EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
A lelátón ülő sárga mezes/pólós szurkolók romànok v ukránok, ez a nagy kérdés!Ne is mondd, állandóan azt hiszem, hogy az ukránok vannak sárgában...
Willie Parker
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
deyell
11 702
Hihetetlen, hogy eddig szinte az összes meccs mennyire jó az EBn.még így hogy kicsit felhígult, így is jobb az EB mint a VB.
zavi27
choose life
5 hónapja
Román retesz, az... A magyar mellett az ukrán válogatott is elbalfaszkodja a meccs első félidejét teljesen
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Willie Parker
15 383
Dovbyk ma nagyon ergya
5 hónapja
Az nekem mondjuk pont jó is lenne😀 😀 😀 Jó jinx volt tőle, még lehet akkor 1-1.Pont akkor olvastam mikor jött a gól 😀 😀25 perce tart ez a borzalom, de kb. másfél órának érződik.Betippeltem az 1-1-et, de ez 0-0- lesz, az 1 pont senkinek nem rossz igazából.
Kampman
Zsellér van de Vrij
Drip
Zsellér van de Vrij
5 hónapja
Willie Parker
15 383
A lelátón ülő sárga mezes/pólós szurkolók romànok v ukránok, ez a nagy kérdés!
5 hónapja
Hihetetlen, hogy eddig szinte az összes meccs mennyire jó az EBn.
5 hónapja
Öreg Stancu csibészes ma 😀
5 hónapja
Hát igen, Dibusznak nem lehetne ilyen gólt tekerni szögletből😄
5 hónapja
Mudrik bazdmeg úgy pofán tudnálak baszni egy cintányérralTépj sorszámot az összes Chelsea szurkoló után.
petey
5 hónapja
több millió ukrán menekült él most a germánoknáleddigi legjobb hangulat talán.Mivel az ukránok nem nagyon EB-re megyünk a nyáron helyzetben vannak, így teljes hazai pálya
deyell
Heisman nádor
5 hónapja
Ez tipikusan a mindent elbalfaszkodó ukrán csapat lesz, lefogadom lesz vagy 10 nagy helyzetük gól nélkül
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
😀 😀 😀 Jó jinx volt tőle, még lehet akkor 1-1.Pont akkor olvastam mikor jött a gól 😀 😀25 perce tart ez a borzalom, de kb. másfél órának érződik.Betippeltem az 1-1-et, de ez 0-0- lesz, az 1 pont senkinek nem rossz igazából.
Kampman
Zsellér van de Vrij
Drip
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
eddigi legjobb hangulat talán.Mivel az ukránok nem nagyon EB-re megyünk a nyáron helyzetben vannak, így teljes hazai pálya
deyell
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Pont akkor olvastam mikor jött a gól 😀 😀25 perce tart ez a borzalom, de kb. másfél órának érződik.Betippeltem az 1-1-et, de ez 0-0- lesz, az 1 pont senkinek nem rossz igazából.
Kampman
Zsellér van de Vrij
5 hónapja
nah pont láttam az ismétlést... nem volt kicsi...
5 hónapja
ozibozi
17 163
Lunin hozza a Realnál látott formát, 1 potya 1-2 nagy védés, megint egy potya megint nagy bravúrok.
5 hónapja
60%ban Lunin hibája, szar helyzetbe hozták, de mondjuk onnan nem kötelező ennyire rossz passzt adni.
5 hónapja
Naná h a románok ellen... faxom
BEARS BABY!
Sir Alex immortal