NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Kata?Nagy adi is egy vicc, azért játszik mert perfect olaszMeg azért mert azon a poszton nagyon gyenge a felhozatal. angol harmadosztály vagy kleinheisler a tovbábbi opció.
- JC6
Sixo
5 hónapja
Mikey
18 739
Ez csak svájcici, hiszen kettő van belőle.csöcsök whenTessék. Svájci cici, magyar felmenővel rendelkező hölgytől.
Kúrfürst briareos
iktriad
(Amikor annak idején képes voltam csak a hölgy miatt teniszt nézni...)
5 hónapja
Willie Parker
15 381
Megszúrnád?Lennék a teló helyében.Én nem tudom, h a telóm mit csinál, de alig bírom beilleszteni a képeket.
Willie Parker
Pedig fontos lenne, mint az ábra is mutatja!
Willie Parker
Tactful Cactus
5 hónapja
Nagy adi is egy vicc, azért játszik mert perfect olaszMeg azért mert azon a poszton nagyon gyenge a felhozatal. angol harmadosztály vagy kleinheisler a tovbábbi opció.
- JC6
5 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Na fel se ismertem.desensual jane, nem?Ki a művésznő?
Sixo
Tactful Cactus
Kúrfürst briareos
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
SvejciEldurrantam 👉💦👌
warr_b
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
- JC6
6 951
Nagy adi is egy vicc, azért játszik mert perfect olasz
5 hónapja
desensual jane, nem?Ki a művésznő?
Sixo
Tactful Cactus
Kúrfürst briareos
5 hónapja
deyell
11 702
Elkezdhetünk matekozni...szerintem felesleges, a skótok ellen is szopó lesz.
Matthew99
choose life
5 hónapja
A 12 es karikát kirakhatnák a meccsre is.
5 hónapja
Mivel Rossi lenyilatkozta, hogy nála az számít, hogy ki illik a válogatottba, nyilván rájöttek erre a játékosok is és mindegy mit csinálnak nem tudnak kimaradni. Lásd Szalai. De Fiolát már egy éve se értettem mit keres itt.Fiolán mindig látni, hogy hajt a válogatottban. Szalainak nem volt kb jó megmozdulása az idei szezonban.
Nemes samu09
5 hónapja
JéBé
7 035
Kemeny ez a 15 meterrol izombol sprintelunk a labdasra pressing...
5 hónapja
3 ponttal és normális gólkülönbséggel tovább lehet jutni, szerintem a -1 elég lehet... ha mázlink van picit rosszabb is.Te vagy a matematikus, baszki 😁Miért én?Erre majd Negri válaszol neked.Elkezdhetünk matekozni...Minek? 😀
Matthew99
Zsellér van de Vrij
warr_b
Negritis, a vajda
warr_b
Ha lehozzuk mondjuk németeket és Svájcot -3-mal, és megverjük a skótokat kettővel, az reális lenne.
A 4 pont meg 99%-ban elég lenne.. de ahhoz ma még 2 gól kell... vagy valami csoda a németek ellen.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
5 hónapja
Mivel Rossi lenyilatkozta, hogy nála az számít, hogy ki illik a válogatottba, nyilván rájöttek erre a játékosok is és mindegy mit csinálnak nem tudnak kimaradni. Lásd Szalai. De Fiolát már egy éve se értettem mit keres itt.Nem számít ha formán kívül vagy, vagy egy percet nem jatszol egész szezonban, lehet két játékos is a posztodon aki jobb formában van, ha a személyiséged illik a válogatottba, te jatszol. Rossi meg gondolom most csodálkozik hogy mi lehet a gond. Négy játékosnak nemhogy a kezdoben, de a keretben sem lenne helye.elég lenne, ha hajtanának. nem az a lényeg, hogy a meccs végéig fent legyél, hanem hogy amikor lejössz, akkor úgy kelljen összekanalazni.
Nemes samu09
slowmotion
5 hónapja
Az új szabálykönyvben az van, hogy 22 ember játszik és a végén mindig a Chiefs nyer.Csoport kit érdekel, a gyűrűhöz nem kell. Olvashatnál néha szabálykönyvet.A 2024es Chargers bajnoki címhez semmi közöd nem lesz.Még a csoportgyőzelem se lesz meg. 😛
Sixo
iktriad
Sixo
5 hónapja
Te vagy a matematikus, baszki 😁Miért én?Erre majd Negri válaszol neked.Elkezdhetünk matekozni...Minek? 😀
Matthew99
Zsellér van de Vrij
warr_b
Negritis, a vajda
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Csoport kit érdekel, a gyűrűhöz nem kell. Olvashatnál néha szabálykönyvet.A 2024es Chargers bajnoki címhez semmi közöd nem lesz.Még a csoportgyőzelem se lesz meg. 😛
Sixo
iktriad
5 hónapja
de, szerintem svájc pl felkészült nem vette tuti nyerőre hanem tesznek azért h nyerjenek.Az mondjuk igaz, de most se ugy tunik h komolyan veszik a csapatot.Hat ezert koltozom haza? Ezert???szarabb mezőny volt és senki sem vette őket komolyan
Szivem, lelkem, jovom kiteszem a nemzetert es ezt kapom vissza a focistainktol?
2. felidoben szantsak fel a palyat vagy valami, mert ha meccs utan elkezdenek magyarazkodni, akkor csak arc van.
Baszod, a ‘16-os keret az h az istenbe tudott jobban jatszani, kevesebb tehetseggel?
Lúdas Solymi
Kúrfürst briareos
Lúdas Solymi
komolytalan a csapat de az más téma
5 hónapja
Nagyobb, mint Szalai Attila. 😀Nagy segítség ez a magyar családoknak!csöcsök whenTessék. Svájci cici, magyar felmenővel rendelkező hölgytől.
Kúrfürst briareos
iktriad
Igor
5 hónapja
Lúdas Solymi
8 018
Az mondjuk igaz, de most se ugy tunik h komolyan veszik a csapatot.Hat ezert koltozom haza? Ezert???szarabb mezőny volt és senki sem vette őket komolyan
Szivem, lelkem, jovom kiteszem a nemzetert es ezt kapom vissza a focistainktol?
2. felidoben szantsak fel a palyat vagy valami, mert ha meccs utan elkezdenek magyarazkodni, akkor csak arc van.
Baszod, a ‘16-os keret az h az istenbe tudott jobban jatszani, kevesebb tehetseggel?
Lúdas Solymi
Kúrfürst briareos
5 hónapja
SvejciHail to the Redskins! - Ad augusta per angusta