EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Munkahelyi tippeldeben mara 2-1es holland gyozelmet, ide 1-1et tippeltem. XDÉn most vettem át ezzel a meccsel egy 75 fős csoportban a vezetést, talán én vagyok az egyetlen aki eddig mind a 6 meccskimenetelt eltalálta... pedig igazából ez meg a HUN-SUI volt csak a nehéz.
Zsellér van de Vrij
Kár, hogy telim egy sincs még (ezt is átírtam 0-0-ra valamiért...), miközben sok embernek van már két telije. 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
5 hónapja
Munkahelyi tippeldeben mara 2-1es holland gyozelmet, ide 1-1et tippeltem. XD2000 euró? Screenshot?
Zsellér van de Vrij
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Én 2-0-ra.Balfasz dánok.1 nullára vettem őket....szopjanak lovat
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Munkahelyi tippeldeben mara 2-1es holland gyozelmet, ide 1-1et tippeltem. XDmég jó hogy nem nálunk dolgozol, mert eddig én magabiztosan vezetek (mondjuk minden UEFAs tippligámat 😀 #flex)
Zsellér van de Vrij
5 hónapja
Szlovenek megdolgoztak a pontert, akar nyerhettek is volna, a dánok ez alapjan is joval gyengusabbak mint 3 eve.Danoknal nagyon keves a fantazia. Megerdemelt a szloven pont.89. percben cserélni nagy észre vall 😊Hogy lecseréljen egy fáradt és instabil embert.
mégis mit vár attól az embertől???
NB2
Talán.
Kampman
Toto21
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Balfasz dánok.1 nullára vettem őket....szopjanak lovat
warr_b
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Munkahelyi tippeldeben mara 2-1es holland gyozelmet, ide 1-1et tippeltem. XD
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Balfasz dánok.
5 hónapja
Sajna lehetett volna a mi meccsünk is ilyen, ha nincs az a második gól a félidő végén
5 hónapja
Toto21
5 953
Danoknal nagyon keves a fantazia. Megerdemelt a szloven pont.89. percben cserélni nagy észre vall 😊Hogy lecseréljen egy fáradt és instabil embert.
NB2
Talán.
Kampman
5 hónapja
Kampman
28 323
Az első nem min. 3 gólos meccs.
5 hónapja
de van recency biasPontozásos sportban én ezt bizony odaadnám a szlovénoknak.Mondjuk az egész meccses statisztikák nagy része erősen a dánok felé húz.
Hanni
Sixo
5 hónapja
Pontozásos sportban én ezt bizony odaadnám a szlovénoknak.Mondjuk az egész meccses statisztikák nagy része erősen a dánok felé húz.
Hanni
5 hónapja
Kampman
28 323
89. percben cserélni nagy észre vall 😊Hogy lecseréljen egy fáradt és instabil embert.
NB2
Talán.
5 hónapja
Pontozásos sportban én ezt bizony odaadnám a szlovénoknak.
5 hónapja
89. percben cserélni nagy észre vall 😊Elso labdaerintes-> gól. 😀
NB2
5 hónapja
89. percben cserélni nagy észre vall 😊mégis mit vár attól az embertől???
5 hónapja
shagi0206
10 939
Milyen magyar vagy te? Hát élből Szoboszlait kellene mondani, az trendi.A dán keret azért elég mély, h Poulsenek, Norgaardok és Dolbergek jönnek padrólpoulsen nevét olvasva mindig ptsd-m van
Willie Parker
Christian Poulsen az egyik legnagyobb kókler aki élcsapatokban játszott
Negritis, a vajda
5 hónapja
Willie Parker
15 382
BocsánatA dán keret azért elég mély, h Poulsenek, Norgaardok és Dolbergek jönnek padrólMaehle-t kihagytad
Willie Parker
deyell
5 hónapja
Willie Parker
15 382
Yusuf azért jobb nálaA dán keret azért elég mély, h Poulsenek, Norgaardok és Dolbergek jönnek padrólpoulsen nevét olvasva mindig ptsd-m van
Willie Parker
Negritis, a vajda
5 hónapja
A dán keret azért elég mély, h Poulsenek, Norgaardok és Dolbergek jönnek padrólpoulsen nevét olvasva mindig ptsd-m van
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
A dán keret azért elég mély, h Poulsenek, Norgaardok és Dolbergek jönnek padrólAmúgy igen, kifejezetten mély keret, leszámítva a támadó frontot.
Willie Parker
5 hónapja
és szerintem az albánok is gyengébbek voltak nálunkMinden elfogultság nélkül, messze ők voltak a legrosszabbak.Nem láttam a skótokat, de eddig objektíven nézve talán mi nyújtottuk a leggyengébb teljesítményt az eb-nSkótok rosszabbak voktak, előrefelé semmit nem tudtak nyújtani.
Stoki
Willie Parker
Kampman
5 hónapja
Megerdemelt egyenlites, danok belealudtak a meccsbe.
5 hónapja
deyell
11 702
A dán keret azért elég mély, h Poulsenek, Norgaardok és Dolbergek jönnek padrólMaehle-t kihagytad
Willie Parker
choose life