EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Miért szerinted jó volt a bíró?Kurva holland anyádatWat?
davemayer
Zsellér van de Vrij
5 hónapja
ezt mondom én is, 2 darab max 2 pontos csoportharmadik kellSkótok verjék meg a svájciakat, Svájc kapjon ki sokkal a németektől, mi meg lőjünk 5-öt a skótoknak.szerintem reálisabb annak szurkolni, hogy a többi csoportban döntetlent játszanak a kiesők. a horvátok és az albánok már megtették.
Lúdas Solymi
deyell
És mindenhez alap, ha nyerünk vasárnap
5 hónapja
persze.. ezért nem értem az itteni gólarányozást. Kell két csoport ahol 3 pont alatt lesz a harmadik helyezett és kész.Skótok verjék meg a svájciakat, Svájc kapjon ki sokkal a németektől, mi meg lőjünk 5-öt a skótoknak.szerintem reálisabb annak szurkolni, hogy a többi csoportban döntetlent játszanak a kiesők. a horvátok és az albánok már megtették.
Lúdas Solymi
deyell
5 hónapja
Kurva holland anyádatWat?
davemayer
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Skótok verjék meg a svájciakat, Svájc kapjon ki sokkal a németektől, mi meg lőjünk 5-öt a skótoknak.A baltimorei tight endel ellentétben ez nem likely.
Lúdas Solymi
Ha skotok nincsenek meg akkor ennyi volt?
5 hónapja
Rossi varázsolA változatosság kedvéért,Jön Gazdag és Csoboth.de minek
iktriad
Sixo
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
deyell
11 702
Skótok verjék meg a svájciakat, Svájc kapjon ki sokkal a németektől, mi meg lőjünk 5-öt a skótoknak.szerintem reálisabb annak szurkolni, hogy a többi csoportban döntetlent játszanak a kiesők. a horvátok és az albánok már megtették.
Lúdas Solymi
choose life
5 hónapja
Azért nem segít hogy 12 ellen játszunk úgy hogy mi vagyunk a szarabb csapat
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Skótok verjék meg a svájciakat, Svájc kapjon ki sokkal a németektől, mi meg lőjünk 5-öt a skótoknak.Kezed a szaros biliben
Lúdas Solymi
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Hát Szobó ma se alkotott túl emlékezeteset
5 hónapja
JéBé
7 035
Domi kedvence ma az eladott konnyelmu passzok
5 hónapja
Tactful Cactus
13 880
akkor te is lebecsülöd őketszerintem nagyon lebecsülitek a skótokat, simán X-es meccs lesz ellenük a miénkha velük is versengünk akkor már mind1először deDe 3 góllal még mindig jobbak állunk, mint a skótok. 😀Baj, hogy nem ellenük versenyezünk.
iktriad
Sixo
aztán ha ők megvannak a többi 3.al
zacknorb
Sixo
Szesze
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Lúdas Solymi
8 027
Skótok verjék meg a svájciakat, Svájc kapjon ki sokkal a németektől, mi meg lőjünk 5-öt a skótoknak.
5 hónapja
Ez nem szex. 😀Utálom, nyomni végig ez az én filozofiamLol fékeznek a németek v miert nem vállalja el.senki a lövéstamit az angolok toltak 1 után, ők 2 után
Kúrfürst briareos
zacknorb
Kúrfürst briareos
5 hónapja
pár gólt azért lőhettünk volna még így is..
5 hónapja
Ott rohadjanak meg ahol vannak
5 hónapja
Lúdas Solymi
8 027
Szobo most az utolsó 10 percben a németekkel van.
5 hónapja
Lúdas Solymi
8 027
Persze, csak az se mindegy, hogy miként mennek ki a meccsre.Attól hogy jön egy új szövetségi kapitány nem lesznek jobbak a játékosaink sajnos...Rossi az Eb után szvsz menni fog bár tök mindegy ki jön helyette....Nem mindegy.
dande2
Ég és föld lenne a különbség mondjuk Dárdai meg egy Leekens féle szélhámos között.
Kampman
kapitnono
Amit Svájc ellen leműveltek az katasztrófa, tényleg a régi időket idézte, mikor a srácok azt hitték, hogy az első 10-15 percben az ellenfél is majd melegít.
És nem volt senki aki összerántotta volna őket gyorsan...csapatkapitány, kapitányok minek vannak?
5 hónapja
Meg se nèzik?????????
5 hónapja
mondjuk ez durvább lőkés volt, mint a gól előtt
5 hónapja
Utálom, nyomni végig ez az én filozofiamLol fékeznek a németek v miert nem vállalja el.senki a lövéstamit az angolok toltak 1 után, ők 2 után
Kúrfürst briareos
zacknorb
5 hónapja
Kampman
28 331
Pedig Dárdai alapszintű változásokat ért el 3 hét alatt.Attól hogy jön egy új szövetségi kapitány nem lesznek jobbak a játékosaink sajnos...Rossi az Eb után szvsz menni fog bár tök mindegy ki jön helyette....Nem mindegy.
dande2
Ég és föld lenne a különbség mondjuk Dárdai meg egy Leekens féle szélhámos között.
Kampman
kapitnono
Oké, a legnagyobb koloncokat kirakta (Koman, Lipták) és visszahozta Szalait, de a keret 80%-a ugyanaz maradt.
5 hónapja
A változatosság kedvéért,Jön Gazdag és Csoboth.de minek
iktriad
Sixo
5 hónapja
szerintem nagyon lebecsülitek a skótokat, simán X-es meccs lesz ellenük a miénkha velük is versengünk akkor már mind1először deDe 3 góllal még mindig jobbak állunk, mint a skótok. 😀Baj, hogy nem ellenük versenyezünk.
iktriad
Sixo
aztán ha ők megvannak a többi 3.al
zacknorb
Sixo