelmesebb ember ennél a bohócnál...Rettentő vékony a pad, szerintem kellett is ez a kijózanító pofon a vb-selejtezők előtt, hogy ott legyen esélyünk.
Hanni
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Nah most szaladunk bele a késbe
5 hónapja
Otto Rehagel óta félig német. 😀a tsatsiki az görög ...tschiki-tschukiEzt kicsikcsukizták mint a nagykönyvbenHogy mondják németül, hogy tiki-taka?
Kúrfürst briareos
iktriad
Mikey
Sixo
5 hónapja
sajnos teljesen szétestünk
5 hónapja
Kampman
28 331
Rossi az Eb után szvsz menni fog bár tök mindegy ki jön helyette....Nem mindegy.
dande2
Ég és föld lenne a különbség mondjuk Dárdai meg egy Leekens féle szélhámos között.
5 hónapja
Majd ha 46 èrettsègit vègighallgatnak mint èn ma ès fogok mèg vagy 200t ès annyit keresnek mint èn akkor ennyitől 76 perc alatt elfáradhatnak.....bocs ma idegállapotba vagyokhogy a picsába lehet ennyire üresen hagyni......Kicsit elfaradtak fejben is, fizikailag is.
dande2
Zsellér van de Vrij
5 hónapja
Rossi az Eb után szvsz menni fog bár tök mindegy ki jön helyette....Pont, hogy nem, szerintem van még hova szintet lépni
dande2
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Gulácsi szép csöndben ma is a magyar csapat legjobbja...
5 hónapja
Kampman
28 331
Hát amúgy igen, leginkább ez a német csapat néz ki EB győztes matériának.Ez most kicsit a 2006-os csapatukra emlékeztet, akik hosszú évek szenvedése (mínusz a semmiből jött 2002-es vb-döntő) után először játszottak szép és domináns futballt is.
zacknorb
De annak a generációnak is kellett néhány kudarc, mire beértek.
5 hónapja
deyell
11 702
Egyébként halkan megjegyzem, hogy lacika végigmozizta ezt is szépen. Nekem ne mondja senki, hogy nincs értelmesebb ember ennél a bohócnál...bejött és egyből gólt kaptunk, nem véletlen.
Hanni
choose life
5 hónapja
Mondjuk ez is elég nagy baj én ugy láttam 20 percig volt.szufla ami kurvakevéshogy a picsába lehet ennyire üresen hagyni......Kicsit elfaradtak fejben is, fizikailag is.
dande2
Zsellér van de Vrij
5 hónapja
Rossi az Eb után szvsz menni fog bár tök mindegy ki jön helyette....
5 hónapja
Egyébként halkan megjegyzem, hogy lacika végigmozizta ezt is szépen. Nekem ne mondja senki, hogy nincs értelmesebb ember ennél a bohócnál...Rettentő vékony a pad, szerintem kellett is ez a kijózanító pofon a vb-selejtezők előtt, hogy ott legyen esélyünk.
Hanni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Legalább rúgjunk egy becsületgólt ma is!
5 hónapja
Egyébként halkan megjegyzem, hogy lacika végigmozizta ezt is szépen. Nekem ne mondja senki, hogy nincs értelmesebb ember ennél a bohócnál...De hát hallottad védhetetlen volt..
Hanni
Neki
5 hónapja
hogy a picsába lehet ennyire üresen hagyni......Kicsit elfaradtak fejben is, fizikailag is.
dande2
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
french
20
Ezzel a továbbjutás is ment. 3-4 góllal kéne verni a skótokat, vagy itt valahogy visszajönni.
[
Ezzel a továbbjutás is ment. 3-4 góllal kéne verni a skótokat, vagy itt valahogy visszajönni.Sixo
[/qu
Hát amúgy igen, leginkább ez a német csapat néz ki EB győztes matériának.Spanyol-Olasz nyeriSixo
zacknorb
5 hónapja
Zag-zag az Warcraft II játékban a Grunt igenje te butusNálunk a gyárban volt most egy gépszerelés supervisor, egy 60 körüli (orosz-ukrán származású) német mérnök.Ezt kicsikcsukizták mint a nagykönyvbenHogy mondják németül, hogy tiki-taka?
Kúrfürst briareos
iktriad
Neki volt az állandó szavajárása, hogy "zag-zag", úgyhogy szerintem ezt fogadjuk el a tikitaka német fordításának.
Kampman
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Mikey
18 753
tschiki-tschukiEzt kicsikcsukizták mint a nagykönyvbenHogy mondják németül, hogy tiki-taka?
Kúrfürst briareos
iktriad
5 hónapja
deyell
11 702
Hát amúgy igen, leginkább ez a német csapat néz ki EB győztes matériának.nem hinném. a védelmük zavarba hozható.
zacknorb
choose life
5 hónapja
Az zack zack és a helyes vàlasz a jawollNálunk a gyárban volt most egy gépszerelés supervisor, egy 60 körüli (orosz-ukrán származású) német mérnök.Ezt kicsikcsukizták mint a nagykönyvbenHogy mondják németül, hogy tiki-taka?
Kúrfürst briareos
iktriad
Neki volt az állandó szavajárása, hogy "zag-zag", úgyhogy szerintem ezt fogadjuk el a tikitaka német fordításának.
Kampman