NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
81
17
18:30-tól, ARENA4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Régen, pl. az Aranycsapat idejében, úgy játszottak edzőmeccset a nagy csapatok a kicsikkel, hogy a kapust “átadták” és Grosics, az ergya csapatnál védett.védelem is van, és ott is vannak sztárok, ezt soha se feledd! amúgy alapvetően egyetértek veled
Eredménytől függetlenül kb. így érezheti magát ebben a portugál csapatbanCRPepe.
Sobri Jóska
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Kézben tartja a meccset lapok nélkül.LOL,ez hogyan nem lap?A bíró a lapok tekintetében az under 3.5-re tett
Igor
Kampman
több mint 6 éve
LOL, ez hogyan nem lap???csak az kaphat lapot, aki még nem kapott a csoportmeccsek alatt, nehogy eltiltások legyenek
Igor
több mint 6 éve
Willie Parker
15 393
Kerezsma amúgy doghouseban van, vagy miért nem kezdett?
több mint 6 éve
Régen, pl. az Aranycsapat idejében, úgy játszottak edzőmeccset a nagy csapatok a kicsikkel, hogy a kapust “átadták” és Grosics, az ergya csapatnál védett.Eredménytől függetlenül kb. így érezheti magát ebben a portugál csapatban CR.
több mint 6 éve
Kampman
28 331
LOL,ez hogyan nem lap?A bíró a lapok tekintetében az under 3.5-re tett
Igor
több mint 6 éve
LOL, ez hogyan nem lap???
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Willie Parker
15 393
Nehezemre esik leírni, de a portugálok MVP-je ez a duplaPe(nis)
több mint 6 éve
Pepeeeee
több mint 6 éve
#Klasszis
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
A baj az, hogy a délutáni is egy színvonalt tekintve rettenet gyenge meccs volt. A sok gól miatt persze jobban néz ki.Délutánihoz képest ez de szar meccs.A délutánihoz képest a meccsek 80%-a szar meccs.
NB2
iktriad
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Willie Parker
15 393
Jól van, tudtam én, h Buzsákynak "remek" a térlátása. Aszongya Suarez 40 méteres gólpasszt adott. Meg az uruk 100 km/h val érkeznek a légüres térbe.
És nem fulladnak meg, bazmeg?!
több mint 6 éve
Vecsínó?no ez az, biztos olasz a lelkem
dawyd728
eddig minden a terv szerint halad
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Suareztol szabalyszeruen rosszul vagyok. Meg egy gol lesz a meccsen, de hogy ki szerzi, azt nem tudom. Legyen OT!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Ne legyetek kényesek, az egyenes kieséses szakaszban ez a normális. Nem mindenki olyan hülye, h mínusz egy emberrel áll ki, mint az argentinok tették.
több mint 6 éve
mondjuk kommentátor anatómiából elégtelen... ha hátulról hirtelen meglöknek attól még a nyakad ugyanúgy hátrabicsaklik és fájhat a tarkódnál
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
suareznek sem kell beiratkoznia gór-nagy máriához
több mint 6 éve
Suarez cigânykodik.
több mint 6 éve
Délutánihoz képest ez de szar meccs.A délutánihoz képest a meccsek 80%-a szar meccs.
NB2
több mint 6 éve
Willie Parker
15 393
A test-test elleni küzdelem dominál. Vannak, akiknek ez bejön😊
több mint 6 éve
Délutánihoz képest ez de szar meccs.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 393
ez a guerrero gyerek amúgy a Dortmundban is ennyire gyenge?Stöger alatt (sem) a defense-ről volt híres a BVB
MarioAna
több mint 6 éve
Pepe beteg?ha láttad volna az elmúlt 5 évben focizni nem kérdeznél butaságokat. Klubszinten pl. 7 éve nem kapott pirosat, kezdő védőként.
Nem rugdal senkit, most nem üvöltött a bíróval, eléggé indiszponált egyelőre..
Igor
kár hogy a védőpárja még kínában is csere...
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Willie Parker
15 393
Gondolod, hogy a török kultúra hatása?Pepe beteg?Az utóbbi években szokatlanul kuturemberként viselkedik
Nem rugdal senkit, most nem üvöltött a bíróval, eléggé indiszponált egyelőre..
Igor
Kampman
több mint 6 éve
Willie Parker
15 393
Volbeat állat, én pár éve láttam őket Rock am Ringen és Roskilde-ben is. Szóval jó mókaHaszinak üzenem, hogy a VOLT-on voltak svéd lányok és ült a willys elmélete😂Baszki 😊)
Fast Willie
Fazsom nekem is le kéne menni erre a VOLBEAT-re... 3 éve nem voltam fesztiválon
kishaszi