NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
"hölgytől egy ilyen jó meglátást"köszi Bozsik
5 hónapja
én is őt mondtamBolla Bendegúzt.Kerkez - Schäfer - Nagy - Fiola a középpályánTegnap nagyon toltátok a Baligh Botondot vagy kit ,de nem jött.
gamerkr
Sixo
iktriad
5 hónapja
okos tv-re tudtok bármi app-ot?nincs tv előfizum így hasznos lenne
ha nem akkor marad az ipad airplay vagy laptop hdmi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Bolla Bendegúzt.Kerkez - Schäfer - Nagy - Fiola a középpályánTegnap nagyon toltátok a Baligh Botondot vagy kit ,de nem jött.
gamerkr
Sixo
5 hónapja
DankeHárom volt, de mindet fejelteOtt rúgott a vagy 4-et a meccsenÉs egyben Klose VB gólcsúcstartó eposzának nyitánya.Remelem, nem keso a tippem, es nem vadol senki “csalassal”😆Ezzel Kampmannál elvágtad magad, h a szaúdi államnál örök-benzint intézzen neked.
Ki nyeri? Németország
Ki nyerje? Németország
Mentsegemre szoljon, az elso VB meccs, amit lattam, az a 2002-es nemet-szaudi 8-0 volt, azota csak a Nationalelf!😁
Bence94
Számára az a meccs egy nemzettragédia volt.
Willie Parker
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
gamerkr
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Hamburgba kell menni a Reeperbahnba. 😉Kis helyzetjelentés Kölnből. A szurkolói zóna rohadt kicsi, a tömegnek legfeljebb a negyede fért be. A többieknek maradt a belváros, de kivetítő sehol, csak tv-k a bárokban, amihez alig lehet odaférni. A sör (Kölsch) szar és 6 euro, a város koszos és gondozatlan, mindenhol terjeng a fűszag, mint Amszterdamban, nagyon sok a svájci, a skótok pedig rohadt jó fejek.Haver szerint a kurvák is ocsmányak és drágábbak mint Amszterdam.
James007
Ha esetleg szükséges info ez.
Willie Parker
5 hónapja
Kerkez - Schäfer - Nagy - Fiola a középpályánTegnap nagyon toltátok a Baligh Botondot vagy kit ,de nem jött.
gamerkr
5 hónapja
Willie Parker
15 380
Úgy látom a skót szurkolók viszik a prímet eddig: de jó lenne egy olyan jó hangulatú EB, mint a 2016-os volt, amikor naponta jöttek az emlékezetes videók és itthon is máshogy viselkedtek az emberek!Főleg mikor a dél-amerikai kebelcsodák voltak!
Szokol
5 hónapja
Willie Parker
15 380
Kis helyzetjelentés Kölnből. A szurkolói zóna rohadt kicsi, a tömegnek legfeljebb a negyede fért be. A többieknek maradt a belváros, de kivetítő sehol, csak tv-k a bárokban, amihez alig lehet odaférni. A sör (Kölsch) szar és 6 euro, a város koszos és gondozatlan, mindenhol terjeng a fűszag, mint Amszterdamban, nagyon sok a svájci, a skótok pedig rohadt jó fejek.Haver szerint a kurvák is ocsmányak és drágábbak mint Amszterdam.
James007
Ha esetleg szükséges info ez.
5 hónapja
M4sport a botox budgetet kiterjeszthetné nyakkezelésre is. Vagy ne kriptaszökevényt toljanak odaVagy simán Berkesi Juditot kéne preferálni Mérei Andrea helyett és akkor még botox se kell.
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Három volt, de mindet fejelteOtt rúgott a vagy 4-et a meccsenÉs egyben Klose VB gólcsúcstartó eposzának nyitánya.Remelem, nem keso a tippem, es nem vadol senki “csalassal”😆Ezzel Kampmannál elvágtad magad, h a szaúdi államnál örök-benzint intézzen neked.
