EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Az eddigi csoportmeccsek alapján 2-0-ra kéne nyerni Svájcnak.
5 hónapja
Jo rakkolós kis meccs lesz ez.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Come on, Scotland! 🏴🏴🏴
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Nem tudok ennyit visszaolvasni, de miért lett volna szabálytalan az első gól? Semmilyen fault nem volt 😃😃😃Ok, király vagy.
- JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Nem tudok ennyit visszaolvasni, de miért lett volna szabálytalan az első gól? Semmilyen fault nem volt 😃😃😃Ajajj készülj
- JC6
5 hónapja
- JC6
6 991
Nem tudok ennyit visszaolvasni, de miért lett volna szabálytalan az első gól? Semmilyen fault nem volt 😃😃😃
5 hónapja
Ügyesen kihagyták amikor arról beszélt hogy túlvállalták magukat és reálisabb célokról kellett volna beszélni - és itt az önellentmondás, ugyanis korábban ő beszélt többször is nyári csodáról, meg hasonlókról.Mit nyilatkozott Szobi? lemaradtamEzt
gamerkr
🗣️: " A hozzáállásunk, a futómennyiségünk rendben volt, helyzeteink is voltak, védekeztünk, ahogy tudtunk. Az ellenfél azonban a klasszisokból álló Németország volt, büszke vagyok a fiúkra, de ez ma sem volt elég. A szurkolókra ezúttal sem lehetett panasz, köszönjük nekik!" pic.twitter.com/C4LeCF8K4g
— MLSZ (@MLSZhivatalos) June 19, 2024
Meg ezt
iktriad
Amivel amúgy semmi probléma nincs, csak nem kell ilyet mondani most utána mert visszaüt.
Jobb lett volna ha a svájciak ellen elvesztegetett esélyre hegyezi ki a mondandóját.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Épp ezért írtam hogy saját maguk által isMintha mondott volna valamit ott a szurkolók között állva, nem is olyan rég…Mit nyilatkozott Szobi? lemaradtamAmi abból kimaradt:
gamerkr
Marhára ne vegyük fixnek a 3 pontot, és hogy igen, valszeg nagyon bele lettek lovallva saját maguk és mindenki más által is a magas elvárásokba
zacknorb
- JC6
Ez nekem egy hiba elismerése, felnőttes dolog (lehet érte támadni)
5 hónapja
- JC6
6 991
Mintha mondott volna valamit ott a szurkolók között állva, nem is olyan rég…Mit nyilatkozott Szobi? lemaradtamAmi abból kimaradt:
gamerkr
Marhára ne vegyük fixnek a 3 pontot, és hogy igen, valszeg nagyon bele lettek lovallva saját maguk és mindenki más által is a magas elvárásokba
zacknorb
5 hónapja
Mit nyilatkozott Szobi? lemaradtamAmi abból kimaradt:
gamerkr
5 hónapja
Mit nyilatkozott Szobi? lemaradtamEzt
gamerkr
🗣️: " A hozzáállásunk, a futómennyiségünk rendben volt, helyzeteink is voltak, védekeztünk, ahogy tudtunk. Az ellenfél azonban a klasszisokból álló Németország volt, büszke vagyok a fiúkra, de ez ma sem volt elég. A szurkolókra ezúttal sem lehetett panasz, köszönjük nekik!" pic.twitter.com/C4LeCF8K4g
— MLSZ (@MLSZhivatalos) June 19, 2024
Meg ezt
5 hónapja
Mit nyilatkozott Szobi? lemaradtam
5 hónapja
Eddig, de alakulhat úgy hogy a sima 3 pont is elég lehet.Lehet én vagyok hülye de biztos hogy számítani fog a gólarány? 4 3.helyezett továbbjut, nem biztos hogy rajtunk kívül lesz még 4 minimum 3 pontos (ha nyerünk)Eddig a legrosszabb csoport harmadik helyes továbbjutó az 3 pontos és 0 vagy -1es gólkülönbség volt.
davemayer
Sixo
Én a jelen állás szerint jobban örülnék egy svájci győzelemnek, több sansz van a 3.helyre mint hogy a körbeverés nekünk jó legyen.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Kampman
28 331
Tessék, Guatemalának -10-es gólkülönbséggel is sikerült, nincs itt veszve semmiEz a 2011-es ifi VB hozott még egy fantasztikus csapatteljesítményt, az angolok három 0-0-ás döntetlennel továbbjutottak, majd a nyolcaddöntőben kikaptak 1-0-ra.
