EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Hendsz
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Füllkrug már kezelt előtte
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Sima tizi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
ozibozi
17 157
Megadja
4 hónapja
Kampman
28 323
Már most sresszben vagyok a portugál meccstőlMiért stresszelsz unalmas meccseken?
Willie Parker
4 hónapja
csipkelli
4 008
Ez 11-es. De azért ne add meg.
4 hónapja
Ez a soccert ismerve 11-es lesz 😀 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
nah jön a hazai pálya?
4 hónapja
Ha ez nem tizi akkor semmi gecc
4 hónapja
Willie Parker
15 382
Tizi lesz
4 hónapja
Mostmár legyenek tizik, az a tízperc sokkal szórakoztatóbb mintha vmelyik talál egyet, aztán szétfetrengik
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
4 hónapja
Willie Parker
15 382
Már most sresszben vagyok a portugál meccstől
4 hónapja
Kampman
28 323
A Jabulani jobb vótNekem a Fevernova meg a Roteiro maradtak meg, mint nagyon ikonikusak, de a legeslegnagyobb természetesen a 98-as vb labdája volt
Willie Parker
4 hónapja
Willie Parker
15 382
Nem kell még lemondóan mosogatnod?Ugyanez nalam is. 😊 1998 es 2016 kozott kb fejben megvannak a meccsek eredmenyeinek 90 szazaleka, utana mar en is felejtettem.A 2000-es évekből szinte minden meccs megvan a nagy tornákról, sokszor gólszerzők meg a mezek is.Mikre emlékeztek?2006-ban az argók ellen nem birtam cernaval utolso 10-12 percet nem neztem, jott az egyenlites. Most a 75.percben lemondoan elmentem mosogatni hogy ez kb igy marad. Bejott.Ez teljesen az a meccs, nekem a spanyol vezető gól óta jönnek folyamatosan a hasonlóságok, nyilván nem minden.
Zsellér van de Vrij
Kampman
Tactful Cactus
2018-ból meg 2022-ből már rengeteg dolgot elfelejtettem.
Kampman
Zsellér van de Vrij
4 hónapja
Ugyanez nalam is. 😊 1998 es 2016 kozott kb fejben megvannak a meccsek eredmenyeinek 90 szazaleka, utana mar en is felejtettem.A 2000-es évekből szinte minden meccs megvan a nagy tornákról, sokszor gólszerzők meg a mezek is.Mikre emlékeztek?2006-ban az argók ellen nem birtam cernaval utolso 10-12 percet nem neztem, jott az egyenlites. Most a 75.percben lemondoan elmentem mosogatni hogy ez kb igy marad. Bejott.Ez teljesen az a meccs, nekem a spanyol vezető gól óta jönnek folyamatosan a hasonlóságok, nyilván nem minden.
Zsellér van de Vrij
Kampman
Tactful Cactus
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Willie Parker
15 382
A Jabulani jobb vót
4 hónapja
Willie Parker
15 382
Ez már egy Felforgatott Fúria
4 hónapja
A fatimai szent szűz féle csoda kell, h itt tizik legyenekSzerintem csak annyi, hogy lejárjon az idő. 😀
Willie Parker
4 hónapja
Willie Parker
15 382
Joselu a katari bajnokság sztárja, a helyi erő
4 hónapja
Ettol fostam, joselu a nemet csapatok ellen jó a meccs végén
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
Willie Parker
15 382
Jobb is ha a taccsot nem lesik.Az a durva, ha taccsra hánysz
Tactful Cactus
4 hónapja
Willie Parker
15 382
A fatimai szent szűz féle csoda kell, h itt tizik legyenek
4 hónapja
Kampman
28 323
A 2000-es évekből szinte minden meccs megvan a nagy tornákról, sokszor gólszerzők meg a mezek is.Mikre emlékeztek?2006-ban az argók ellen nem birtam cernaval utolso 10-12 percet nem neztem, jott az egyenlites. Most a 75.percben lemondoan elmentem mosogatni hogy ez kb igy marad. Bejott.Ez teljesen az a meccs, nekem a spanyol vezető gól óta jönnek folyamatosan a hasonlóságok, nyilván nem minden.
Zsellér van de Vrij
Kampman
Tactful Cactus