EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Willie Parker
15 382
az ilyeneket egy top csatárnak be kell lőniEzt most a dánra v a szlovénra írtad?
Toto21
5 hónapja
www.facebook.com/outofcontextfootball2/videos/1154946405753591/tolt egy vitézyt?
😀 fújj.
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Willie Parker
15 382
www.facebook.com/outofcontextfootball2/videos/1154946405753591/Ezek csak profillal nézhetők?
😀 fújj.
warr_b
5 hónapja
Toto21
5 952
az ilyeneket egy top csatárnak be kell lőni
5 hónapja
Huuhhh, mik maradtak ki 😮
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Willie Parker
15 382
Faxe legyen vagy Pivovarna Pelicon
5 hónapja
Willie Parker
15 382
A benntört virsli sztori megragadt a memóriámbanAhh, Dörmögő Dömötör, IM, Bravo és Popcorn.Főleg leveleztünkAz eredménykövetők is sokkal kevesebb hsz-al mentek.A meccsek 90%-a ezért volt jó, kiegyenlített, nem volt töltelék csapat.8 csapatos EB, hihetetlen.Svéd-angol 2-1Azt én még sajnos nem láthattam. Vagyis épp láthattam, csak nem fogtam fel, hogy mi is mehet a tv-ben 😀Strand válogatott kapusa szinte nem is változott 😁😁😁A 92-es EB volt szerintem a legjobb, legizgalmasabb, legváratlanabb torna.
ThundersNFL a Paraszt
Willie Parker
shagi0206
Dán-francia 2-1
FÁK-német 1-1
Holland-német 3-1
Egyenesben
Holland-dán 2-2
Német-svéd 3-2
Döntő: dán-német 2-0
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
Tactful Cactus
5 hónapja
😀 fújj.
5 hónapja
Én ezen a meccsen most majdnem elalszomdánoknál mióta nincs Elkjaer-Larssen féle brigád, nagyon nézhetetlen a focijuk
Willie Parker
5 hónapja
az ilyen számok nem nullhundert nojnciggal kezdődtek?Jaja, ruf mich an, emlékszem 😊Dolly Busterre emlékszem.Csöcsök azért voltak?Az eredménykövetők is sokkal kevesebb hsz-al mentek.A meccsek 90%-a ezért volt jó, kiegyenlített, nem volt töltelék csapat.8 csapatos EB, hihetetlen.Svéd-angol 2-1Azt én még sajnos nem láthattam. Vagyis épp láthattam, csak nem fogtam fel, hogy mi is mehet a tv-ben 😀Strand válogatott kapusa szinte nem is változott 😁😁😁A 92-es EB volt szerintem a legjobb, legizgalmasabb, legváratlanabb torna.
ThundersNFL a Paraszt
Willie Parker
shagi0206
Dán-francia 2-1
FÁK-német 1-1
Holland-német 3-1
Egyenesben
Holland-dán 2-2
Német-svéd 3-2
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
Tactful Cactus
warr_b
Sat1-en volt vmi erotikus műsora, ahol live strip volt.
Ruf null-null-seeechhs-aaacht-aachhttt
Willie Parker
warr_b
5 hónapja
92-esen zárták ki őketNem akkor volt hogy kizárták a jugókat? Mondjuk rá is kereshetnék.Bizony sokáig csak 8 csapat volt, 88-ban is. Ilyen kis országoknak szinte lehetetlen volt kijutni.8 csapatos EB, hihetetlen.Svéd-angol 2-1Azt én még sajnos nem láthattam. Vagyis épp láthattam, csak nem fogtam fel, hogy mi is mehet a tv-ben 😀Strand válogatott kapusa szinte nem is változott 😁😁😁A 92-es EB volt szerintem a legjobb, legizgalmasabb, legváratlanabb torna.
ThundersNFL a Paraszt
Willie Parker
shagi0206
Dán-francia 2-1
FÁK-német 1-1
Holland-német 3-1
Egyenesben
Holland-dán 2-2
Német-svéd 3-2
Willie Parker
Tactful Cactus
Aztán a SZU és a jugók feloszlásával kaptunk vagy +15 országot, muszáj volt valamit lépni.
