NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 648
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
bobi0092
4 353
Az NFL már csak ezért is jobb, Playoffban is rögtön jönne a következő meccs ilyenkor 😀
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
4 hónapja
VI. Fülöp spanyol király a 2. meccs után az öltözőben azt mondta, csak a döntőben tudja őket megnézni legközelebb. A fiúk elintézték neki a vasárnapi programot. 😀
4 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Franciák egyszer rúgnak akciógólt és ki is kapnak.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Se acabó! 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Szégyen. Mikor nachot nem tudod atjatszani meg jesus navast? Real a fele gólját nachórol szopta pedig alig jatszott.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Hát jó, spriccelni tud.képet!Cucurella ezt a bozótot a haja helyén vajon mennyi ideig mossa/szárítja?Én azt nem értem hogy lett ilyen jó nője mint a felesége
shagi0206
Heisman nádor
Tactful Cactus
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Pitalo árbi!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
4 hónapja
shagi0206
10 922
képet!Cucurella ezt a bozótot a haja helyén vajon mennyi ideig mossa/szárítja?Én azt nem értem hogy lett ilyen jó nője mint a felesége
shagi0206
Heisman nádor
Tactful Cactus
4 hónapja
Vagy haj fétise van.Sikeres soccer player. 😉Cucurella ezt a bozótot a haja helyén vajon mennyi ideig mossa/szárítja?Én azt nem értem hogy lett ilyen jó nője mint a felesége
shagi0206
Heisman nádor
iktriad
4 hónapja
Yamalt eddig engedték el a szülei. 11-re már otthon kell lennie. 😀
4 hónapja
Oszt mibű?Saliba csak ne Nicot daráld, ő kelleni fog augusztustól 😀Ha hajlandó elmenni
Heisman nádor
Plusz a Barcasok szerint őt már 3szor leigazolták😂
zacknorb
Mondjuk ha lenne eszük tényleg eladnák a veséjüket azért az 50-60 millióért amit kérnek érte, mert elég komoly párost alkotnának Yamallal az elkövetkező 10 évben.
4 hónapja
Jó estèt!Itt a döntőbe jutás a tét? Mert a feketék fehérbe nem nagyon igyekeznek.
4 hónapja
Sikeres soccer player. 😉Cucurella ezt a bozótot a haja helyén vajon mennyi ideig mossa/szárítja?Én azt nem értem hogy lett ilyen jó nője mint a felesége
shagi0206
Heisman nádor
4 hónapja
Tactful Cactus
13 847
képet!Cucurella ezt a bozótot a haja helyén vajon mennyi ideig mossa/szárítja?Én azt nem értem hogy lett ilyen jó nője mint a felesége
shagi0206
Heisman nádor
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
emléxem mikor valamelyik eb-n/vb-n ezekért a könyökösökért rögtön jött a sárga 😊
4 hónapja
Cucurella ezt a bozótot a haja helyén vajon mennyi ideig mossa/szárítja?Én azt nem értem hogy lett ilyen jó nője mint a felesége
shagi0206
4 hónapja
shagi0206
10 922
Cucurella ezt a bozótot a haja helyén vajon mennyi ideig mossa/szárítja?
4 hónapja
Ne szúrkálódj 😁Látom semmiről nem maradtam le amíg hazaértem...Én megkérdezném az asszonyt is.
warr_b
Tactful Cactus
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Vicc lenne ha a Barkába menne, akkor már maradnék Bilbaóban.Saliba csak ne Nicot daráld, ő kelleni fog augusztustól 😀Ha hajlandó elmenni
Heisman nádor
Plusz a Barcasok szerint őt már 3szor leigazolták😂
zacknorb
Raya ha edzéseken nem nyomja a ‘propagandát’ felmondhat 😀
4 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Látom semmiről nem maradtam le amíg hazaértem...Én megkérdezném az asszonyt is.
warr_b
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Kritikus 10 perc következik. Számításaim szerint itt eldől majd a meccs 😀Ha egyenlítenek Jean Reno-ék, meg is nyerik?
shagi0206
4 hónapja
Tactful Cactus
13 847
dögöljek meg ha még egyszer lesre is fogadok.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!