EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Willie Parker
15 383
Én amúgy egy durva ukrán winre számítokGondolkodtam a Dovbyk gólkirály lesz eposzon, de lehet, h Tsygankovval osztoznak, így maradtam Hurricane-nél.
zacknorb
5 hónapja
Na Slava Ukraina!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Én amúgy egy durva ukrán winre számítok
5 hónapja
Toto21
5 955
nálam Ukrajna jobb 1 góllal simán. 0-1 vay 0-2 lesz6,4,3,3,3,2,1 , ez az eddigi meccseken szerzett gólok száma. Ha marad ez a tendencia akkor vagy egy jó 0-0 esélyes, és az egy döntetlen.Na, román ukránon a szittyaturbófideszesmihazánkos agyhalottak kinek drukkolnak?Döntetlennek?
warr_b
ozibozi
Sixo
Szerkesztette: Toto21
5 hónapja
6,4,3,3,3,2,1 , ez az eddigi meccseken szerzett gólok száma. Ha marad ez a tendencia akkor vagy egy jó 0-0 esélyes, és az egy döntetlen.Na, román ukránon a szittyaturbófideszesmihazánkos agyhalottak kinek drukkolnak?Döntetlennek?
warr_b
ozibozi
5 hónapja
Jó, ezt a belga-román-szlovák-ukrán négyest az M1-nek találták ki. 😊Nagy körbeverésekre számítok majd szomszédainktól.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Kampman
28 323
Na, román ukránon a szittyaturbófideszesmihazánkos agyhalottak kinek drukkolnak?Nyilván költői a kérdés, de meglepetések mindig lehetnek.
warr_b
Máig emlékszem egy 2008-as kurucinfós cikkre (sajnos már nem találom), amelyben az akkori EB elődöntői előtt elemezték a csapatokat és arra jutottak, hogy a németek büdös migránscsapat, a spanyoloknál is van már színesbőrű, a törököknek semmi keresnivalójuk Európában, így nem marad más, mint az oroszoknak szurkolni, mert legalább fehér, keresztény nemzet, a kommunizmust meg csak rájuk kényszerítették.
Mindez akkor jelent meg, amikor a magyar szélsőjobb még masszívan oroszellenes volt.
Szerkesztette: Kampman
5 hónapja
Na, román ukránon a szittyaturbófideszesmihazánkos agyhalottak kinek drukkolnak?A gyárból nem tudják nézni a 10 órás műszak közben, so semminek
warr_b
5 hónapja
ozibozi
17 161
Na, román ukránon a szittyaturbófideszesmihazánkos agyhalottak kinek drukkolnak?Döntetlennek?
warr_b
5 hónapja
Na, román ukránon a szittyaturbófideszesmihazánkos agyhalottak kinek drukkolnak?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
arab országban ilyet csinálni elég nagy hülyeségKatarban készült a felvétel.de szerintem ez nem friss, mintha láttam volnaSixoautentikus csöcskontent
Kampman
NB2
deyell
5 hónapja
deyell
11 702
Katarban készült a felvétel.de szerintem ez nem friss, mintha láttam volnaSixoautentikus csöcskontent
Kampman
NB2
choose life
5 hónapja
de szerintem ez nem friss, mintha láttam volnaautentikus csöcskontentME HIERVE MI SANGRE INGLESA https://t.co/ynb5uMGEbF
— Rhevolver (@Rhevolver) June 16, 2024
Sixo
Kampman
5 hónapja
Kampman
28 323
autentikus csöcskontentME HIERVE MI SANGRE INGLESA https://t.co/ynb5uMGEbF
— Rhevolver (@Rhevolver) June 16, 2024
Sixo
5 hónapja
Jó volt ez a tegnap esti meccs.Délkapu csak hozta a szokásos formáját, a szerbek kis szerencsével egy pontra jók lettek volna.
