EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
valaki dobjon má be pls:ki nyeri? Francia
ki nyerje: Olasz
thxbye
5 hónapja
Szalai kezd. Ajjajaj.Empty és Kovács Kálmán 2. kedvenc csapata.
5 hónapja
Kerkez - Schäfer - Nagy - Fiola a középpályán
5 hónapja
3 napig élt a remény,hogy ottlehetünk Kölnben a nyitómeccsen😢😢😢😢
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Nem leszek tv kozelben. Online stream lesz valahol magyar meccsre?m4sport.hu
funkyparduc
5 hónapja
Nem leszek tv kozelben. Online stream lesz valahol magyar meccsre?
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
5 hónapja
Toni Kroos - LEGENDA!A skót drukkerek meg ekkor még nem tudták, hogy kb ez lesz a napjuk fénypontja.
Fair to say @laura_woodsy is enjoying herself in Munich with the Tartan Army 😆🏴 pic.twitter.com/YlLvBKkPib
— ITV Football (@itvfootball) June 14, 2024
5 hónapja
Vagy Heisman nádor még alszik. 😀Mikey-t még mindig nem írta be senki Olaszországhoz se a "Ki nyeri?" se a "Ki nyerje?" kiírásnál. Valaki kérem pótolja!Úgy látszik nem akarja senki hogy nyerjek!
iktriad
Mikey
5 hónapja
Mikey
18 732
Mikey-t még mindig nem írta be senki Olaszországhoz se a "Ki nyeri?" se a "Ki nyerje?" kiírásnál. Valaki kérem pótolja!Úgy látszik nem akarja senki hogy nyerjek!
iktriad
5 hónapja
5 hónapja
Bence94
1 949
Nyomtam egy update-et a listáról, aki nem találja magát és a német-skót meccs előttől mostanáig küldte be és nem látta a nevét, az küldje be újra 😉Ugy tunik, az enyem is elveszett a rengetet komment kozott😅
Heisman nádor
Ki nyeri? Németország
Ki nyerje? Németország
5 hónapja
Mikey-t még mindig nem írta be senki Olaszországhoz se a "Ki nyeri?" se a "Ki nyerje?" kiírásnál. Valaki kérem pótolja!
5 hónapja
Ha meg belefer:Ki nyeri: Portugalia
Ki nyerje: Nemetek
5 hónapja
Dolly Buster und Gina Wild kikéri magának, hogy kihagyták őket a német Szaknévsorból.ott biztos Teresa Orlowski korai munkásságáról volt szó 😊És vitatkozzon Schobri Joschkával, Kampmann-nal, Sechso-val meg ichtriaddal?akkor menjél a bowl.de-re 😊Német vagyok ha nem tudtad volnaTe 🏡 a árulóMeglátjuk, erősebbnek érzem a német csapatot a magyarnálszerda este verjük el a németeketNémet win pipa, fogadások jöttek kezdem a mentális felkészülést a szerdai forum vs bria szjkaratéraMiért mi lesz?
Kúrfürst briareos
Tactful Cactus
gamerkr
Kúrfürst briareos
dande2
Kúrfürst briareos
NB2
Nem, bria a miénk!
Kampman
NB2
5 hónapja
Mikey
18 732
De várjál én nem is tippeltem az első meccsre! 😀 (Meccs közben regisztáltam.)Mindenki egy pontot kapott a tiplin? 😂Nope, Mikey és Thunders 0-át.
warr_b
#KomisszárJelenti
empty taxi
5 hónapja
Ja, az úgy akkor okéén a német meccs után töltöttem ki, azóta meg ugye nem játszottak más meccsetMár négydn vagyunk, de miért csak magamnál látok pontszámot?gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKMMindenki egy pontot kapott a tiplin? 😂Nope, Mikey és Thunders 0-át.
warr_b
#KomisszárJelenti
empty taxi
ezt tedd már ki a te kiemeltedbe, ugyanaz, mint a tipply, csak az uefás oldalon
Sixo
Amúgy céges csoportban is bent vagyok ott, automatikusan átvette a tippeket...
