NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Ezért jobb az NFL, ott egy Brady elég a doöntőhöz, itt hiába Messi, CR, ha ilyen gyenge csapatok veszik őket körbe.Hülye sport ez.
több mint 6 éve
tanulsag, irannak be kellett volna baszni a tizit.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Ma màsik dél-amerikai tovàbbjutàst vàrtam.de így a jobb
NB2
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Korábban fel kellett volna vinni a kapust.
több mint 6 éve
Mai nap összefoglalása: a majdnem kiesők végül kiestek 😊
több mint 6 éve
ozibozi
17 194
Sima liba
több mint 6 éve
Willie Parker
15 393
Királyság
több mint 6 éve
Legszebb öröm a köröm...
több mint 6 éve
Nem lesz szükség Mike Pereirára
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Az uruk sztem jól tolják, tőlük nem számítottam másraLaxalt, Toreira, Cavani rengeteget dolgoztak, a bejövők közül is Sanchez.. Bentancur és Nandez pedig fegyelmezett volt,a hátsó négyessel nincs gond.
Fast Willie
A franciák favoritok lesznek, de (ha Cavani nem sérült) szerintem az is egy kiélezett, szoros meccs lesz...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
es kajak beadja a kapusnak a szogletet 😀 respect
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Évek óta iktriaddal írogatok egy fórumraHogy ezen a meccsen egyetlen lapot sem osztottak ki, az számomra a futballtörténelem top 10 csodája között vanés ott a csattanó 😀
Kampman
r.baggio
több mint 6 éve
ozibozi
17 194
Hogy ezen a meccsen egyetlen lapot sem osztottak ki, az számomra a futballtörténelem top 10 csodája között vanÉn pirosra mentem😊))
Kampman
több mint 6 éve
CR kisàrgàzta magàt
több mint 6 éve
Hogy ezen a meccsen egyetlen lapot sem osztottak ki, az számomra a futballtörténelem top 10 csodája között vanés ott a csattanó 😀
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Willie Parker
15 393
Az uruk sztem jól tolják, tőlük nem számítottam másra
több mint 6 éve
Bazmeg Rodrigo, majdnem meglett
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Ha esetleg, véletlenül (még félve írom) kiesnek Ronaldóék, kihez pártolsz Sobri?Mást játékost nem ismerek.
dande
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Hogy ezen a meccsen egyetlen lapot sem osztottak ki, az számomra a futballtörténelem top 10 csodája között van
több mint 6 éve
CR tiszta Messi. Erőlködik.Ne sértegesd egyiket se 😉
NB2
több mint 6 éve
ozibozi
17 194
Az uruk is igazából csak az elmúlt 2 VB -n történt kiesésük miatt érdenelhetik meg azt hogy csak a következő fordulóban essenek ki 😊))
több mint 6 éve
CR tiszta Messi. Erőlködik.
több mint 6 éve
Két portugál orgyilkos Hashajtó ellen