EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Willie Parker
15 382
A délelőttre semMikre emlékeztek?2006-ban az argók ellen nem birtam cernaval utolso 10-12 percet nem neztem, jott az egyenlites. Most a 75.percben lemondoan elmentem mosogatni hogy ez kb igy marad. Bejott.Ez teljesen az a meccs, nekem a spanyol vezető gól óta jönnek folyamatosan a hasonlóságok, nyilván nem minden.
Zsellér van de Vrij
Kampman
Tactful Cactus
4 hónapja
Willie Parker
15 382
Én arra nem emlékszem részletesen2006-ban az argók ellen nem birtam cernaval utolso 10-12 percet nem neztem, jott az egyenlites. Most a 75.percben lemondoan elmentem mosogatni hogy ez kb igy marad. Bejott.Ez teljesen az a meccs, nekem a spanyol vezető gól óta jönnek folyamatosan a hasonlóságok, nyilván nem minden.
Zsellér van de Vrij
Kampman
4 hónapja
Tactful Cactus
13 878
Mikre emlékeztek?2006-ban az argók ellen nem birtam cernaval utolso 10-12 percet nem neztem, jott az egyenlites. Most a 75.percben lemondoan elmentem mosogatni hogy ez kb igy marad. Bejott.Ez teljesen az a meccs, nekem a spanyol vezető gól óta jönnek folyamatosan a hasonlóságok, nyilván nem minden.
Zsellér van de Vrij
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Kampman
28 323
2006-ban az argók ellen nem birtam cernaval utolso 10-12 percet nem neztem, jott az egyenlites. Most a 75.percben lemondoan elmentem mosogatni hogy ez kb igy marad. Bejott.Ez teljesen az a meccs, nekem a spanyol vezető gól óta jönnek folyamatosan a hasonlóságok, nyilván nem minden.
Zsellér van de Vrij
4 hónapja
deyell
11 702
ezt a német válogatottat a 2 csoki szanaszét kontrázhatta volna, ehhez jön még Olmo, basszus sima 3-0, neeem, erre e hülye lekapja a 2 gyors szélsőjét, azt még vissza is álltaka spanyol Southgate
NB2
choose life
4 hónapja
2006-ban az argók ellen nem birtam cernaval utolso 10-12 percet nem neztem, jott az egyenlites. Most a 75.percben lemondoan elmentem mosogatni hogy ez kb igy marad. Bejott.Én biztos voltam benne h lőnek 1et a végén
Zsellér van de Vrij
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
ezt a német válogatottat a 2 csoki szanaszét kontrázhatta volna, ehhez jön még Olmo, basszus sima 3-0, neeem, erre e hülye lekapja a 2 gyors szélsőjét, azt még vissza is álltakNem ráültek az eredményre, hanem keresztet vetettek és vakon bíztak benne, hogy kihúzzák a végéig...
tényleg most azt érzem, hogy ezt a németek behúzzák, mert flowban vannak, talán abban bízhatnak a spanyolok, hogy most van 30 percük
NB2
Havertz is lement, innen már sima germán győzelem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Willie Parker
15 382
2006-ban az argók ellen nem birtam cernaval utolso 10-12 percet nem neztem, jott az egyenlites. Most a 75.percben lemondoan elmentem mosogatni hogy ez kb igy marad. Bejott.Sixo írd fel a checklistre!
Zsellér van de Vrij
4 hónapja
10 percet agyaltam a 70.perc után hogy kire fogadjak ki fog gólt lőni a németeknél: füllkrugot (9.75 odds) tettem és a musiala/wirtzen gondolkodtam (mindketto 12es odds).Sejthetitek melyiket választottam én barom 🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
2006-ban az argók ellen nem birtam cernaval utolso 10-12 percet nem neztem, jott az egyenlites. Most a 75.percben lemondoan elmentem mosogatni hogy ez kb igy marad. Bejott.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
A Titans beharangozó akkor holnapra maradbízol ez izgalmas francia-portugálban? 😀
Willie Parker
4 hónapja
ezt a német válogatottat a 2 csoki szanaszét kontrázhatta volna, ehhez jön még Olmo, basszus sima 3-0, neeem, erre e hülye lekapja a 2 gyors szélsőjét, azt még vissza is álltaktényleg most azt érzem, hogy ezt a németek behúzzák, mert flowban vannak, talán abban bízhatnak a spanyolok, hogy most van 30 percük
4 hónapja
Willie Parker
15 382
A Titans beharangozó akkor holnapra marad
4 hónapja
Remélem ehhez hasonló remek német labdákat láthatunk az OT idején. 4 hónapja
majdnem jött a végén a dráma
4 hónapja
Kampman
28 323
Szóval a spanyoloknak a lehozott legjobb támadóik nélkül kéne megnyerni a hosszabbítást vagy ami még jobb, a büntetőket.
4 hónapja
ozibozi
17 157
Helene Bertha Amalie Riefenstahl Csendben kacsintott egyet odalent😎Imádom amikor az akarat eredménnyel párosul.Az akarat diadala abszolút
Hanni
Kampman
4 hónapja
shagi0206
10 939
A németeknél ez a hátulról fellökős a módi, Gündogannak is bejött, most meg Kroosnakmost következetesen le lett fújva
r.baggio
4 hónapja
A németeknél ez a hátulról fellökős a módi, Gündogannak is bejött, most meg Kroosnak
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Kampman
28 323
Bocs, azt hittem, ez még belefér 😀Ezt talán hagyjuk...Imádom amikor az akarat eredménnyel párosul.Az akarat diadala abszolút
Hanni
Kampman
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Ezt talán hagyjuk...Imádom amikor az akarat eredménnyel párosul.Az akarat diadala abszolút
Hanni
Kampman
4 hónapja
Havertz az mi a kurva anyját érzett ott az előbb? Aut hitte lefújták? 😃