NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
370
44
18:30-tól, ARENA4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Az amúgy mennyire egyértelmű volt, hogy az első meccs amiről lemaradok egy arenás családi vásárlás miatt, az a vb meccse lesz.
több mint 6 éve
😀 😀 😀Má nincs történés, de Mascherano nevét a mai napig nem tudja egy riporter se kimondani. - Lehet Horti ki tudnáa Duglesz Koszta es tarsai mellett a Macserano volt a kedvencem 😀
kishaszi
Borbinho
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
dehát a nigérek ellen vérző szemöldökkel küzdötte végig a 96 percet!Egyébként Mascherano tényleg végig alibizheti a meccset?Akarod mondani az egész vb-t
dawyd728
Sebii
HŐS
több mint 6 éve
Márián a PIA tetkó vajh mire utalhat? 😊az a baj maunika hogy szereti az italt
flzoli
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
komoly lenne ha 7 europai lenne a legjobb 8ban. Uruguay + Kolumbia kozul vkitol kell a csoda
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Csak eddig lehetett az mondani, h nem ég a ház, még elbírja a csapat.Egyébként Mascherano tényleg végig alibizheti a meccset?Akarod mondani az egész vb-t
dawyd728
Sebii
több mint 6 éve
Márián a PIA tetkó vajh mire utalhat? 😊az egyik lánya neve
flzoli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Má nincs történés, de Mascherano nevét a mai napig nem tudja egy riporter se kimondani. - Lehet Horti ki tudnáa Duglesz Koszta es tarsai mellett a Macserano volt a kedvencem 😀
kishaszi
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Remélem legalább az Uruknak sikerül valami este.....
több mint 6 éve
Má nincs történés, de Mascherano nevét a mai napig nem tudja egy riporter se kimondani. - Lehet Horti ki tudná
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Sebii
3 538
Egyébként Mascherano tényleg végig alibizheti a meccset?Akarod mondani az egész vb-t
dawyd728
több mint 6 éve
Egyébként Mascherano tényleg végig alibizheti a meccset?jaja, messivel együtt
dawyd728
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Még a Pavard piros jöhetne... 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Egyébként Mascherano tényleg végig alibizheti a meccset?
több mint 6 éve
Most sikerült hazaérnem...ahogy az első VB meccsen írtam a védelmünk is gól képes lesz...idoóta Fazio...bmeg innen nincs visszaút...nem is tudom mit reméltünk, hülye csigazabálókNálam a nemszeretem listán a franciák a másodikok, pont tőlük kinyalni....😕
dande
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Remélem lesz egy német brazil kb
több mint 6 éve
érik az aranylabda, mármint möbappénakha osszerakjuk a tavalyi szezonjat + a vb-t, akkor se 😀
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Fazio eddig tanári. Mondtam én.Sampaoli sötétebb ehhez az egészhez mind a szénbánya
dawyd728
több mint 6 éve
érik az aranylabda, mármint möbappénak
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Fazio eddig tanári. Mondtam én.
több mint 6 éve
de jó, hogy kiszedtem Mbappét a csapatból fantasyban 😀 😀 😀téged is kezelésbe vett dundiego ezek szerint
shawnka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Most Mbappé transfermarkt értéke biztos megugrik egy "pöppet"
több mint 6 éve
Mbappé tényleg megy a Realba 😊