NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 510
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
én azt vártam h orbán v mikor "fut" be a pályára h hátsó becsúszással lenyomja a kiscsajt aki a labdát tartja, h meglegyen a 4dik idén
5 hónapja
Szerintem Jenő vmelyik olimpián 😁És itt jön a magyar zászló. A felső szín piros, a középső fehér, az alsót nem làtom.Vitár Robi bácsi követte ezt el azt hiszem. 😀
warr_b
iktriad
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Willie Parker
15 380
svájci edzőt pofánbaszták öltözőben v mi ez a véraláfutás az arcán?Megküzdött Shaqirivel, h kezdjen-e
Kúrfürst briareos
5 hónapja
román gyerekek állnak előttünk? 😊
5 hónapja
Kampman
28 294
svájci edzőt pofánbaszták öltözőben v mi ez a véraláfutás az arcán?Belekeveredett valami durva francia-török-rétoromán bunyóba.
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Orbán és Rossi is énekli a himnuszt, JC örülhet.
5 hónapja
KréziÉs itt jön a magyar zászló. A felső szín piros, a középső fehér, az alsót nem làtom.Vitár Robi bácsi követte ezt el azt hiszem. 😀
warr_b
iktriad
5 hónapja
svájci edzőt pofánbaszták öltözőben v mi ez a véraláfutás az arcán?
5 hónapja
És itt jön a magyar zászló. A felső szín piros, a középső fehér, az alsót nem làtom.Vitár Robi bácsi követte ezt el azt hiszem. 😀
warr_b
5 hónapja
egy hónapja nem kapcsoltam be a tv-t, nyílván most kezd el rendszert frissíteni a telekom box... 😀ebből majd tanulsz!!!!
Sebii
5 hónapja
LFG!Ja, valakit honosítsunk az AFC Wrexhamből is. 😀
petey
5 hónapja
És itt jön a magyar zászló. A felső szín piros, a középső fehér, az alsót nem làtom.
5 hónapja
Willie Parker
15 380
Na beleírtam a svájci himnuszba, most mi.lesz!
5 hónapja
na akkor szerezzetek elégtételt a sok chf hitelesnek 😀
5 hónapja
Willie Parker
15 380
egy hónapja nem kapcsoltam be a tv-t, nyílván most kezd el rendszert frissíteni a telekom box... 😀Felkészületlenül nem lehet EB-re kijutni nézőként sem.
Sebii
Most egy életre megtanultad!
5 hónapja
Azt hiszem az előző VB után visszavonult.Réthy Béla van még?hangositás is profi.Nézd az ARD-n vagy ORF1-en. Alig várom Fiolát 90 percig "Fiolo"-zzák, mint 4 éve.
örömmel tölt el h jó helyre megy a pénzem
Kúrfürst briareos
iktriad
Kampman
5 hónapja
Mikey
18 737
Nem baj, ő vb-n jár. 🤣geci, nem hallom HajdúbétNyugi, ő se hall téged.
NB2
iktriad
5 hónapja
már nyugdijasRéthy Béla van még?hangositás is profi.Nézd az ARD-n vagy ORF1-en. Alig várom Fiolát 90 percig "Fiolo"-zzák, mint 4 éve.
Kúrfürst briareos
iktriad
Kampman
5 hónapja
Sebii
3 526
egy hónapja nem kapcsoltam be a tv-t, nyílván most kezd el rendszert frissíteni a telekom box... 😀
5 hónapja
geci, nem hallom HajdúbétNyugi, ő se hall téged.
NB2
5 hónapja
nem, osztozni akarok veletek az élménybenhangositás is profi.Nézd az ARD-n vagy ORF1-en. Alig várom Fiolát 90 percig "Fiolo"-zzák, mint 4 éve.
Kúrfürst briareos
iktriad
5 hónapja
Kampman
28 294
Réthy Béla van még?hangositás is profi.Nézd az ARD-n vagy ORF1-en. Alig várom Fiolát 90 percig "Fiolo"-zzák, mint 4 éve.
Kúrfürst briareos
iktriad