EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Kampman
28 323
nem tudom mit érezzek 😀Érzel kötődést a két csapat bármelyikéhez?
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Kis gól is gól, de basszameg, Lunyin a kapusom
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Toto21
5 955
nem lesz ez rosszabb meccs, mint az angol volt
5 hónapja
STANCUUUUU
5 hónapja
A csicska roman bevagta
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Toto21
5 955
hoppá vezetnek a Románok
5 hónapja
csipkelli
4 008
Azt bebaszta.
5 hónapja
Pfffff
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
szerintem nem szat meccs 🤭igen, ez nem szat
peach
ez szar 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
szerintem nem szat meccs 🤭
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
25 perce tart ez a borzalom, de kb. másfél órának érződik.Betippeltem az 1-1-et, de ez 0-0- lesz, az 1 pont senkinek nem rossz igazából.
Kampman
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
25 perce tart ez a borzalom, de kb. másfél órának érződik.pont kérdezni akartam, hogy munka miatt hang nélkül fut háttérben, de nem láttam belőle semmi, mit veszítek... szóval semmit 😊
Kampman
5 hónapja
25 perce tart ez a borzalom, de kb. másfél órának érződik.Ez lesz az új EB legrosszabb meccse a tegnapi angol-szerb után azt mondod?
Kampman
5 hónapja
Kampman
28 323
25 perce tart ez a borzalom, de kb. másfél órának érződik.
5 hónapja
Amúgy ha valaki megy az Arsenalba centernek, egyáltalán nem lenne baj, ha Dovbyk lenne azÉn jobban örülnék egy CR7nek vagy Mitrovicnak.
zacknorb
5 hónapja
Amúgy ha valaki megy az Arsenalba centernek, egyáltalán nem lenne baj, ha Dovbyk lenne az
5 hónapja
same, Schumit még végignéztem és azóta szünetA 2000-es évek közepe óta csak rendszertelenül.Nah Kampman ,ez Ujvári Máté hangja.kampman ennyire nem követi a Forma1-et? 😊
Sixo
öreghiba
gamerkr
Kampman
5 hónapja
Kampman
28 323
A 2000-es évek közepe óta csak rendszertelenül.Nah Kampman ,ez Ujvári Máté hangja.kampman ennyire nem követi a Forma1-et? 😊
Sixo
öreghiba
gamerkr
5 hónapja
Willie Parker
15 383
A két csapatból azért tudnék mondani egy húsz embert, aki beférne a mi válogatottunkba
5 hónapja
Willie Parker
15 383
Követi mindenki, csak alvó módbanNah Kampman ,ez Ujvári Máté hangja.kampman ennyire nem követi a Forma1-et? 😊
Sixo
öreghiba
gamerkr
5 hónapja
Nah Kampman ,ez Ujvári Máté hangja.kampman ennyire nem követi a Forma1-et? 😊
Sixo
öreghiba
5 hónapja
ukránok masszívan jobbak... papíron