NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 564
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Kabaré ez a védelem....Meg amúgy is két pontos passzunk nincs sajnos.
5 hónapja
Mi a faszt csinálunkaz izraeli 3:0 kicsit túlnyugtatta őket
warr_b
5 hónapja
Gulácsi végre ment 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Van valami stream ami kulfoldrol is nezheto?Akkor jó helyen vagy, mert eléggé csehül állunk..
Epp vonaton vagyok Csehorszagbol haza.
Lúdas Solymi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
5 hónapja
- JC6
6 950
Kerkez nincs a toppon
5 hónapja
csipkelli
4 008
A baloldal veszélyes!
5 hónapja
Kerkez és Szalai is nagyon formán kívül van már jó ideje...
5 hónapja
Mi a faszt csinálunk
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Van valami stream ami kulfoldrol is nezheto?m4sport.hu
Epp vonaton vagyok Csehorszagbol haza.
Lúdas Solymi
5 hónapja
Lúdas Solymi
8 018
Van valami stream ami kulfoldrol is nezheto?Epp vonaton vagyok Csehorszagbol haza.
5 hónapja
Ha 90 percen át lesre és kontrára játszunk, az bátor lesz.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
5 hónapja
Briáéktók kapunk egy hatost ilyen játékkal jövő szerdán...
5 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Lennék a teló helyében.Én nem tudom, h a telóm mit csinál, de alig bírom beilleszteni a képeket.
Willie Parker
Pedig fontos lenne, mint az ábra is mutatja!
Willie Parker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Kampman
28 300
pedig Pista elmondta még 5 perccel a meccs előtt, hogy az előrejelzés szerint tükörsima másodikként továbbmegyünk.A reális helyzetértékelés kevesek kiváltsága itthon.
petey
5 hónapja
csipkelli
4 008
Csoboth melegít, ha jól látom.
5 hónapja
jaj már megy a szokásos, a nap stbkurva sok van még hátra aztán hajdu már kb megtört
5 hónapja
Ja megint van ez a harmadik továbbmegy erről elefeledkeztem, akkor talán megyünk egy kört, talán 😛Sima bukta a skótokkal kèz a kèzbe utazunk haza....Ez a többi csoporttól is függ.
dande2
A legutóbbi két EB-n a legrosszabb továbbjutó harmadiknak 3 pontja és nullás vagy mínusz 1-es gólkülönbsége volt.
Kampman
5 hónapja
pedig Pista elmondta még 5 perccel a meccs előtt, hogy az előrejelzés szerint tükörsima másodikként továbbmegyünk.a fifa simben
petey
5 hónapja
Nincs gond, 4 év múlva jó lesz ez.Magyar ellenzék jelmondata 2014 óta. 😀
Sixo
5 hónapja
Sajnos megint ívelgetünk. Sallai pedig örülhet ha ez nem törés.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
pedig Pista elmondta még 5 perccel a meccs előtt, hogy az előrejelzés szerint tükörsima másodikként továbbmegyünk.
5 hónapja
Kampman
28 300
Sima bukta a skótokkal kèz a kèzbe utazunk haza....Ez a többi csoporttól is függ.
dande2
A legutóbbi két EB-n a legrosszabb továbbjutó harmadiknak 3 pontja és nullás vagy mínusz 1-es gólkülönbsége volt.