EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Kb ennek a meccsnek a győztese lesz a második, és a gólkülönbségük eddig nem rossz.Ebből a csoportból siman tovabb kellene menniukNa ha a magyarok szarul kezdtek mit mondjunk ezekről... nagy csalodas ukrajnaÉs még tovább is juthatnak akár.
davemayer
ozibozi
davemayer
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
5 hónapja
Ukrajna ezt a harcot elvesztette, ekkora balfasz bandát...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Na ha a magyarok szarul kezdtek mit mondjunk ezekről... nagy csalodas ukrajnaAzért remélem nem komolyan gondoltad hogy bármi komoly eredményre számítottál tőlük?
davemayer
5 hónapja
ozibozi
17 164
Kivéve ha kapnak ma egy ötöstEbből a csoportból siman tovabb kellene menniukNa ha a magyarok szarul kezdtek mit mondjunk ezekről... nagy csalodas ukrajnaÉs még tovább is juthatnak akár.
davemayer
ozibozi
davemayer
5 hónapja
nah még csak az hiányozna, hogy ez a kékhaju is betaláljon
5 hónapja
Gseeeddc
5 hónapja
Ebből a csoportból siman tovabb kellene menniukNa ha a magyarok szarul kezdtek mit mondjunk ezekről... nagy csalodas ukrajnaÉs még tovább is juthatnak akár.
davemayer
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Lunyint hajítom is ki a fantasy csapatbólUtolso meccse az ebn az tuti, bar lehet rebrov mar csak azert is bent hagyja
deyell
De mivel van potens b opció így nem hiszem
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
short term leasing a megoldás erre öregkori gondok majd legyen a 4.-5. számú balkáni tulaj gondjaEz a típus szarul öregszikmondjuk feje kicsit travinekem nagy gyengém ez a kedves mosoly félhosszú szőke haj kombópedig azert o nem egy huu bazzeg no :dBerkesi Juditot még akkor is nézném a stúdióban ha a háttérben egy kpop koncert menne.Bírom ezek a taktikai rajzokat az m4, amikor nincs ott Hegedűs Henrik aki tudna azokkal valamit is kezdeni. Korsóstól meg Bozsiktól nem nagyon lehet ilyent elvárni.Minek kínozod magad ilyenek nézésével? Semmi értelmeset nem láttam még szünetben ezért sose nézem már.
Sixo
Matthew99
Sixo
YoungZeeZee
Sebii
Kúrfürst briareos
ozibozi
5 hónapja
ozibozi
17 164
Na ha a magyarok szarul kezdtek mit mondjunk ezekről... nagy csalodas ukrajnaÉs még tovább is juthatnak akár.
davemayer
5 hónapja
Na ha a magyarok szarul kezdtek mit mondjunk ezekről... nagy csalodas ukrajna
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Ez a kapusé...A románok egy tízévnyi mákjuk ellövik ezen a meccsen kb.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
5 hónapja
Nah a 2:0át eltaláltam. A csapatot nem.Én kezdők után írtam át 3ra
Sixo
5 hónapja
Ahogy oly szokszor szoktam én is mondani, nagyrabecsült akademikus filozófusokat idézve. HÁ'DIKK
5 hónapja
ozibozi
17 164
Ez a típus szarul öregszikmondjuk feje kicsit travinekem nagy gyengém ez a kedves mosoly félhosszú szőke haj kombópedig azert o nem egy huu bazzeg no :dBerkesi Juditot még akkor is nézném a stúdióban ha a háttérben egy kpop koncert menne.Bírom ezek a taktikai rajzokat az m4, amikor nincs ott Hegedűs Henrik aki tudna azokkal valamit is kezdeni. Korsóstól meg Bozsiktól nem nagyon lehet ilyent elvárni.Minek kínozod magad ilyenek nézésével? Semmi értelmeset nem láttam még szünetben ezért sose nézem már.
Sixo
Matthew99
Sixo
YoungZeeZee
Sebii
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Bazmeg a románok a földet is a meg a szerencsét is megkapták 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
megint egy nagy gól
5 hónapja
Ééédes faszom
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
minél több meccset látok annál lejebb csúszik a magyar team a power rankingban24ről lement 25re?
Kúrfürst briareos