NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
536
57
18:30-tól, ARENA4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
ki volt az a zseni, aki a belga ötösnél belepörgetett? nem ismerem az angol ifjoncokat
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Gyík angolok nem akarnak gólt lőni...inkább kikapnak alibi lövésekkelRemélem Kolumbia lenyomja őket
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Willie Parker
15 409
Ez a Rose gyerek elég gyors. Ha kontràzni kell jó lesz.Futni tud, de minden máshoz segghülye
NB2
több mint 6 éve
Willie Parker
15 409
Januzajt összeverik az öltözőben, ha nyernek😁
több mint 6 éve
Ez a Rose gyerek elég gyors. Ha kontràzni kell jó lesz.
több mint 6 éve
Kompany nagyot jatszik. Mar tiz perce nen serult
több mint 6 éve
Delph számomra ugyanolyan tehetség, mint Kleinheisler, csak ő még egy gólt se rúglehet delph jobban beszél magyarul mint laci németül.
Fast Willie
több mint 6 éve
Willie Parker
15 409
GAME OF CARDS
több mint 6 éve
Ezt egy kanr vagy vardy rogton bevarrta volnaCSAK MERT FEHÉREK???!!!
Stez
EMILE HESKEY TÁN KUTYAÜTŐ VOLT???!!!
Kampman
😀A kutyaütő nem Michael Vick???Ezt egy kanr vagy vardy rogton bevarrta volnaCSAK MERT FEHÉREK???!!!
Stez
Kampman
Fast Willie
Hüjeálat jó h nem.vacsiztam mer má pöködném ki a kutyah...pekingi kacsát.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Willie Parker
15 409
Delph számomra ugyanolyan tehetség, mint Kleinheisler, csak ő még egy gólt se rúg
több mint 6 éve
Delfrol mindig a zsiffin jut eszembe.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 409
Elpanamázzák a mixem
több mint 6 éve
dr0725
482
Nyugalom direkt hagyta ki... Okosabb ennél Rashi minthogy egy gól miatt feláldozza az egyenes kieséses szakaszt 😀
több mint 6 éve
Willie Parker
15 409
A kutyaütő nem Michael Vick???Ezt egy kanr vagy vardy rogton bevarrta volnaCSAK MERT FEHÉREK???!!!
Stez
Kampman
több mint 6 éve
Ok. Shearer is belovi!Ezt egy kanr vagy vardy rogton bevarrta volnaCSAK MERT FEHÉREK???!!!
Stez
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 359
Ezt egy kanr vagy vardy rogton bevarrta volnaCSAK MERT FEHÉREK???!!!
Stez
több mint 6 éve
Ezt egy kanr vagy vardy rogton bevarrta volna
több mint 6 éve
Úú threshold mit hagyott ki...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Willie Parker
15 409
Sturridge mindent kihagy
több mint 6 éve
Kampman
28 359
www.reddit.com/r/sports/comments/8umh1s/batshuayi_kicks_the_ball_against_the_post_after/When Belgium realize that scoring a goal and coming top of the group means playing better teams in the next 2 or 3 rounds
www.youtube.com/watch?v=4q_aM4hqHbI
NB2
😀 😀 😀
több mint 6 éve
www.reddit.com/r/sports/comments/8umh1s/batshuayi_kicks_the_ball_against_the_post_after/www.youtube.com/watch?v=4q_aM4hqHbI
Szerkesztette: NB2
több mint 6 éve
Micsoda angol remények, le se kellett volna játszani a VBt 😊
több mint 6 éve
😀ott mindenki az kb. Mint Grün és Kohn esete a belga hadsereggel; "jelentem uram, mi vagyunk a belgák".ezt a belga-angolt le lehetne most fújni, semmi értelme.Reméltem lesz egy jó meccs, de hát úgy néz ki a belgák se tudnak migránsok nélkül focizni.
Amadeus
kishaszi
Amadeus
Lehet, én most Kulalukra gondoltam, ő tényleg tud.
A mikrofonfej még mindig válogatott, na az viszont engem meglep.