EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
deyell
11 702
Ha viszont itt nyernek a skótok, mi megverjük őket, a németek pedig a svájciakat, akkor egy hármas holtverseny lesz és csak a három csapat egymás elleni eredményei fognak számítani.az nem lenne nagyon jó, mert abból még negyedik hely is lehet.
Kampman
choose life
5 hónapja
Kampman
28 331
Ha viszont itt nyernek a skótok, mi megverjük őket, a németek pedig a svájciakat, akkor egy hármas holtverseny lesz és csak a három csapat egymás elleni eredményei fognak számítani.
5 hónapja
Amúgy ha 1-0-ra vagy 2-0-ra nyerne Skócia az lenne a legjobb nekünk 😂
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Tactful Cactus
13 880
Ki fog betalálni a saját kapunkba majd vasárnap? Willy? 😀Mi meg azt sem találjuk el.
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
McTominay belerúgta volna a labdát Sommer kezébe, de Schar azt mondta legyen inkább gól.
5 hónapja
A skótok 2 gólt szereztek eddig, de egyet se rúgtak. 😀még a kaput se találták el eddig 😊
iktriad
5 hónapja
Ki fog betalálni a saját kapunkba majd vasárnap? Willy? 😀
5 hónapja
Willie Parker
15 391
Fejleszd a matekod. A magyar válogatott az élethosszig tartó tanulás szolgálatában.Kompetenciamérésen téma lesz
Tactful Cactus
5 hónapja
XD újabb játékos iratkozik fel az all-time legtöbb EB gól a skótoknak listán 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
5 hónapja
Tactful Cactus
13 880
A skótok 2 gólt szereztek eddig, de egyet se rúgtak. 😀Spórolnak a saját gólokkal.
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Izgiiii
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
A skótok 2 gólt szereztek eddig, de egyet se rúgtak. 😀
5 hónapja
Eh, skótok
5 hónapja
2/2 öngól 😀
5 hónapja
deyell
11 702
Mindkét meccset kivetítőn néztem társaságban, félszemmel, de így az az érzésem, hogy a magyar csapatból eddig Willie nyújtja az egyik leggyengébb teljesítményt az EB-n. Vélemény?két gólról tehetett, szóval igen.
Szokol
choose life
5 hónapja
Amúgy őszintén két realis szenárió volt. Sajnos azon a napon a svájciak voltak jobbak. De eddig teljesen átlagos EB-t hozunk. Európában nem a top csapatok vagyunk, hanem az 1.5ös mezőnyben tartozunk, azaz az EB második felébe, mert a 2-esek már nem jutnak ki. Es ezek az 1.5ös csapatok közül van aki tovább tud jutni. Ennyi.Ebben a csoportban vannak a németek es a papíron 3 ugyanolyan csapat. Es lesz olyan torna ahol 6 pontot szerzünk, és lesz olyan ahol 1 vagy 0 pont. Főleg hogy az előző EB-ken bőven felülteljesítettünk.
Szerkesztette: Heisman nádor
5 hónapja
Kleini az első meccsen jól szált be szvsz.Mindkét meccset kivetítőn néztem társaságban, félszemmel, de így az az érzésem, hogy a magyar csapatból eddig Willie nyújtja az egyik leggyengébb teljesítményt az EB-n. Vélemény?az egyik sajnos áll
Szokol
de messze nagy ádi-kleini viszi a prímet
Negritis, a vajda
Skótok olyan agilisan kezdenek, mint mi a németek ellen. Érik a 2-0, nem nekik. 😀
5 hónapja
Mindkét meccset kivetítőn néztem társaságban, félszemmel, de így az az érzésem, hogy a magyar csapatból eddig Willie nyújtja az egyik leggyengébb teljesítményt az EB-n. Vélemény?az egyik sajnos áll
Szokol
de messze nagy ádi-kleini viszi a prímet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Mindkét meccset kivetítőn néztem társaságban, félszemmel, de így az az érzésem, hogy a magyar csapatból eddig Willie nyújtja az egyik leggyengébb teljesítményt az EB-n. Vélemény?
5 hónapja
Willie Parker
15 391
Az ARD-n kiírták, h check over, no penaltyNem a bírón múlt, mert valószínűleg ígyis-úgyis beletettek volna a németek olyan erőfeszítést, ami elég a győzelemhez, de ez itt a végén megint egy tiszta büntető volt, és még a kedves Var se szólt rá a bíróra, szóval ez így nem volt szép, erre nem voltak a németek rászorulva.szerintem ez azért messze volt a tiszta büntetőtől..
Kampman
Szesze
5 hónapja
nyilván, ha nem nyerünk akkor cső.. egyébként szerintem nem fogunk nyerni a skótok ellen se.Meg nem nulla ponttal zárnipersze.. ezért nem értem az itteni gólarányozást. Kell két csoport ahol 3 pont alatt lesz a harmadik helyezett és kész.Skótok verjék meg a svájciakat, Svájc kapjon ki sokkal a németektől, mi meg lőjünk 5-öt a skótoknak.szerintem reálisabb annak szurkolni, hogy a többi csoportban döntetlent játszanak a kiesők. a horvátok és az albánok már megtették.
Lúdas Solymi
deyell
Szesze
Willie Parker
5 hónapja
Willie Parker
15 391
Meg nem nulla ponttal zárnipersze.. ezért nem értem az itteni gólarányozást. Kell két csoport ahol 3 pont alatt lesz a harmadik helyezett és kész.Skótok verjék meg a svájciakat, Svájc kapjon ki sokkal a németektől, mi meg lőjünk 5-öt a skótoknak.szerintem reálisabb annak szurkolni, hogy a többi csoportban döntetlent játszanak a kiesők. a horvátok és az albánok már megtették.
Lúdas Solymi
deyell
Szesze
5 hónapja
Az eddigi csoportmeccsek alapján 2-0-ra kéne nyerni Svájcnak.PONTOSAN
iktriad