NB2
Tactful Cactus
5 hónapja
Tactful Cactus
13 878
Ahh, Dörmögő Dömötör, IM, Bravo és Popcorn.Főleg leveleztünkAz eredménykövetők is sokkal kevesebb hsz-al mentek.A meccsek 90%-a ezért volt jó, kiegyenlített, nem volt töltelék csapat.8 csapatos EB, hihetetlen.Svéd-angol 2-1Azt én még sajnos nem láthattam. Vagyis épp láthattam, csak nem fogtam fel, hogy mi is mehet a tv-ben 😀Strand válogatott kapusa szinte nem is változott 😁😁😁A 92-es EB volt szerintem a legjobb, legizgalmasabb, legváratlanabb torna.
ThundersNFL a Paraszt
Willie Parker
shagi0206
Dán-francia 2-1
FÁK-német 1-1
Holland-német 3-1
Egyenesben
Holland-dán 2-2
Német-svéd 3-2
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Toto21
5 952
Én ezen a meccsen most majdnem elalszomlegalább nem leszel álmos az esti alatt
Willie Parker
5 hónapja
Willie Parker
15 382
Én ezen a meccsen most majdnem elalszom
5 hónapja
Jaja, ruf mich an, emlékszem 😊Dolly Busterre emlékszem.Csöcsök azért voltak?Az eredménykövetők is sokkal kevesebb hsz-al mentek.A meccsek 90%-a ezért volt jó, kiegyenlített, nem volt töltelék csapat.8 csapatos EB, hihetetlen.Svéd-angol 2-1Azt én még sajnos nem láthattam. Vagyis épp láthattam, csak nem fogtam fel, hogy mi is mehet a tv-ben 😀Strand válogatott kapusa szinte nem is változott 😁😁😁A 92-es EB volt szerintem a legjobb, legizgalmasabb, legváratlanabb torna.
ThundersNFL a Paraszt
Willie Parker
shagi0206
Dán-francia 2-1
FÁK-német 1-1
Holland-német 3-1
Egyenesben
Holland-dán 2-2
Német-svéd 3-2
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
Tactful Cactus
warr_b
Willie Parker
5 hónapja
Willie Parker
15 382
Dolly Busterre emlékszem.Csöcsök azért voltak?Az eredménykövetők is sokkal kevesebb hsz-al mentek.A meccsek 90%-a ezért volt jó, kiegyenlített, nem volt töltelék csapat.8 csapatos EB, hihetetlen.Svéd-angol 2-1Azt én még sajnos nem láthattam. Vagyis épp láthattam, csak nem fogtam fel, hogy mi is mehet a tv-ben 😀Strand válogatott kapusa szinte nem is változott 😁😁😁A 92-es EB volt szerintem a legjobb, legizgalmasabb, legváratlanabb torna.
ThundersNFL a Paraszt
Willie Parker
shagi0206
Dán-francia 2-1
FÁK-német 1-1
Holland-német 3-1
Egyenesben
Holland-dán 2-2
Német-svéd 3-2
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
Tactful Cactus
warr_b
5 hónapja
Willie Parker
15 382
Főleg leveleztünkAz eredménykövetők is sokkal kevesebb hsz-al mentek.A meccsek 90%-a ezért volt jó, kiegyenlített, nem volt töltelék csapat.8 csapatos EB, hihetetlen.Svéd-angol 2-1Azt én még sajnos nem láthattam. Vagyis épp láthattam, csak nem fogtam fel, hogy mi is mehet a tv-ben 😀Strand válogatott kapusa szinte nem is változott 😁😁😁A 92-es EB volt szerintem a legjobb, legizgalmasabb, legváratlanabb torna.
ThundersNFL a Paraszt
Willie Parker
shagi0206
Dán-francia 2-1
FÁK-német 1-1
Holland-német 3-1
Egyenesben
Holland-dán 2-2
Német-svéd 3-2
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
Tactful Cactus
5 hónapja
Willie Parker
15 382
Volt jobb torna nála később azért - 98-as és 2006-os VB, 2000-res EB - de akkora sztori biztos nem voltUh, erősen megszépültek az emlékek akkor 😀A meccsek 90%-a ezért volt jó, kiegyenlített, nem volt töltelék csapat.8 csapatos EB, hihetetlen.Svéd-angol 2-1Azt én még sajnos nem láthattam. Vagyis épp láthattam, csak nem fogtam fel, hogy mi is mehet a tv-ben 😀Strand válogatott kapusa szinte nem is változott 😁😁😁A 92-es EB volt szerintem a legjobb, legizgalmasabb, legváratlanabb torna.
