EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
esetleg a kutyát?Asszonyt kérdeztem kutyaséta közben, hogy mi lesz az eredmény. Simán bemondta, hogy 2:1. Most ezt fogom hallgatni egész este hogy miért nem raktam meg... 😃A mixet vagy az asszonyt? 😁😁😁
Hanni
ThundersNFL a Paraszt
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
cr 2003 óta válogatott. sergio conceicao 2003-ban volt utoljára. jáaszottak együtt egy mecccset legalább? mert az azért menő lenne, hogy cr most a kölökkel is együtt nyomja 😊
5 hónapja
Tactful Cactus
13 880
Asszonyt kérdeztem kutyaséta közben, hogy mi lesz az eredmény. Simán bemondta, hogy 2:1. Most ezt fogom hallgatni egész este hogy miért nem raktam meg... 😃Kurvára magas labda.
Szerk: eskü nem negri az asszonyom
Hanni
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Asszonyt kérdeztem kutyaséta közben, hogy mi lesz az eredmény. Simán bemondta, hogy 2:1. Most ezt fogom hallgatni egész este hogy miért nem raktam meg... 😃A mixet vagy az asszonyt? 😁😁😁
Hanni
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Sok a beszaladó drukker, nem? 😄
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Klotyóról nem hallatszik beAzért szájba lehetne verni aki sípolgatLöflit?
Gergőbácsi
Sixo
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
5 hónapja
cseh bekk nyomott egy orbántnem tudott mit csinálni, megpattant a beadás a szélsővédőn, megpróbált ráülni, mint a hokikapusok. nem sikerült. biztos nedves volt a labda, aztán kicsúszott.
peach
5 hónapja
Persze, megint a kisebbet bántanád.Azért szájba lehetne verni aki sípolgatLöflit?
Gergőbácsi
Sixo
5 hónapja
és a Bernardószilva még mindig a pályánKeretbe hogy kerül sosem értettem. Jó meccse ritka mint a fehér holló, többin alibikirály, mint ma is volt
slowmotion
5 hónapja
nah végre egy teli találat
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Ő a WC-n van.Azért szájba lehetne verni aki sípolgatLöflit?
Gergőbácsi
Sixo
5 hónapja
Mondtam.Furán betűzitek Conceicaot.Nem Nuno Gomes? 😀Ruben Nevest akart írni.joao neves majd bejön oszt nyernek!Mármint Diogo Jota.
eaglesmcnabb
Mikey
Sixo
iktriad
warr_b
5 hónapja
Azért szájba lehetne verni aki sípolgat
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
5 hónapja
Na még egyet gyorsan 😆Nehogy, ezt tolták koraeste is
warr_b
5 hónapja
cseh bekk nyomott egy orbánt
5 hónapja
és a Bernardószilva még mindig a pályán
5 hónapja
Na még egyet gyorsan 😆
5 hónapja
Padawan!!!3-as csere a 90. percben? 😊))Khm
ezt az edzőt is kirúgnám a picsába 😊
NB2
Jynxtriad strikes again
zacknorb
5 hónapja
Tactful Cactus
13 880
Amúgy ezt a cserét kellett volna meghúzni úgy a 70. percben.Maradnék a csöcsöseknél.
Hanni
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Viszonylag szerencsétlenek a csehek a góloknál
5 hónapja
előbb gyepes, most kádár, mi van itt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!