EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
mondjuk feje kicsit travinekem nagy gyengém ez a kedves mosoly félhosszú szőke haj kombópedig azert o nem egy huu bazzeg no :dBerkesi Juditot még akkor is nézném a stúdióban ha a háttérben egy kpop koncert menne.Bírom ezek a taktikai rajzokat az m4, amikor nincs ott Hegedűs Henrik aki tudna azokkal valamit is kezdeni. Korsóstól meg Bozsiktól nem nagyon lehet ilyent elvárni.Minek kínozod magad ilyenek nézésével? Semmi értelmeset nem láttam még szünetben ezért sose nézem már.
Sixo
Matthew99
Sixo
YoungZeeZee
Sebii
5 hónapja
Tavozz innen! 😂pedig azert o nem egy huu bazzeg no :dBerkesi Juditot még akkor is nézném a stúdióban ha a háttérben egy kpop koncert menne.Bírom ezek a taktikai rajzokat az m4, amikor nincs ott Hegedűs Henrik aki tudna azokkal valamit is kezdeni. Korsóstól meg Bozsiktól nem nagyon lehet ilyent elvárni.Minek kínozod magad ilyenek nézésével? Semmi értelmeset nem láttam még szünetben ezért sose nézem már.
Sixo
Matthew99
Sixo
YoungZeeZee
5 hónapja
Sebii
3 535
nekem nagy gyengém ez a kedves mosoly félhosszú szőke haj kombópedig azert o nem egy huu bazzeg no :dBerkesi Juditot még akkor is nézném a stúdióban ha a háttérben egy kpop koncert menne.Bírom ezek a taktikai rajzokat az m4, amikor nincs ott Hegedűs Henrik aki tudna azokkal valamit is kezdeni. Korsóstól meg Bozsiktól nem nagyon lehet ilyent elvárni.Minek kínozod magad ilyenek nézésével? Semmi értelmeset nem láttam még szünetben ezért sose nézem már.
Sixo
Matthew99
Sixo
YoungZeeZee
5 hónapja
minél több meccset látok annál lejebb csúszik a magyar team a power rankingban
5 hónapja
Willie Parker
15 383
Berkesi Juditot azért lehet nézni, mert ő mondja a legértelmesebb dolgokatBírom ezek a taktikai rajzokat az m4, amikor nincs ott Hegedűs Henrik aki tudna azokkal valamit is kezdeni. Korsóstól meg Bozsiktól nem nagyon lehet ilyent elvárni.Minek kínozod magad ilyenek nézésével? Semmi értelmeset nem láttam még szünetben ezért sose nézem már.
Sixo
Matthew99
5 hónapja
YoungZeeZee
8 561
pedig azert o nem egy huu bazzeg no :dBerkesi Juditot még akkor is nézném a stúdióban ha a háttérben egy kpop koncert menne.Bírom ezek a taktikai rajzokat az m4, amikor nincs ott Hegedűs Henrik aki tudna azokkal valamit is kezdeni. Korsóstól meg Bozsiktól nem nagyon lehet ilyent elvárni.Minek kínozod magad ilyenek nézésével? Semmi értelmeset nem láttam még szünetben ezért sose nézem már.
Sixo
Matthew99
Sixo
5 hónapja
Berkesi Juditot még akkor is nézném a stúdióban ha a háttérben egy kpop koncert menne.Bírom ezek a taktikai rajzokat az m4, amikor nincs ott Hegedűs Henrik aki tudna azokkal valamit is kezdeni. Korsóstól meg Bozsiktól nem nagyon lehet ilyent elvárni.Minek kínozod magad ilyenek nézésével? Semmi értelmeset nem láttam még szünetben ezért sose nézem már.
Sixo
Matthew99
5 hónapja
kb ilyen mentalitással kellene nekünk is felmenni a németek ellen, mint ma a románok.
5 hónapja
Bírom ezek a taktikai rajzokat az m4, amikor nincs ott Hegedűs Henrik aki tudna azokkal valamit is kezdeni. Korsóstól meg Bozsiktól nem nagyon lehet ilyent elvárni.Minek kínozod magad ilyenek nézésével? Semmi értelmeset nem láttam még szünetben ezért sose nézem már.
