EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Kampman
28 331
Lehet én vagyok hülye de biztos hogy számítani fog a gólarány? 4 3.helyezett továbbjut, nem biztos hogy rajtunk kívül lesz még 4 minimum 3 pontos (ha nyerünk)Számolgatni lehet, így rögtön sokat fog számítani pl. a grúz-cseh és a belga-ukrán meccs, de gondolom még sok más is.
davemayer
5 hónapja
Hát, amennyit láttam a meccsből, alaposan megkapták a friccek a hazai pályát, hogy rohadjanak meg.Legalább fenteziben Gündogan a C-m.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Lehet én vagyok hülye de biztos hogy számítani fog a gólarány? 4 3.helyezett továbbjut, nem biztos hogy rajtunk kívül lesz még 4 minimum 3 pontos (ha nyerünk)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Kampman
28 331
Nem lenne jobb nekünk egy svájci győzelem most?Szerintem teljesen mindegy.
davemayer
5 hónapja
Nem lenne jobb nekünk egy svájci győzelem most?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
JéBé
7 035
Szobo-n azért látszik hogy fiatal, most kicsit önellentmondásba keveredettAz a tekintet vegen biztato volt. Nem ennyire jo szinesz, ezt lattuk a Telekom/Mcondalds reklamokbol.
davemayer
5 hónapja
Szobo-n azért látszik hogy fiatal, most kicsit önellentmondásba keveredett
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Es ha igen? Valamibol meg kell élni.1,92 a svájci győzelem az unibetnél!Vrij elismerte, hogy ír az origóra.
valamiről lemaradtam?
Klaci79
Sixo
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
ez a másik origo főcím voltEzt dave kommentjére kellett volns, nem? 😊Óriásit küzdött a magyar csapat, de a borzalmas holland bíró ellen nem volt esélye - Skócia ellen dől el a továbbjutásunkIlyen nincs! Hollandiában szidják a gyalázatos holland bírót, aki szabálytalan gólt ítélt a németeknek
Zsellér van de Vrij
Negritis, a vajda
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
deyell
11 702
1,92 a svájci győzelem az unibetnél!lehet nem fogják a svájciak annyira odatenni magukat most.
valamiről lemaradtam?
Klaci79
choose life
5 hónapja
1,92 a svájci győzelem az unibetnél!Vrij elismerte, hogy ír az origóra.
valamiről lemaradtam?
Klaci79
5 hónapja
Ezt dave kommentjére kellett volns, nem? 😊Óriásit küzdött a magyar csapat, de a borzalmas holland bíró ellen nem volt esélye - Skócia ellen dől el a továbbjutásunkIlyen nincs! Hollandiában szidják a gyalázatos holland bírót, aki szabálytalan gólt ítélt a németeknek
Zsellér van de Vrij
Negritis, a vajda
5 hónapja
Kampman
28 331
1,92 a svájci győzelem az unibetnél!Skót bunkermeccsre számítanak talán.
valamiről lemaradtam?
Klaci79
5 hónapja
1,92 a svájci győzelem az unibetnél!sokkal kevésbé konszenzusos, mint ahogy én gondoltam volna
valamiről lemaradtam?
Klaci79
5 hónapja
Tactful Cactus
13 880
Óriásit küzdött a magyar csapat, de a borzalmas holland bíró ellen nem volt esélye - Skócia ellen dől el a továbbjutásunkOrigó?
Zsellér van de Vrij
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Az általuk kirakott csöcsök is valóban csöcsök (na jó, néha szilikonnal)kivéve ha pöcse vót
Kampman
5 hónapja
Akkor te írtad az origonak.Gondolkozz. 😀Óriásit küzdött a magyar csapat, de a borzalmas holland bíró ellen nem volt esélye - Skócia ellen dől el a továbbjutásunkez fejből vagy O?
Zsellér van de Vrij
zacknorb
Zsellér van de Vrij
5 hónapja
Kampman
28 331
Az általuk kirakott csöcsök is valóban csöcsök (na jó, néha szilikonnal)Óriásit küzdött a magyar csapat, de a borzalmas holland bíró ellen nem volt esélye - Skócia ellen dől el a továbbjutásunkPersze, origo, de ebben azért van valami, talán még akkor is ha origo, nem?
Zsellér van de Vrij
A rossz óra is napjában 2x pontos ugyebár
davemayer
5 hónapja
90 percig? 😊Teljesen rendben volt ma a valogatott jateka. Nagy kar a svajci meccsert.Óriásit küzdött a magyar csapat, de a borzalmas holland bíró ellen nem volt esélye - Skócia ellen dől el a továbbjutásunkPersze, origo, de ebben azért van valami, talán még akkor is ha origo, nem?
Zsellér van de Vrij
davemayer
Zsellér van de Vrij
5 hónapja
Teljesen rendben volt ma a valogatott jateka. Nagy kar a svajci meccsert.Óriásit küzdött a magyar csapat, de a borzalmas holland bíró ellen nem volt esélye - Skócia ellen dől el a továbbjutásunkPersze, origo, de ebben azért van valami, talán még akkor is ha origo, nem?
Zsellér van de Vrij
davemayer
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Óriásit küzdött a magyar csapat, de a borzalmas holland bíró ellen nem volt esélye - Skócia ellen dől el a továbbjutásunkIlyen nincs! Hollandiában szidják a gyalázatos holland bírót, aki szabálytalan gólt ítélt a németeknek
Zsellér van de Vrij
5 hónapja
Óriásit küzdött a magyar csapat, de a borzalmas holland bíró ellen nem volt esélye - Skócia ellen dől el a továbbjutásunkPersze, origo, de ebben azért van valami, talán még akkor is ha origo, nem?
Zsellér van de Vrij
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
a németek a negyeddöntőben búcsúznak a spanyolok vagy az olaszok ellen.Ha igy jatszanak akkor igen, de sztem ők nem vettek ezt a meccset nagyon komolyan, csak a győzelem volt fontos.
deyell
BEARS BABY!
Sir Alex immortal