Total shots by game so far at Euro 2024:
— Opta Analyst (@OptaAnalyst) June 16, 2024
Poland v Netherlands: 33
Spain v Croatia: 27
Slovenia v Denmark: 27
Italy v Albania: 25
Hungary v Switzerland: 21
Germany v Scotland: 21
Serbia v England: 6 (after 65 min)#EURO2024 | #SRBENG
Sixo
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Jó volt ez a tegnap esti meccs.Total shots by game so far at Euro 2024:
— Opta Analyst (@OptaAnalyst) June 16, 2024
Poland v Netherlands: 33
Spain v Croatia: 27
Slovenia v Denmark: 27
Italy v Albania: 25
Hungary v Switzerland: 21
Germany v Scotland: 21
Serbia v England: 6 (after 65 min)#EURO2024 | #SRBENG
5 hónapja
Mi a faszom ez a fantasy. Roberto úgy vezet, hogy neki még Mbappé csk-ként ma fog csak jönni ... Nézze már meg valaki, mert fixen csal.
5 hónapja
Tegnap kérdeztem a tippmixpro-s bónusszal kapcsolatban. Na hát csak szar volt a rendszer... 😀 Automatikusan a bónusz tárcából vonja a tétet, úgyhogy ma már sikerült simán.
5 hónapja
deyell
11 702
limitless - egy fordulóra összerakod a szerinted legjobb keretet korlátlan büdzsével. aztán a következő fordulóban reset az előző keretre.Tudtam, hogy nem kéne nekem ebbe beleszálni túl bonyolult lesz ha az ember rendesen akarja csinálni. Mindegy 1 fun-nak elmegy. Limitlesst is kvázi "ingyen" lehet kijátszani? Abban mi a buli amúgy? 1 fordulóra összerakja mindenki az elérhető legjobb keretet gondolom. (Az amúgy kérdés, hogy utána viszont visszarakja a játék az azelőtti rostered teljesen?)Játszik valaki ezzel az eb fantasyval? Megmondom őszintén nem mentem annyira utána a dolognak de ha valaki tud 1-1 kérdésre válaszolni azt megköszönöm.csak azt cserélheted be, aki még nem játszott az adott fordulóban. tehát McTominay-t már nem cserélheted be.
15 fős keret van de 4 ember ugye padon ül. Gondolom az ő áthúzott pontjaik nem számítanak.
Mégis lehet cserélni forduló közben is? Szal ha a padomon van valaki magas pontos és a kezdőbenlévő meg alacsonyat hozott kicserélhetem őket? Megéri, van ennek valami korlátja? Pl Rodri 2 pontot hozott McTominay 3-at. Nem nagy difi de ha végtelenszer lehet cserélni akkor végülis +1 szal meglépném.
A keretben lévő játékosokat úgy általában bármikor lehet cserélni? Kidobni, mást hozni?
A pontok mikor kerülnek jóváírásra? A teljes 1 forduló után 1 nap és kezdődik a 2. Abban a fél napban lehet kb játékostváltani?
Danke előre is.
alatriste
az adott forduló után a következő forduló első meccse előtt cserélhetsz kettőt "ingyen". cserélhetsz többet is, de az pontlevonással jár. aztán a csoportmeccsek után lesz korlátlan csere a nyolcaddöntő első meccséig.
de van wildcardod meg limitless lehetőséged is, amelyekkel a teljes keretet lecserélheted egyszer-egyszer. limitless esetén még a pénzed is korlátlan, de csak egy fordulóra érvenyes a csere.
deyell
Gondolom ezt az opciót hülyeség kihagyni majd.
Az eleje amúgy hasznos volt nagyon. Szóval taktikázás szempontjából megéri olyan játékosokat padra rakni akik később játszanak 1-1-1et minden csapatrészre hogy legyen opciója az embernek lehozni valakit aki nagyon alulteljesítet.