Sixo
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
Willie Parker
15 383
Bírom ezek a taktikai rajzokat az m4, amikor nincs ott Hegedűs Henrik aki tudna azokkal valamit is kezdeni. Korsóstól meg Bozsiktól nem nagyon lehet ilyent elvárni.Én vártam tőlük vmi olyasmit, h az "ukránokat megzavarta, hogy háborúban állnak"
Sixo
5 hónapja
Bírom ezek a taktikai rajzokat az m4, amikor nincs ott Hegedűs Henrik aki tudna azokkal valamit is kezdeni. Korsóstól meg Bozsiktól nem nagyon lehet ilyent elvárni.
5 hónapja
deyell
11 702
Miért ez a fogalmatlan Sudakov kezdett amikor ott van Malinovsky? Zubkov is jöhetne Tsigankov helyére.Zubkov amúgy pont olyan low IQ mint Mudryk csak jóval lassabb.
Sixo
choose life
5 hónapja
Kampman
28 323
A lelátón ülő sárga mezes/pólós szurkolók romànok v ukránok, ez a nagy kérdés!Ami még annál is nagyobb kérdés, hogy a kék-sárga-piros zászlót tartók vajon román vagy csád szurkolók?
Willie Parker
Sixo
5 hónapja
deyell
11 702
Miért ez a fogalmatlan Sudakov kezdett amikor ott van Malinovsky? Zubkov is jöhetne Tsigankov helyére.pedig erről a Sudakovról azt mondták az EB előtt, hogy nagy tehetség, akit 50 millió euróért fognak eladni a nyáron..
Sixo
choose life
5 hónapja
Azt hiszem, h az ukrán tippem kuka leszKorai még lemondani róluk.
Willie Parker
5 hónapja
Willie Parker
15 383
Azt hiszem, h az ukrán tippem kuka lesz
5 hónapja
Sebii
3 535
csak egy kis ablakban van megnyitva a laptopon munka mellett, nekem a 10. percben esett le hogy nem így vanA lelátón ülő sárga mezes/pólós szurkolók romànok v ukránok, ez a nagy kérdés!Ne is mondd, állandóan azt hiszem, hogy az ukránok vannak sárgában...
Willie Parker
warr_b
5 hónapja
Miért ez a fogalmatlan Sudakov kezdett amikor ott van Malinovsky? Zubkov is jöhetne Tsigankov helyére.
5 hónapja
deyell
11 702
De ötlettelen ez az ukrán csapat. Mondjuk ameddig ilyen Mudrykoktól várják a csodát, sokra ne is számítsanak...Tsygankov is gyenge amúgy.
kapitnono
choose life
5 hónapja
De ötlettelen ez az ukrán csapat. Mondjuk ameddig ilyen Mudrykoktól várják a csodát, sokra ne is számítsanak...
5 hónapja
A lelátón ülő sárga mezes/pólós szurkolók romànok v ukránok, ez a nagy kérdés!Ami még annál is nagyobb kérdés, hogy a kék-sárga-piros zászlót tartók vajon román vagy csád szurkolók?
Willie Parker
5 hónapja
Meg Yarmolenko, ő kellene majd, kb 30 percet simán bíritt csak Zubkov segíthet.Dovbyk ma nagyon ergyaKb az összes, senki nem mer egy váratlant húzni
Willie Parker
davemayer
deyell
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
kedvencem mikor curlingben a svédeké a piros kő, norvégoké a sárga, csak hogy totálisan megzavarodj 😊A lelátón ülő sárga mezes/pólós szurkolók romànok v ukránok, ez a nagy kérdés!Ne is mondd, állandóan azt hiszem, hogy az ukránok vannak sárgában...
Willie Parker
warr_b
5 hónapja
deyell
11 702
itt csak Zubkov segíthet.Dovbyk ma nagyon ergyaKb az összes, senki nem mer egy váratlant húzni
Willie Parker
davemayer
choose life
5 hónapja
Dovbyk ma nagyon ergyaKb az összes, senki nem mer egy váratlant húzni
Willie Parker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal