EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
hogy mi a faszt látnak Bernardo Silvában baszki, egy jó megoldása nincs, de legalább elvesztegeti a lendületet
5 hónapja
Amég ez az idióta Roberto Martínez az edző a portugálok se nyernek semmit.áhh, a belgáknak is hogy bejött....
Heisman nádor
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
Ezek a hülye Stockholm szindrómás portugálok is minden áron Roncikát akarják kiszolgálni
5 hónapja
Amég ez az idióta Roberto Martínez az edző a portugálok se nyernek semmit.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
At a certain point, you need to accept it's time to shave it off5 hónapja
Chilavert meg Hans-Jörg Butt kapusként veszélyesebb volt az ellenfél kapujára, mint több kezdőcsatár a Mennyeiben. Vagy az EB-n. 😀Látom nem láttad még Warrbt játszani.Ha a soccerre értetted, akkor meg kapus voltam 😄
Sixo
warr_b
5 hónapja
Kampman
28 330
Counter Strike-ba próbáltak bevonni annak idején, de az én ízlésemnek túlságosan repetitív és hektikus volt egyszerre.Abban is lőnek, csak pontosabban, mint a csehek, meg a portugálok ma.Abban nem vagyok túl járatos.szerintem ő a CoDról beszéltAz is olyan, mint a jobbösszekötő?Mi a helyzet a fedezettel?portugálok mit össze nem balfaszkodnak, most ha mixelnék vagy tippjátékoznék kurva ideges lennék.Nagyon régen hallottam már ezt a szót.
Ez van ha a centerhalf a legjobb játékosod
eaglesmcnabb
Kampman
warr_b
Kampman
Sixo
Kampman
iktriad
5 hónapja
Csak gyorsabb 😆Ő egy prime SzivacskiÚgy céloz, mint a Vasas játékosai, mínusz Tóth Milán a legtöbb meccsen? 😀Látom nem láttad még Warrbt játszani.Abban is lőnek, csak pontosabban, mint a csehek, meg a portugálok ma.Abban nem vagyok túl járatos.szerintem ő a CoDról beszéltAz is olyan, mint a jobbösszekötő?Mi a helyzet a fedezettel?portugálok mit össze nem balfaszkodnak, most ha mixelnék vagy tippjátékoznék kurva ideges lennék.Nagyon régen hallottam már ezt a szót.
eaglesmcnabb
Kampman
warr_b
Kampman
Sixo
Kampman
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Ha a soccerre értetted, akkor meg kapus voltam 😄Látom nem láttad még Warrbt játszani.Abban is lőnek, csak pontosabban, mint a csehek, meg a portugálok ma.Abban nem vagyok túl járatos.szerintem ő a CoDról beszéltAz is olyan, mint a jobbösszekötő?Mi a helyzet a fedezettel?portugálok mit össze nem balfaszkodnak, most ha mixelnék vagy tippjátékoznék kurva ideges lennék.Nagyon régen hallottam már ezt a szót.
eaglesmcnabb
Kampman
warr_b
Kampman
Sixo
Kampman
iktriad
Sixo
5 hónapja
Ő egy prime SzivacskiÚgy céloz, mint a Vasas játékosai, mínusz Tóth Milán a legtöbb meccsen? 😀Látom nem láttad még Warrbt játszani.Abban is lőnek, csak pontosabban, mint a csehek, meg a portugálok ma.Abban nem vagyok túl járatos.szerintem ő a CoDról beszéltAz is olyan, mint a jobbösszekötő?Mi a helyzet a fedezettel?portugálok mit össze nem balfaszkodnak, most ha mixelnék vagy tippjátékoznék kurva ideges lennék.Nagyon régen hallottam már ezt a szót.
eaglesmcnabb
Kampman
warr_b
Kampman
Sixo
Kampman
iktriad
Sixo
iktriad
5 hónapja
Úgy céloz, mint a Vasas játékosai, mínusz Tóth Milán a legtöbb meccsen? 😀Látom nem láttad még Warrbt játszani.Abban is lőnek, csak pontosabban, mint a csehek, meg a portugálok ma.Abban nem vagyok túl járatos.szerintem ő a CoDról beszéltAz is olyan, mint a jobbösszekötő?Mi a helyzet a fedezettel?portugálok mit össze nem balfaszkodnak, most ha mixelnék vagy tippjátékoznék kurva ideges lennék.Nagyon régen hallottam már ezt a szót.
