EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Les 😄
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
shagi0206
10 947
ez les lesz szerintem
5 hónapja
az meg les
5 hónapja
némmá, Zsóti ezt már nem tudta kihagyniDe előtte Roni igen
slowmotion
5 hónapja
azért nyerjenek inkább a luzitánok
5 hónapja
shagi0206
10 947
nyilván jön Jota 😀
5 hónapja
némmá, Zsóti ezt már nem tudta kihagyni
5 hónapja
Zsoca
5 hónapja
Tactful Cactus
13 880
Krejcsi, basszus, asszem így hívják az új salgótarjáni polgit isKreicsi.
zacknorb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Ő már asszem Magyargécen vagy Nógrádmegyeren lakikKrejcsi, basszus, asszem így hívják az új salgótarjáni polgit isAz nem Győzike lett?
zacknorb
Heisman nádor
5 hónapja
Krejcsi, basszus, asszem így hívják az új salgótarjáni polgit ismeg a Broons egyik hokisát is
zacknorb
5 hónapja
Krejcsi, basszus, asszem így hívják az új salgótarjáni polgit isAz nem Győzike lett?
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Krejcsi, basszus, asszem így hívják az új salgótarjáni polgit is
5 hónapja
Tactful Cactus
13 880
Na majd ha digitalizálom a Gól Gól Gól! anyagaimat VHS -ről.ez a felvétel 2001-es? nekem már jobb minőségű videók rémlenek abból az időből.Hát nem is a Gyula.Mahomless?ha már öngól akkor ilyen legyenRicsi megváltója 6 éves volt ekkor.
www.youtube.com/watch?v=SdxWcqfLQ9M
Negritis, a vajda
Tactful Cactus
shagi0206
Tactful Cactus
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Én írtam, ahogy tudom ilyen 3.6-3.7-et felvisz 4.1-re, de már nem tudom hol hallottam/olvastamjah, ezért nem értettem mikor itt az előbb valaki írta, hogy statisztikailag megéri a kisszögletEzek a hülye Stockholm szindrómás portugálok is minden áron Roncikát akarják kiszolgálniahelyett adták volna be egyszer normálisan pepe fejére a szögit
zacknorb
eaglesmcnabb
hát nem tudom 3-4 passzban tuti benne van, hogy elkúrják, ha meg beívelik vagy portugál fejeli el vagy cseh, esetleg a kapusé
NB2
5 hónapja
Szépen pofánrúgta
5 hónapja
shagi0206
10 947
ez a felvétel 2001-es? nekem már jobb minőségű videók rémlenek abból az időből.Hát nem is a Gyula.Mahomless?ha már öngól akkor ilyen legyenRicsi megváltója 6 éves volt ekkor.
Negritis, a vajda
Tactful Cactus
shagi0206
Tactful Cactus
5 hónapja
Tactful Cactus
13 880
Hát nem is a Gyula.Mahomless?ha már öngól akkor ilyen legyenRicsi megváltója 6 éves volt ekkor.
Negritis, a vajda
Tactful Cactus
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
shagi0206
10 947
Mahomless?ha már öngól akkor ilyen legyenRicsi megváltója 6 éves volt ekkor.
Negritis, a vajda
Tactful Cactus
5 hónapja
Tactful Cactus
13 880
ha már öngól akkor ilyen legyenRicsi megváltója 6 éves volt ekkor.
Negritis, a vajda
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
azért szopó a luzitánoknak, mert bár Zsóti szokta érezni a kaput, neki ehhez játékban kell lennie.mondjuk ő szeret középen is lenni
na az utolsó két hónapban összesen három darab félidőt játszott, de az első egy hónapot edzésben is kihagyta.
inkább hoznék be egy Joao Felixet, aki a szélen is tudja keverni a szart, de fizikailag jobb, és talán technikailag is.
slowmotion
és hasznosabb is lenne mint zselé, de hát ő szent tehén
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
azért szopó a luzitánoknak, mert bár Zsóti szokta érezni a kaput, neki ehhez játékban kell lennie.na az utolsó két hónapban összesen három darab félidőt játszott, de az első egy hónapot edzésben is kihagyta.
inkább hoznék be egy Joao Felixet, aki a szélen is tudja keverni a szart, de fizikailag jobb, és talán technikailag is.
5 hónapja
jah, ezért nem értettem mikor itt az előbb valaki írta, hogy statisztikailag megéri a kisszögletEzek a hülye Stockholm szindrómás portugálok is minden áron Roncikát akarják kiszolgálniahelyett adták volna be egyszer normálisan pepe fejére a szögit
zacknorb
eaglesmcnabb
hát nem tudom 3-4 passzban tuti benne van, hogy elkúrják, ha meg beívelik vagy portugál fejeli el vagy cseh, esetleg a kapusé
5 hónapja
Adnám.Ezek a hülye Stockholm szindrómás portugálok is minden áron Roncikát akarják kiszolgálniahelyett adták volna be egyszer normálisan pepe fejére a szögit
zacknorb
eaglesmcnabb