EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
shagi0206
10 939
kövezzetek meg, de én azt a csávót határozottan nem kedveltem sosem 😀 Ennélfogva a pályafutását 0 %-ban követtem nyomon.Szalai Ádám ottléte?utolsó emlékem a Schalkeról valamikor a 2000-es évek 2. felében, mikor még Kuranyi is ott játszott 😀Schalke stadionban lesz a meccs? Ők 1. osztályban vannak perpill?Másodosztály. 10.lettek iden.
shagi0206
Zsellér van de Vrij
shagi0206
iktriad
5 hónapja
Szalai Ádám ottléte?utolsó emlékem a Schalkeról valamikor a 2000-es évek 2. felében, mikor még Kuranyi is ott játszott 😀Schalke stadionban lesz a meccs? Ők 1. osztályban vannak perpill?Másodosztály. 10.lettek iden.
shagi0206
Zsellér van de Vrij
shagi0206
5 hónapja
shagi0206
10 939
utolsó emlékem a Schalkeról valamikor a 2000-es évek 2. felében, mikor még Kuranyi is ott játszott 😀Schalke stadionban lesz a meccs? Ők 1. osztályban vannak perpill?Másodosztály. 10.lettek iden.
shagi0206
Zsellér van de Vrij
5 hónapja
Úgy érzem, ehhez az angol-szerbhez le kell mennem egy üveg borért.Amúgy: tegnap délután egy külső kerületben, barátokkal néztük a Mo.-Svájcot. Kicsit elkavarodtunk, még utcán voltunk, amikor már ment a meccs. Azt hittem, kihalt lesz a város, de egyáltalán nem volt az. Sőt.
5 hónapja
Schalke stadionban lesz a meccs? Ők 1. osztályban vannak perpill?Másodosztály. 10.lettek iden.
shagi0206
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Ergo kövi EB-n végre Coming home?Jaja mind VB mind EB téren.....Az angoloknak ideje lenne már megnyerni valamit, mert megint brutál csapatuk van. Mondjuk ez nem jelent sokat, eddig is volt, mégse nyertek már isten tudja mióta semmit.Hazai pályán tudtak csak döntőt játszani eddig.
shagi0206
Kampman
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Jaja mind VB mind EB téren.....Az angoloknak ideje lenne már megnyerni valamit, mert megint brutál csapatuk van. Mondjuk ez nem jelent sokat, eddig is volt, mégse nyertek már isten tudja mióta semmit.Hazai pályán tudtak csak döntőt játszani eddig.
shagi0206
Kampman
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
shagi0206
10 939
Schalke stadionban lesz a meccs? Ők 1. osztályban vannak perpill?
5 hónapja
Kampman
28 323
Az angoloknak ideje lenne már megnyerni valamit, mert megint brutál csapatuk van. Mondjuk ez nem jelent sokat, eddig is volt, mégse nyertek már isten tudja mióta semmit.Hazai pályán tudtak csak döntőt játszani eddig.
shagi0206
5 hónapja
Honnan tudod, hogy nem főztek belőle levest azóta? 😀PartizánokCsóri Gulyást annyira szétjáratták, hogy mire ideértek, a keretben sincs
iktriad
zacknorb
5 hónapja
shagi0206
10 939
Az angoloknak ideje lenne már megnyerni valamit, mert megint brutál csapatuk van. Mondjuk ez nem jelent sokat, eddig is volt, mégse nyertek már isten tudja mióta semmit.
5 hónapja
PartizánokCsóri Gulyást annyira szétjáratták, hogy mire ideértek, a keretben sincs
iktriad
5 hónapja
HáromoroszánosokPartizánok
5 hónapja
Hol tudom megnézni, hogy mennyi szöglet és les volt az 1. félidőben?www.fotmob.com/matches/slovenia-vs-denmark/1mkbcr#4043850:tab=stats
Tactful Cactus
5 hónapja
Kampman
28 323
Lesz piros lap, 3.80-as szorzó, jelen pillanatbanSzerbek játszanak, szóval nem teljesen esélytelen.
5 hónapja
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Hol tudom megnézni, hogy mennyi szöglet és les volt az 1. félidőben?eredmenyek.com-on szokott lenni félidő szűrő
Tactful Cactus
5 hónapja
Akkor oda is lesz ingyenjegyünk, nem csak a Művészbe? 😀😀Fújjon a Vasas ellen az NB2ben egész évben.Célozza meg a budit?Szerba-angol, hát fújj, két kutya népség, egyiknek se tud drukkolni jó érzésű ember...Löfli tedd a dolgod.
Jöhet az aszteroida 😀
warr_b
Sixo
Kampman
Sixo
5 hónapja
Tactful Cactus
13 878
Hol tudom megnézni, hogy mennyi szöglet és les volt az 1. félidőben?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Sajna lehetett volna a mi meccsünk is ilyen, ha nincs az a második gól a félidő végénnah meccs közben én is pont ezt akartam írni, hogy a szlovénok nem voltak olyan balfaszok, hogy kapjanak egy másodikat
zacknorb
5 hónapja
Cseréljen tekercset.Célozza meg a budit?Szerba-angol, hát fújj, két kutya népség, egyiknek se tud drukkolni jó érzésű ember...Löfli tedd a dolgod.
Jöhet az aszteroida 😀
warr_b
Sixo
Kampman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Kampman
28 323
Célozza meg a budit?Szerba-angol, hát fújj, két kutya népség, egyiknek se tud drukkolni jó érzésű ember...Löfli tedd a dolgod.
Jöhet az aszteroida 😀
warr_b
Sixo
5 hónapja
Szerba-angol, hát fújj, két kutya népség, egyiknek se tud drukkolni jó érzésű ember...Löfli tedd a dolgod.
Jöhet az aszteroida 😀
warr_b
5 hónapja
Szerba-angol, hát fújj, két kutya népség, egyiknek se tud drukkolni jó érzésű ember... Jöhet az aszteroida 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta