EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Most mit véded? Az ügyvédje vagy? Full komolyan mondta.Dehogy komolyan, már azt is csak trollkodta.Akkor jelentette ki Sobri full komolyan, hogy szerinte ő az NFL legjobb játékosa.Tebow meg playoff meccset nyert. De ez már történelem.Mariota még kezdő volt.Régi szép idők.Köszi srácok kezdtük megközelíteni a Covid előtti PO EKk színvonalát èlvezeti èrtèkben (èrtsd hülyesègben)Én állítom, hogy egy molnárkrisztiános követőnél simán jobbak voltunk.
dande2
Kampman
Sixo
Kampman
gamerkr
Sixo
Kampman
5 hónapja
Kampman
28 330
Dehogy komolyan, már azt is csak trollkodta.Akkor jelentette ki Sobri full komolyan, hogy szerinte ő az NFL legjobb játékosa.Tebow meg playoff meccset nyert. De ez már történelem.Mariota még kezdő volt.Régi szép idők.Köszi srácok kezdtük megközelíteni a Covid előtti PO EKk színvonalát èlvezeti èrtèkben (èrtsd hülyesègben)Én állítom, hogy egy molnárkrisztiános követőnél simán jobbak voltunk.
dande2
Kampman
Sixo
Kampman
gamerkr
Sixo
5 hónapja
Bence94
1 949
Remelem, nem keso a tippem, es nem vadol senki “csalassal”😆Ki nyeri? Németország
Ki nyerje? Németország
Mentsegemre szoljon, az elso VB meccs, amit lattam, az a 2002-es nemet-szaudi 8-0 volt, azota csak a Nationalelf!😁
5 hónapja
Sobri Bradyről is kijelentette hogy kiègett. Egyszer csak igaza lett ,😛Akkor jelentette ki Sobri full komolyan, hogy szerinte ő az NFL legjobb játékosa.Tebow meg playoff meccset nyert. De ez már történelem.Mariota még kezdő volt.Régi szép idők.Köszi srácok kezdtük megközelíteni a Covid előtti PO EKk színvonalát èlvezeti èrtèkben (èrtsd hülyesègben)Én állítom, hogy egy molnárkrisztiános követőnél simán jobbak voltunk.
dande2
Kampman
Sixo
Kampman
gamerkr
Sixo
5 hónapja
Akkor jelentette ki Sobri full komolyan, hogy szerinte ő az NFL legjobb játékosa.Tebow meg playoff meccset nyert. De ez már történelem.Mariota még kezdő volt.Régi szép idők.Köszi srácok kezdtük megközelíteni a Covid előtti PO EKk színvonalát èlvezeti èrtèkben (èrtsd hülyesègben)Én állítom, hogy egy molnárkrisztiános követőnél simán jobbak voltunk.
dande2
Kampman
Sixo
Kampman
gamerkr
5 hónapja
Köszi srácok kezdtük megközelíteni a Covid előtti PO EKk színvonalát èlvezeti èrtèkben (èrtsd hülyesègben)WE ARE SOOOOOOOOOOOOO BACK!!!
dande2
5 hónapja
Tebow meg playoff meccset nyert. De ez már történelem.Mariota még kezdő volt.Régi szép idők.Köszi srácok kezdtük megközelíteni a Covid előtti PO EKk színvonalát èlvezeti èrtèkben (èrtsd hülyesègben)Én állítom, hogy egy molnárkrisztiános követőnél simán jobbak voltunk.
dande2
Kampman
Sixo
Kampman
5 hónapja
Callum Styles falujától két lordságra.Még egy ősi német betalál 😁Nego hol is született? Bivalybasznád vagy ráckeve mindig elfelejtem
kapitnono
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Német vagyok ha nem tudtad volnaTe 🏡 a árulóMeglátjuk, erősebbnek érzem a német csapatot a magyarnálszerda este verjük el a németeketNémet win pipa, fogadások jöttek kezdem a mentális felkészülést a szerdai forum vs bria szjkaratéraMiért mi lesz?