eaglesmcnabb
Kampman
warr_b
Kampman
Sixo
Kampman
iktriad
Sixo
5 hónapja
Én az Unreal Tournamenttel toltam anno.Látom nem láttad még Warrbt játszani.Abban is lőnek, csak pontosabban, mint a csehek, meg a portugálok ma.Abban nem vagyok túl járatos.szerintem ő a CoDról beszéltAz is olyan, mint a jobbösszekötő?Mi a helyzet a fedezettel?portugálok mit össze nem balfaszkodnak, most ha mixelnék vagy tippjátékoznék kurva ideges lennék.Nagyon régen hallottam már ezt a szót.
eaglesmcnabb
Kampman
warr_b
Kampman
Sixo
Kampman
iktriad
Sixo
5 hónapja
Látom nem láttad még Warrbt játszani.Abban is lőnek, csak pontosabban, mint a csehek, meg a portugálok ma.Abban nem vagyok túl járatos.szerintem ő a CoDról beszéltAz is olyan, mint a jobbösszekötő?Mi a helyzet a fedezettel?portugálok mit össze nem balfaszkodnak, most ha mixelnék vagy tippjátékoznék kurva ideges lennék.Nagyon régen hallottam már ezt a szót.
eaglesmcnabb
Kampman
warr_b
Kampman
Sixo
Kampman
iktriad
5 hónapja
Tactful Cactus
13 880
Gyerekoromból még rémlik a sepregető, de azt lehet hogy nagyanyámra értették.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Abban is lőnek, csak pontosabban, mint a csehek, meg a portugálok ma.Abban nem vagyok túl járatos.szerintem ő a CoDról beszéltAz is olyan, mint a jobbösszekötő?Mi a helyzet a fedezettel?portugálok mit össze nem balfaszkodnak, most ha mixelnék vagy tippjátékoznék kurva ideges lennék.Nagyon régen hallottam már ezt a szót.
eaglesmcnabb
Kampman
warr_b
Kampman
Sixo
Kampman
5 hónapja
Kampman
28 330
Abban nem vagyok túl járatos.szerintem ő a CoDról beszéltAz is olyan, mint a jobbösszekötő?Mi a helyzet a fedezettel?portugálok mit össze nem balfaszkodnak, most ha mixelnék vagy tippjátékoznék kurva ideges lennék.Nagyon régen hallottam már ezt a szót.
eaglesmcnabb
Kampman
warr_b
Kampman
Sixo
5 hónapja
szerintem ő a CoDról beszéltAz is olyan, mint a jobbösszekötő?Mi a helyzet a fedezettel?portugálok mit össze nem balfaszkodnak, most ha mixelnék vagy tippjátékoznék kurva ideges lennék.Nagyon régen hallottam már ezt a szót.
eaglesmcnabb
Kampman
warr_b
Kampman
5 hónapja
Nincs rá zsé, kellett a pénz CR7 fizujára.Mi a helyzet a fedezettel?portugálok mit össze nem balfaszkodnak, most ha mixelnék vagy tippjátékoznék kurva ideges lennék.Nagyon régen hallottam már ezt a szót.
eaglesmcnabb
Kampman
warr_b
5 hónapja
Kampman
28 330
Az is olyan, mint a jobbösszekötő?Mi a helyzet a fedezettel?portugálok mit össze nem balfaszkodnak, most ha mixelnék vagy tippjátékoznék kurva ideges lennék.Nagyon régen hallottam már ezt a szót.
eaglesmcnabb
Kampman
warr_b
5 hónapja
Mi a helyzet a fedezettel?portugálok mit össze nem balfaszkodnak, most ha mixelnék vagy tippjátékoznék kurva ideges lennék.Nagyon régen hallottam már ezt a szót.
eaglesmcnabb
Kampman
5 hónapja
Tactful Cactus
13 880
Szép pult, megvan a vízszint és a függő.
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Nem, már írtam az előbb, hogy szingli. Az, hogy régebben az volt-e azt passzolom.Ő Karius nője?
Sixo
Heisman nádor
5 hónapja
Kampman
28 330
portugálok mit össze nem balfaszkodnak, most ha mixelnék vagy tippjátékoznék kurva ideges lennék.Nagyon régen hallottam már ezt a szót.
eaglesmcnabb