NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
366
44
18:30-tól, ARENA4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
de jó, hogy kiszedtem Mbappét a csapatból fantasyban 😀 😀 😀griezmannt raktam helyette, nyilván :d
shawnka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
remelem nem sokan valasztottak Mbappet fantasyban...😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Most sikerült hazaérnem...ahogy az első VB meccsen írtam a védelmünk is gól képes lesz...idoóta Fazio...bmeg innen nincs visszaút...nem is tudom mit reméltünk, hülye csigazabálók
több mint 6 éve
na Mbappe-t megveszi 500er' a Reala milliárd dolláros játékos
Borbinho
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
hát ugye Diego átrepült a permetezővel a város felett.Szar egy meccs.bíztam benne, hogy a kettőből legalább az egyik azért nem lesz szar, na ha ezek után a portugál-uruguay se a várakozásoknak megfelelően alakul, akkor valami van az orosz levegőben
dawyd728
r.baggio
több mint 6 éve
Szar egy meccs.bíztam benne, hogy a kettőből legalább az egyik azért nem lesz szar, na ha ezek után a portugál-uruguay se a várakozásoknak megfelelően alakul, akkor valami van az orosz levegőben
dawyd728
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Fedőtevékenysége molnár, igen.ő az argentin Lisztes?Na Igor, kivel rugassuk a kövit?Maradonával.
Sebii
kishaszi
eaglesmcnabb
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Ordas kapushiba.Nah, ezzel ennyi.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Szar egy meccs.
több mint 6 éve
Kampman
28 353
Heló szia, heló.A horvátok lőttek egy ilyen gólt az olaszoknak 2002-ben
twitter.com/bubbaprog/status/1013079280832733185
shawnka
több mint 6 éve
😀 a meccs legjobbja eddig, az eros lett volna azert.Mbappe-t akartál írni tudom énnem értitek a jinxelés fő szabályát: direkt módon nem megy... hinni kell benne, hogy mascherano-t mindjárt kiállítjákmarpedig Pogba eddig kurvaszar!
r.baggio
Borbinho
r.baggio
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Jhézus.
több mint 6 éve
Ezzel eldolt😉
több mint 6 éve
Ilyen bànat meccset 😊
több mint 6 éve
na Mbappe-t megveszi 500er' a Real
több mint 6 éve
Mbappe-t akartál írni tudom énnem értitek a jinxelés fő szabályát: direkt módon nem megy... hinni kell benne, hogy mascherano-t mindjárt kiállítjákmarpedig Pogba eddig kurvaszar!
r.baggio
Borbinho
---
több mint 6 éve
nem értitek a jinxelés fő szabályát: direkt módon nem megy... hinni kell benne, hogy mascherano-t mindjárt kiállítjákmarpedig Pogba eddig kurvaszar!
r.baggio
több mint 6 éve
Mülleres mozgása van a gyereknek.... Ezek után tuti a mesterhármasNa Igor, kivel rugassuk a kövit?Legyen még egy Pavardnak.
Sebii
dawyd728
több mint 6 éve
ő az argentin Lisztes?Na Igor, kivel rugassuk a kövit?Maradonával.
Sebii
kishaszi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
nem értitek a jinxelés fő szabályát: direkt módon nem megy... hinni kell benne, hogy mascherano-t mindjárt kiállítják
---
több mint 6 éve
Na Igor, kivel rugassuk a kövit?Az egyetlen fiatal argentin van nálam (Pavón), na ő tuti nem fog semmit csinálni.
Sebii
Szerintem egy-egy Mascherano-Matuidi gól még odaverne...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Na Igor, kivel rugassuk a kövit?Megpróbálom:
Sebii
Griezman képtelen gólt lőni, csak 11-esből megy neki.