EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Willie Parker
15 384
Miért rakta be ezt a jó képességű Faest (ejtsd fasznak)?
5 hónapja
Felvitték 0.54re.Fura, hogy a fotmob csak 0.44es xG adott Lukakura, azt hittem legalább 0.8as amit kihagyott.Sokat takart a kapus, talán azért.
Sixo
Kampman
5 hónapja
Kampman
28 325
Jó, én nem érzem ezt a tippeléstAz utóbbi néhány meccsen én sem.
Willie Parker
5 hónapja
Hát bazmeg a kisantant úgy mákol mint 1920-ban
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Jó, én nem érzem ezt a tippeléstsame bro, same
Willie Parker
5 hónapja
Willie Parker
15 384
Jó, én nem érzem ezt a tippelést
5 hónapja
beszarás vezetnek a Slotákok
5 hónapja
Kampman
28 325
Fura, hogy a fotmob csak 0.44es xG adott Lukakura, azt hittem legalább 0.8as amit kihagyott.Sokat takart a kapus, talán azért.
Sixo
5 hónapja
Kampman
28 325
Ezért is említettem.Lesz kapufa 1,90-es szorzóCsak Lukakunak lesz 2.
Kampman
Sixo
5 hónapja
Fura, hogy a fotmob csak 0.44es xG adott Lukakura, azt hittem legalább 0.8as amit kihagyott.
5 hónapja
Ezaz, Romelu már most formában
5 hónapja
Ezt mondta a kommentátor jól hallottam? "Sajnos megtartotta a labdát a szlovák csapat."
5 hónapja
Na hajrá 🇧🇪
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Kampman
28 325
Lesz kapufa 1,90-es szorzó
5 hónapja
LEGJOBB PLAYAŐ kezdő a belgáknál:eszembe jutott, fellainia pumukli fejü geci nyomja még belgáknál?Demjén Rózsi ott ad koncertet ahol hívják szerintem. Ha Brüsszelbe hívják akkor ott.
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
Sixo
Amúgy nem ő kezd, hanem 2 öngólos Faes
Szerkesztette: zacknorb
5 hónapja
Belgaknak vedojuk sincs a keretben sok. Legjobb kaupusuk is otthon. Nem jutnak messziretöbb gólt lőnek, mint az ellen 😊
Toto21
5 hónapja
Toto21
5 955
Belgaknak vedojuk sincs a keretben sok. Legjobb kaupusuk is otthon. Nem jutnak messzire
5 hónapja
Ezt a részt nem hallottam, csak egy cikket olvastam hogy a HC azért hagyta otthon mert keveset játszott...Még mindig nehezen hiszem el, hogy Courtoist otthon hagyták a belgák egy 30+ éves Wolfsburgi kapusért...Én úgy emlékszem Tedescoval kapott össze. Így az, hogy ki jött helyette kb mind1 is.
kapitnono
Sixo
5 hónapja
Még mindig nehezen hiszem el, hogy Courtoist otthon hagyták a belgák egy 30+ éves Wolfsburgi kapusért...Én úgy emlékszem Tedescoval kapott össze. Így az, hogy ki jött helyette kb mind1 is.
kapitnono
5 hónapja
Kampman
28 325
Még mindig nehezen hiszem el, hogy Courtoist otthon hagyták a belgák egy 30+ éves Wolfsburgi kapusért...Balhézott a HC-vel.
kapitnono
5 hónapja
Még mindig nehezen hiszem el, hogy Courtoist otthon hagyták a belgák egy 30+ éves Wolfsburgi kapusért...