NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
8
4
2:15, Arena4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
már mondtam ,hogy a diósgyőrnek ...Én most nagyon érzem Belgium győzelmét.de a kérdés az volt, hogy nekik szurkolsz-e?! 😀
Sixo
Löfli
több mint 6 éve
Én most nagyon érzem Belgium győzelmét.de a kérdés az volt, hogy nekik szurkolsz-e?! 😀
Sixo
több mint 6 éve
Lesz itteni csoport a hivatalos Fantasy játékban?Link a kiemelt kommentben
Iceman88
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Brazilia
több mint 6 éve
Argentína
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 6 éve
Gyerekkorom óta Szaud-Arábia-rajongó vagyok, a 2002-es csapatot még most is fejből tudom.Én még arra is emlékszek, hogy ki melyik csapatban játszott! A keret fele Al-hilal, a másik fele Al-ahli
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Horvatorszag
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Iceman88
50
Lesz itteni csoport a hivatalos Fantasy játékban?
több mint 6 éve
nosza, Bowl.hu-s VB tippjáték: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfgte3T965clmhmBmIW7xooTM_0_8beMPcVNS94fLo8AWcTRw/viewforma nyertes kap egy fagyit
több mint 6 éve
1986 óta csak Németországnak (NSZK-nak) drukkoltam.(‘82-ben még azért az olaszokkal egyetemben, ‘86-ban meg magyarok is voltak. Négy percig....)
Ennyi siker után, ahogy a Patsre, úgy a németekre is ráuntam.
(Ebben a Löw-féle pöcsölős tilitoliban semmi németes nincs, ahogy sehol egy Matthaus, Brehme, Kohler, Legat, Borowka, Basler, Klinsi, Jancker, Kahn, Lahm féle karakter.)
Rákenroll lenne egy dán, izlandi, svéd győzelem, tetszene is, csak esélytelen.
Úgyhogy idén szeretném, ha a jelenkor legjobbja lenne világbajnok, lehetőleg úgy, hogy “nem érdemelte meg” (hogy máshogy?) tehát
Hajrá Portugália!
több mint 6 éve
dankodavid
2 246
Horvátok, hátha egyszer (és utoljára) révbe ér ez a generáció. Jó pár játékosnak kijárna egy normális nemzetközi szereplés, a legendás Igor Tudor óta bízom ebben, ha most nem, nem tudom, mikor..
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Németország, bár elnézve ezt a mai Szaudi meccset is vannak komoly kétségeim.Tudod, hogy barátságos meccs, meg a torna nem függ össze náluk.
iktriad
Ettől függetlenül gyakorlatilag van egy Wernerünk elöl, és annyi.
A középpályának hasítania kell, ha 4-be akarunk jutni.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Gyerekkorom óta Szaud-Arábia-rajongó vagyok, a 2002-es csapatot még most is fejből tudom.Igen, igazi tehetségek voltak, főleg a hátsó négyes volt klasszis.
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Gyerekkorom óta Szaud-Arábia-rajongó vagyok, a 2002-es csapatot még most is fejből tudom.
több mint 6 éve
Németország
több mint 6 éve
Németország, bár elnézve ezt a mai Szaudi meccset is vannak komoly kétségeim.
több mint 6 éve
Jogos, kemény a csoportjuk, meglátjuk...Én sem követem annyira, de pl tőlük nem tudom mit várjak...Fúú, én nagyon kiestem a nemzetközi futball figyeléséből, fogalmam nincs, de azért a 8 közé illene bejutniuk, nem? A németek meg hát mindig németek, ott lesznek az elején megint.....Amúgy nyugi, én nagyon meglepődnék egy esetleges címvédésen. 😀vrij6 megválaszolta helyettem...😊Argentína, egyértelmű, de a tokosokonés a franciákon kívül bárkinek tudnék örülni....😊Que?
csi77
Fast Willie
csi77
Bár nem tudom, Te hova várod az argentinokat reálisan?
Vrij6
csi77
Kemény a csoportjuk, Izlanddal, Horvátországgal, Nigéria nekem sötét ló. De nyerni kéne a csoportot, hogy ne rögtön egy francia-argentin nyolcaddöntő legyen, mert szerintem a franciák jobbak jelenleg.
Vrij6
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Akkor újra leírom: ARGENTÍNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 😀 😉
több mint 6 éve
Én sem követem annyira, de pl tőlük nem tudom mit várjak...Fúú, én nagyon kiestem a nemzetközi futball figyeléséből, fogalmam nincs, de azért a 8 közé illene bejutniuk, nem? A németek meg hát mindig németek, ott lesznek az elején megint.....Amúgy nyugi, én nagyon meglepődnék egy esetleges címvédésen. 😀vrij6 megválaszolta helyettem...😊Argentína, egyértelmű, de a tokosokonés a franciákon kívül bárkinek tudnék örülni....😊Que?
csi77
Fast Willie
csi77
Vrij6
csi77
Kemény a csoportjuk, Izlanddal, Horvátországgal, Nigéria nekem sötét ló. De nyerni kéne a csoportot, hogy ne rögtön egy francia-argentin nyolcaddöntő legyen, mert szerintem a franciák jobbak jelenleg.
több mint 6 éve
Fúú, én nagyon kiestem a nemzetközi futball figyeléséből, fogalmam nincs, de azért a 8 közé illene bejutniuk, nem? A németek meg hát mindig németek, ott lesznek az elején megint.....Amúgy nyugi, én nagyon meglepődnék egy esetleges címvédésen. 😀vrij6 megválaszolta helyettem...😊Argentína, egyértelmű, de a tokosokonés a franciákon kívül bárkinek tudnék örülni....😊Que?
csi77
Fast Willie
csi77
Vrij6
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Ha csak egyet lehet, akkor Belgium. Ha többet, akk Belga, Ausztrál, Angol
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Amúgy nyugi, én nagyon meglepődnék egy esetleges címvédésen. 😀vrij6 megválaszolta helyettem...😊Argentína, egyértelmű, de a tokosokonés a franciákon kívül bárkinek tudnék örülni....😊Que?
csi77
Fast Willie
csi77
több mint 6 éve
vrij6 megválaszolta helyettem...😊Argentína, egyértelmű, de a tokosokonés a franciákon kívül bárkinek tudnék örülni....😊Que?
csi77
Fast Willie
Hajrá Bad Bones!