Kúrfürst briareos
Tactful Cactus
gamerkr
Kúrfürst briareos
dande2
5 hónapja
Kampman
28 330
Mariota még kezdő volt.Régi szép idők.Köszi srácok kezdtük megközelíteni a Covid előtti PO EKk színvonalát èlvezeti èrtèkben (èrtsd hülyesègben)Én állítom, hogy egy molnárkrisztiános követőnél simán jobbak voltunk.
dande2
Kampman
Sixo
5 hónapja
Régi szép idők.Köszi srácok kezdtük megközelíteni a Covid előtti PO EKk színvonalát èlvezeti èrtèkben (èrtsd hülyesègben)Én állítom, hogy egy molnárkrisztiános követőnél simán jobbak voltunk.
dande2
Kampman
5 hónapja
Te 🏡 a árulóMeglátjuk, erősebbnek érzem a német csapatot a magyarnálszerda este verjük el a németeketNémet win pipa, fogadások jöttek kezdem a mentális felkészülést a szerdai forum vs bria szjkaratéraMiért mi lesz?
Kúrfürst briareos
Tactful Cactus
gamerkr
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Látom már elkezdted a gyakorlást.Meglátjuk, erősebbnek érzem a német csapatot a magyarnálszerda este verjük el a németeketNémet win pipa, fogadások jöttek kezdem a mentális felkészülést a szerdai forum vs bria szjkaratéraMiért mi lesz?
Kúrfürst briareos
Tactful Cactus
gamerkr
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Kampman
28 330
Köszi srácok kezdtük megközelíteni a Covid előtti PO EKk színvonalát èlvezeti èrtèkben (èrtsd hülyesègben)Én állítom, hogy egy molnárkrisztiános követőnél simán jobbak voltunk.
dande2
5 hónapja
Meglátjuk, erősebbnek érzem a német csapatot a magyarnálszerda este verjük el a németeketNémet win pipa, fogadások jöttek kezdem a mentális felkészülést a szerdai forum vs bria szjkaratéraMiért mi lesz?
Kúrfürst briareos
Tactful Cactus
gamerkr
5 hónapja
Tactful Cactus
13 880
Gute Arbeit, Jungs!Az arca nem jönn be szépek a fogai.
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Köszi srácok kezdtük megközelíteni a Covid előtti PO EKk színvonalát èlvezeti èrtèkben (èrtsd hülyesègben)
5 hónapja
először, aztán egy másik szerdán az egyenes kiesésben másodszor isszerda este verjük el a németeketNémet win pipa, fogadások jöttek kezdem a mentális felkészülést a szerdai forum vs bria szjkaratéraMiért mi lesz?
Kúrfürst briareos
Tactful Cactus
gamerkr
5 hónapja
deyell
11 702
nem tarnazsadányi inkább?Ő mondjuk pont Taktaharkányi.Még egy ősi német betalál 😁Nego hol is született? Bivalybasznád vagy ráckeve mindig elfelejtem
kapitnono
Kúrfürst briareos
Sixo
choose life
5 hónapja
szerda este verjük el a németeketNémet win pipa, fogadások jöttek kezdem a mentális felkészülést a szerdai forum vs bria szjkaratéraMiért mi lesz?
Kúrfürst briareos
Tactful Cactus
5 hónapja
Nem vagyok ideges fő a nyugalom 🙂 (egy fazèk vízben)Nyugodjál meg, attól megnyugszol.Nem tippeltem a vágyamat fejeztem ki èrtccsè má ember, a vágy az nem a tippről ès a realitasról szól. Èrted? Wili? Mindjá idegállapotba gyüvök pláne hogy má 5 😉Jah mer az x az mennyivel jobb tipp volt.Melyik tippelt 0-0át? Dande? Majdnem jött.Dehogy tipprltem, azt írtam egy gólerős
Sixo0-0X jól jönne. Aztán az első 5 perc után írtam is, hogy az Xről le 😛mondhatok
dande2
Sixo
dande2
Sixo
5 hónapja
Tactful Cactus
13 880
Német win pipa, fogadások jöttek kezdem a mentális felkészülést a szerdai forum vs bria szjkaratéraMiért mi lesz?
Kúrfürst briareos
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Német win pipa, fogadások jöttek kezdem a mentális felkészülést a szerdai forum vs bria szjkaratéra
5 hónapja
Lajos király nem vendégmunkás család sarja.Még egy ősi német betalál 😁Nego hol is született? Bivalybasznád vagy ráckeve mindig elfelejtem
kapitnono
Kúrfürst briareos
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)