warr_b
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
én a német meccs után töltöttem ki, azóta meg ugye nem játszottak más meccsetMár négydn vagyunk, de miért csak magamnál látok pontszámot?gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKMMindenki egy pontot kapott a tiplin? 😂Nope, Mikey és Thunders 0-át.
warr_b
#KomisszárJelenti
empty taxi
Sixo
warr_b
5 hónapja
Már négydn vagyunk, de miért csak magamnál látok pontszámot?gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKMMindenki egy pontot kapott a tiplin? 😂Nope, Mikey és Thunders 0-át.
warr_b
#KomisszárJelenti
empty taxi
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKMMindenki egy pontot kapott a tiplin? 😂Nope, Mikey és Thunders 0-át.
warr_b
#KomisszárJelenti
empty taxi
5 hónapja
Izlesek es pofonok! A NEIPA-ra is mondjak ezt, de melysegesen nem ertek egyet ezzel a kijelentessel. 😊A német haverom előzetesen azt írta nekem róla, hogy Frauenbier. Kb egyet is értek vele. Azért tegnap megkóstoltam néhányszor, de a Lichert és a Warsteinert nem fogom lecserélni erre a típusra.+1 a Kölschnek, én imádtamKis helyzetjelentés Kölnből. A szurkolói zóna rohadt kicsi, a tömegnek legfeljebb a negyede fért be. A többieknek maradt a belváros, de kivetítő sehol, csak tv-k a bárokban, amihez alig lehet odaférni. A sör (Kölsch) szar és 6 euro, a város koszos és gondozatlan, mindenhol terjeng a fűszag, mint Amszterdamban, nagyon sok a svájci, a skótok pedig rohadt jó fejek.A Kölsch pedig jo kis sör nálam. 😊
James007
Zsellér van de Vrij
r.baggio
James007
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Nekem sincs bent,hogy megnyerjük az EB-t😁Nyomtam egy update-et a listáról, aki nem találja magát és a német-skót meccs előttől mostanáig küldte be és nem látta a nevét, az küldje be újra 😉Az én dupla olasz tippem elveszett a hsz-ek tengerében.
Heisman nádor
Mikey
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
James007
1 854
A német haverom előzetesen azt írta nekem róla, hogy Frauenbier. Kb egyet is értek vele. Azért tegnap megkóstoltam néhányszor, de a Lichert és a Warsteinert nem fogom lecserélni erre a típusra.+1 a Kölschnek, én imádtamKis helyzetjelentés Kölnből. A szurkolói zóna rohadt kicsi, a tömegnek legfeljebb a negyede fért be. A többieknek maradt a belváros, de kivetítő sehol, csak tv-k a bárokban, amihez alig lehet odaférni. A sör (Kölsch) szar és 6 euro, a város koszos és gondozatlan, mindenhol terjeng a fűszag, mint Amszterdamban, nagyon sok a svájci, a skótok pedig rohadt jó fejek.A Kölsch pedig jo kis sör nálam. 😊
James007
Zsellér van de Vrij
r.baggio
5 hónapja
Úgy látom a skót szurkolók viszik a prímet eddig: de jó lenne egy olyan jó hangulatú EB, mint a 2016-os volt, amikor naponta jöttek az emlékezetes videók és itthon is máshogy viselkedtek az emberek!
5 hónapja
Mindenki egy pontot kapott a tiplin? 😂Nope, Mikey és Thunders 0-át.
warr_b
#KomisszárJelenti
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
5 hónapja
ott biztos Teresa Orlowski korai munkásságáról volt szó 😊És vitatkozzon Schobri Joschkával, Kampmann-nal, Sechso-val meg ichtriaddal?akkor menjél a bowl.de-re 😊Német vagyok ha nem tudtad volnaTe 🏡 a árulóMeglátjuk, erősebbnek érzem a német csapatot a magyarnálszerda este verjük el a németeketNémet win pipa, fogadások jöttek kezdem a mentális felkészülést a szerdai forum vs bria szjkaratéraMiért mi lesz?
Kúrfürst briareos
Tactful Cactus
gamerkr
Kúrfürst briareos
dande2
Kúrfürst briareos
NB2
Nem, bria a miénk!
Kampman