Danke a helpet, hasznos volt.
alatriste
wildcard - korlátlan mennyiségű csere, a kicserélt kereted marad a forduló után is, de a büdzsét nem lépheted túl.
ezért kell taktikázni, hogy melyik fordulóban melyik chipet játszod meg. a nyolcaddöntőben nem lehet egyiket sem megjátszani.
amúgy meg igen, fontos például az, hogy az összes játékosod ne játsszon ugyanazon a napon, mert akkor nem tudsz cserélni. kapusoknál kell főleg odafigyelni, hogy melyik napon játszanak. a keretemben lévő kapusok például az utolsó fordulóban egy napon játszanak, így nem tudom őket cserélgetni abban a fordulóban, ha mondjuk Lunin szarul véd a belgák ellen. de ez még változhat, mert a következő fordulóban bejátszhatom a wildcardot, és lecserélhetek mindenkit.
choose life
5 hónapja
Tudtam, hogy nem kéne nekem ebbe beleszálni túl bonyolult lesz ha az ember rendesen akarja csinálni. Mindegy 1 fun-nak elmegy. Limitlesst is kvázi "ingyen" lehet kijátszani? Abban mi a buli amúgy? 1 fordulóra összerakja mindenki az elérhető legjobb keretet gondolom. (Az amúgy kérdés, hogy utána viszont visszarakja a játék az azelőtti rostered teljesen?)Játszik valaki ezzel az eb fantasyval? Megmondom őszintén nem mentem annyira utána a dolognak de ha valaki tud 1-1 kérdésre válaszolni azt megköszönöm.csak azt cserélheted be, aki még nem játszott az adott fordulóban. tehát McTominay-t már nem cserélheted be.
15 fős keret van de 4 ember ugye padon ül. Gondolom az ő áthúzott pontjaik nem számítanak.
Mégis lehet cserélni forduló közben is? Szal ha a padomon van valaki magas pontos és a kezdőbenlévő meg alacsonyat hozott kicserélhetem őket? Megéri, van ennek valami korlátja? Pl Rodri 2 pontot hozott McTominay 3-at. Nem nagy difi de ha végtelenszer lehet cserélni akkor végülis +1 szal meglépném.
A keretben lévő játékosokat úgy általában bármikor lehet cserélni? Kidobni, mást hozni?
A pontok mikor kerülnek jóváírásra? A teljes 1 forduló után 1 nap és kezdődik a 2. Abban a fél napban lehet kb játékostváltani?
Danke előre is.
alatriste
az adott forduló után a következő forduló első meccse előtt cserélhetsz kettőt "ingyen". cserélhetsz többet is, de az pontlevonással jár. aztán a csoportmeccsek után lesz korlátlan csere a nyolcaddöntő első meccséig.
de van wildcardod meg limitless lehetőséged is, amelyekkel a teljes keretet lecserélheted egyszer-egyszer. limitless esetén még a pénzed is korlátlan, de csak egy fordulóra érvenyes a csere.
deyell
Gondolom ezt az opciót hülyeség kihagyni majd.
Az eleje amúgy hasznos volt nagyon. Szóval taktikázás szempontjából megéri olyan játékosokat padra rakni akik később játszanak 1-1-1et minden csapatrészre hogy legyen opciója az embernek lehozni valakit aki nagyon alulteljesítet.
Danke a helpet, hasznos volt.
Liverpool Fc
5 hónapja
deyell
11 702
Játszik valaki ezzel az eb fantasyval? Megmondom őszintén nem mentem annyira utána a dolognak de ha valaki tud 1-1 kérdésre válaszolni azt megköszönöm.csak azt cserélheted be, aki még nem játszott az adott fordulóban. tehát McTominay-t már nem cserélheted be.
Danke előre is.
alatriste
az adott forduló után a következő forduló első meccse előtt transzferelhetsz kettőt "ingyen". transzferelhetsz többet is, de az pontlevonással jár. aztán a csoportmeccsek után lesz korlátlan transzfer a nyolcaddöntő első meccséig.
Szerkesztette: deyell
choose life
5 hónapja
Játszik valaki ezzel az eb fantasyval? Megmondom őszintén nem mentem annyira utána a dolognak de ha valaki tud 1-1 kérdésre válaszolni azt megköszönöm.15 fős keret van de 4 ember ugye padon ül. Gondolom az ő áthúzott pontjaik nem számítanak.
Danke előre is.
Liverpool Fc