en.wikipedia.org/wiki/2011_FIFA_U-20_World_Cup#Ranking_of_third-placed_teams
Kampman
5 hónapja
Tessék, Guatemalának -10-es gólkülönbséggel is sikerült, nincs itt veszve semmiGyönyörű példa, 5-0ás és egy 6-0ás vereség után is tovább lehet menni,
en.wikipedia.org/wiki/2011_FIFA_U-20_World_Cup#Ranking_of_third-placed_teams
Kampman
5 hónapja
Kampman
28 331
Tessék, Guatemalának -10-es gólkülönbséggel is sikerült, nincs itt veszve semmien.wikipedia.org/wiki/2011_FIFA_U-20_World_Cup#Ranking_of_third-placed_teams
5 hónapja
Klaci79
22 221
Pedig meg is lenne a továbbjutás…1,92 a svájci győzelem az unibetnél!lehet nem fogják a svájciak annyira odatenni magukat most.
valamiről lemaradtam?
Klaci79
deyell
5 hónapja
Kampman
28 331
Ezekből lehet kiindulni, de tényleg csak kiindulási alap, nem fog így konkrétan megismétlődni nyilvánen.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2016#Ranking_of_third-placed_teams
en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2020#Ranking_of_third-placed_teams
Illetve még az 1994-es vb volt ilyen, 24 csapatos torna, 16 továbbjutóval, 3 pontot érő győzelemmel
en.wikipedia.org/wiki/1994_FIFA_World_Cup#Ranking_of_third-placed_teams
5 hónapja
Kampman
28 331
Fejleszd a matekod. A magyar válogatott az élethosszig tartó tanulás szolgálatában.15-20 évvel ezelőtt ez úgy nézett ki, hogy 4-5 fordulóval a selejtezősorozat vége előtt voltak a mostaninál sokkal agyamentebb számolgatások, szóval fejlődünk, tényleg.
Tactful Cactus
5 hónapja
Azt tudom írni amit eggyel fentebb tettem. Nem néztem, hogy most, hogy állnak. Olvastam róla statisztikát, hogy eddig a legrosszabb csoport harmadik továbbjutáshoz 3 pont és 0 körüli gólkülönbség kellett, ehhez viszonyítottam.Mi a faszért kellene?Nem lenne jobb nekünk egy svájci győzelem most?Akkor fixen kéne egy 4 gólos győzelem tőlünk. Ha 2-vel nyernek a skótok, akkor ha mi elég ha 3al verjük a skótokat. De kb tökmind1.
davemayer
Sixo
Sokkal valószínűbb kettő, max. 2 pontos csoportharmadik, mint egy 4 gólos win
zacknorb
5 hónapja
Tactful Cactus
13 880
Fejleszd a matekod. A magyar válogatott az élethosszig tartó tanulás szolgálatában.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Lehet én vagyok hülye de biztos hogy számítani fog a gólarány? 4 3.helyezett továbbjut, nem biztos hogy rajtunk kívül lesz még 4 minimum 3 pontos (ha nyerünk)ha lesz akkor számít
davemayer
ha a lengyel-osztrák X
vagy a szerb-szlovén akkor jók lehetünk 3 ponttal is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Ez a délutáni X pont ezért volt jó plLehet én vagyok hülye de biztos hogy számítani fog a gólarány? 4 3.helyezett továbbjut, nem biztos hogy rajtunk kívül lesz még 4 minimum 3 pontos (ha nyerünk)Számolgatni lehet, így rögtön sokat fog számítani pl. a grúz-cseh és a belga-ukrán meccs, de gondolom még sok más is.
davemayer
Kampman
5 hónapja
Lehet én vagyok hülye de biztos hogy számítani fog a gólarány? 4 3.helyezett továbbjut, nem biztos hogy rajtunk kívül lesz még 4 minimum 3 pontos (ha nyerünk)Eddig a legrosszabb csoport harmadik helyes továbbjutó az 3 pontos és 0 vagy -1es gólkülönbség volt.
davemayer
5 hónapja
Mi a faszért kellene?Nem lenne jobb nekünk egy svájci győzelem most?Akkor fixen kéne egy 4 gólos győzelem tőlünk. Ha 2-vel nyernek a skótok, akkor ha mi elég ha 3al verjük a skótokat. De kb tökmind1.
davemayer
Sixo
Sokkal valószínűbb kettő, max. 2 pontos csoportharmadik, mint egy 4 gólos win