ThundersNFL a Paraszt
Willie Parker
shagi0206
Dán-francia 2-1
FÁK-német 1-1
Holland-német 3-1
Egyenesben
Holland-dán 2-2
Német-svéd 3-2
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
warr_b
5 hónapja
Csöcsök azért voltak?Az eredménykövetők is sokkal kevesebb hsz-al mentek.A meccsek 90%-a ezért volt jó, kiegyenlített, nem volt töltelék csapat.8 csapatos EB, hihetetlen.Svéd-angol 2-1Azt én még sajnos nem láthattam. Vagyis épp láthattam, csak nem fogtam fel, hogy mi is mehet a tv-ben 😀Strand válogatott kapusa szinte nem is változott 😁😁😁A 92-es EB volt szerintem a legjobb, legizgalmasabb, legváratlanabb torna.
ThundersNFL a Paraszt
Willie Parker
shagi0206
Dán-francia 2-1
FÁK-német 1-1
Holland-német 3-1
Egyenesben
Holland-dán 2-2
Német-svéd 3-2
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
Tactful Cactus
5 hónapja
Tactful Cactus
13 878
Az eredménykövetők is sokkal kevesebb hsz-al mentek.A meccsek 90%-a ezért volt jó, kiegyenlített, nem volt töltelék csapat.8 csapatos EB, hihetetlen.Svéd-angol 2-1Azt én még sajnos nem láthattam. Vagyis épp láthattam, csak nem fogtam fel, hogy mi is mehet a tv-ben 😀Strand válogatott kapusa szinte nem is változott 😁😁😁A 92-es EB volt szerintem a legjobb, legizgalmasabb, legváratlanabb torna.
ThundersNFL a Paraszt
Willie Parker
shagi0206
Dán-francia 2-1
FÁK-német 1-1
Holland-német 3-1
Egyenesben
Holland-dán 2-2
Német-svéd 3-2
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Uh, erősen megszépültek az emlékek akkor 😀A meccsek 90%-a ezért volt jó, kiegyenlített, nem volt töltelék csapat.8 csapatos EB, hihetetlen.Svéd-angol 2-1Azt én még sajnos nem láthattam. Vagyis épp láthattam, csak nem fogtam fel, hogy mi is mehet a tv-ben 😀Strand válogatott kapusa szinte nem is változott 😁😁😁A 92-es EB volt szerintem a legjobb, legizgalmasabb, legváratlanabb torna.
ThundersNFL a Paraszt
Willie Parker
shagi0206
Dán-francia 2-1
FÁK-német 1-1
Holland-német 3-1
Egyenesben
Holland-dán 2-2
Német-svéd 3-2
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
5 hónapja
De, az 1991-ben kezdődött dél-szláv háború miatt.Nem akkor volt hogy kizárták a jugókat? Mondjuk rá is kereshetnék.Bizony sokáig csak 8 csapat volt, 88-ban is. Ilyen kis országoknak szinte lehetetlen volt kijutni.8 csapatos EB, hihetetlen.Svéd-angol 2-1Azt én még sajnos nem láthattam. Vagyis épp láthattam, csak nem fogtam fel, hogy mi is mehet a tv-ben 😀Strand válogatott kapusa szinte nem is változott 😁😁😁A 92-es EB volt szerintem a legjobb, legizgalmasabb, legváratlanabb torna.
ThundersNFL a Paraszt
Willie Parker
shagi0206
Dán-francia 2-1
FÁK-német 1-1
Holland-német 3-1
Egyenesben
Holland-dán 2-2
Német-svéd 3-2
Willie Parker
Tactful Cactus
Aztán a SZU és a jugók feloszlásával kaptunk vagy +15 országot, muszáj volt valamit lépni.
NB2
Tactful Cactus
5 hónapja
csipkelli
4 008
Ez 11-es.