Ki nyeri? Németország
Ki nyerje? Németország
Mentsegemre szoljon, az elso VB meccs, amit lattam, az a 2002-es nemet-szaudi 8-0 volt, azota csak a Nationalelf!😁
Bence94
Willie Parker
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Azt hiszem mind a 4-et fejelte. 😀Ott rúgott a vagy 4-et a meccsenÉs egyben Klose VB gólcsúcstartó eposzának nyitánya.Remelem, nem keso a tippem, es nem vadol senki “csalassal”😆Ezzel Kampmannál elvágtad magad, h a szaúdi államnál örök-benzint intézzen neked.
Ki nyeri? Németország
Ki nyerje? Németország
Bence94
Willie Parker
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
M4sport a botox budgetet kiterjeszthetné nyakkezelésre is. Vagy ne kriptaszökevényt toljanak oda
5 hónapja
Ott rúgott a vagy 4-et a meccsenÉs egyben Klose VB gólcsúcstartó eposzának nyitánya.Remelem, nem keso a tippem, es nem vadol senki “csalassal”😆Ezzel Kampmannál elvágtad magad, h a szaúdi államnál örök-benzint intézzen neked.
Ki nyeri? Németország
Ki nyerje? Németország
Bence94
Willie Parker
iktriad
Draft
5 hónapja
Willie Parker
15 380
És szurkoljon a Paderborn Dolphinsnak, ami egy létező csapat!És vitatkozzon Schobri Joschkával, Kampmann-nal, Sechso-val meg ichtriaddal?akkor menjél a bowl.de-re 😊Német vagyok ha nem tudtad volnaTe 🏡 a árulóMeglátjuk, erősebbnek érzem a német csapatot a magyarnálszerda este verjük el a németeketNémet win pipa, fogadások jöttek kezdem a mentális felkészülést a szerdai forum vs bria szjkaratéraMiért mi lesz?
Kúrfürst briareos
Tactful Cactus
gamerkr
Kúrfürst briareos
dande2
Kúrfürst briareos
NB2
Nem, bria a miénk!
Kampman
5 hónapja
Ha korábban rakod be, akkor mindenki napjábak a fénypontja lett volna. Cickóugráltatást mindenkinek!Laura Woods(y) az (angol) soccer Erin Andrews-a. És végig kint lesz az EB-n. 😀
slowmotion
5 hónapja
És egyben Klose VB gólcsúcstartó eposzának nyitánya.Remelem, nem keso a tippem, es nem vadol senki “csalassal”😆Ezzel Kampmannál elvágtad magad, h a szaúdi államnál örök-benzint intézzen neked.
Ki nyeri? Németország
Ki nyerje? Németország
Bence94
Willie Parker
5 hónapja
csipkelli
4 008
Rossi takarodj!!
5 hónapja
Toni Kroos - LEGENDA!Ha korábban rakod be, akkor mindenki napjábak a fénypontja lett volna. Cickóugráltatást mindenkinek!
A skót drukkerek meg ekkor még nem tudták, hogy kb ez lesz a napjuk fénypontja.
Fair to say @laura_woodsy is enjoying herself in Munich with the Tartan Army 😆🏴 pic.twitter.com/YlLvBKkPib
— ITV Football (@itvfootball) June 14, 2024
iktriad
5 hónapja
Csak nehogy rajta menjen el a meccs, mint annyiszor idén a Bundesligában...Szalai....kiskedvenc mondom én....Kerkez - Schäfer - Nagy - Fiola a középpályánÉs Szalai kezd a védelemben. Fázós fej emoji.
gamerkr
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Willie Parker
15 380
Remelem, nem keso a tippem, es nem vadol senki “csalassal”😆Ezzel Kampmannál elvágtad magad, h a szaúdi államnál örök-benzint intézzen neked.
Ki nyeri? Németország
Ki nyerje? Németország
Bence94
5 hónapja
Engem is dobjatok be plsKi nyeri Hungary
Ki nyerje England
Draft
5 hónapja
Szalai....kiskedvenc mondom én....Kerkez - Schäfer - Nagy - Fiola a középpályánÉs Szalai kezd a védelemben. Fázós fej emoji.
gamerkr
iktriad
Draft
5 hónapja
akkor lettek volna nagy trollok az emnétynél, ha behívják Kovács Kálmánt szakérteni. bár mondjuk az egész m4 egy vicc.
5 hónapja
Kerkez - Schäfer - Nagy - Fiola a középpályánÉs Szalai kezd a védelemben. Fázós fej emoji.
gamerkr