Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Én se. De ez még megy.sose voltam jó matekbóljó ez a meccs, az első és az utolsó 4 percben fociznak, közte 116 perc lófasz120-ból 8 az 112.
Löfli
iktriad
Löfli
több mint 6 éve
Jenő nem vette le miért lassították vissza
több mint 6 éve
sose voltam jó matekbóljó ez a meccs, az első és az utolsó 4 percben fociznak, közte 116 perc lófasz120-ból 8 az 112.
Löfli
iktriad
több mint 6 éve
Kampman
28 330
pedig hányan szopkodták már itt is a csodálatos usztasákatcsetnik vagy?
ozibozi
több mint 6 éve
Milyen fura h a horvazok a 116.percben hirtelen elkezdtek akarni es focizni probalnakspanyoloknál is a 110.ben jött meg a kedv....meg is lett az eredménye
Stez
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
jó ez a meccs, az első és az utolsó 4 percben fociznak, közte 116 perc lófasz120-ból 8 az 112.
Löfli
több mint 6 éve
Akik kemaradtak az elehéről ne érezzék hogy hamar vége lett a meccsnek 😀
több mint 6 éve
És a piros lap miért nem jött amúgy?jó taktika lett volna kihúzni a tiziket, hogy Schmeichel lőjön mi? 😀
yooker
mi is ezt akartuk kupadöntőn emberelőnyben a Loki ellen, de Kálnoki-Kis elbaszta a 9. körben
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Milyen fura h a horvazok a 116.percben hirtelen elkezdtek akarni es focizni probalnakcsórikáim, két éve is rájöttek, hogy nem kéne a tizenegyesekre hagyni, aztán a portugálok jól megkontrázták őket
Stez
több mint 6 éve
Milyen fura h a horvazok a 116.percben hirtelen elkezdtek akarni es focizni probalnakMinden rohadt meccsen ez van. Elkepesztően nevetséges...
Stez
több mint 6 éve
ozibozi
17 184
pedig hányan szopkodták már itt is a csodálatos usztasákat
több mint 6 éve
jó ez a meccs, az első és az utolsó 4 percben fociznak, közte 116 perc lófasz
több mint 6 éve
És a piros lap miért nem jött amúgy?mert a labdát próbálta meg elrúgni.
yooker
több mint 6 éve
YoungZeeZee
8 566
Jeno 7 perce mondta, hogy 3 es fel perc van hatra..szegeny nagyon elnezte a 120percet 115-nek.tiz eve modric es rakitic hagytak ki a tiziket a torokok ellen..na..😀
több mint 6 éve
Milyen fura h a horvazok a 116.percben hirtelen elkezdtek akarni es focizni probalnak
több mint 6 éve
na jó, ezt egyértelműen újra kellett volna rúgatnielőrelépett, de olyan szarul volt rúgva, ha nem lép előre, akkor is megfogja...még biztosabban 😊
Löfli
Megremegett a láb
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
És a piros lap miért nem jött amúgy?
több mint 6 éve
smájkel hány métert ugrott előre mielőtt elrúgta volna modrity?pont nem számított volna, ha alányúl
mustaine
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Azt se gondoltam volna,hogy ennyire bemajréznak a horvátok és nem mernek támadni szinte az egész meccsen.
több mint 6 éve
Írtam is messengeren a csopiba haveroknak, hogy tuti fogja. Kár hogy azok a megérzéseim amiken pénz volt, mind hatalmas szopók lettek 😀
több mint 6 éve
Ezután szerintem kb 4-1-re nyerik a dánok a tizipárbajt.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Modricot várja Ramos és Ronaldo a reptéren! 😁
több mint 6 éve
smájkel hány métert ugrott előre mielőtt elrúgta volna modrity?20-at
mustaine
több mint 6 éve
Putyin letelefonált, hogy az ellenfél is tiziket rúgjon.
több mint 6 éve
Miért ez még mindig áll 😊Végül is 11-sl dől el 😊Szép jinx.
dande
iktriad