Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Filmek

39 feliratkozó

2 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 291 — The Mathematician
Pinocchio Unstrung
érdekes kis bábús horror, kb mint a MEGAN csak a pinokkió történettel
a body horror zúzások faszák, a mögöttes occult cucc sztem egész jó
a modern korba ültetés kb átjött
a gyerek színészek szarok
ahol nem CG van azok jók, a CG "okés" de azért néha lelóg
5.5/10

La Captura (Facing El Chapo/Szemtől szemben El Chapóval)
fasza kis mexikói zsarufilm El Chapo elfogásáról a Netflixen
a feszültség ül, a tétek jók és az alakítások is ültek
sztem ez tud nagyot menni mint év elején a Rip
7/10

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 órája
Ennyire azért nem jó, de a nők imádják, párkapcsolati horror 😊 Mint ahogy a vámpírokat és a fantasyt is megtolták a női olvasók, lehet a horror filmeket is átalakítják a kedvükért.
ender1112
egyrészt szerintem van ennyire jó
másrészt nem igazán horror
harmadrészt és sztem ez a legfontosabb, hogy mivel nenm igazán horror így a "belépési küszöb" alacsony
sokkal könnyebb elmenni rá mint egy Evil Deadre vagy Lee Cronin múmiára
és végül iszonyat jó a szájhagyománya ami tolja rendesen

11 órája
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 370
Ash - 2025
huhh, hát ez nem jó
összerak pár űrhorrort mint a Life, Alien, Prometheus de annyira szarul van előadva ami rohadt sokat ront rajta
pedig nem is annyira nehéz követni, csak feleslegesen szarul néz ki az ábrázolás
kár érte, mer amúgy teknikailag meg stílusilag rendbe van
és az effektek is működtek, meg a látomások is elég faszán vannak megcsinálva
csak mondjuk sok értelmük nincs

alakítások terén Eiza Gonzálezzel mincs bajom és Aaron Paul is hozta amit kell
monjduk hogy Iko UIwais minek van benne azt nemtom bárki el tudta volna játszani

kár érte továbbra is azt tudom mondani
4/10
Negritis, a vajda
Rémlett hogy láttam, rákerestem, ezt írtam róla bő egy éve:

Uhh, ezt Eiza González se menti meg, nagyon rossz film 😀 Legalább rövid, másfél óra, de egy zagyva katyvasz az egész, papírvékony sztori, a szereplőkről semmit nem tudunk meg és nem is tartanak sehova, pedig csak hatan vannak összesen, szóval rém gyenge az egész, pedig sokkal több is lehetett volna benne. Iko Uwais-t is kár volt erre elpocsékolni.

😂
warr_b
Én csak simán leszaroztam
😆
11 órája
warr_b Washington Commanders 31 192 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nem semmi teljesítmény! 👏👏

steelwolf
Ennyire azért nem jó, de a nők imádják, párkapcsolati horror 😊 Mint ahogy a vámpírokat és a fantasyt is megtolták a női olvasók, lehet a horror filmeket is átalakítják a kedvükért.
ender1112
Bebaszna.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
12 órája
ender1112 Kansas City Chiefs 2 879 — Víí veeer dö cseempjönsz.

steelwolf
12 órája
dugo93 Indianapolis Colts 4 779
Pótoltam a Nürnberget. Azon kívül, hogy rájöttem közben, hogy nem kedvelem Rami Maleket, maga a film nagyon tetszett. Crowe zseni volt itt is.

13 órája

steelwolf
de már nem ez a "roi king" idén 😊

www.reuters.com/world/asia-pacific/how-low-budget-fever-dream-sparked-chinese-box-office-revolt-2026-08-20/

13 órája
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 206 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

1 napja
warr_b Washington Commanders 31 192 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Apex

Nekem nem tetszett annyira. Kiszamithato, meg amugy szerintem siman tobb lett volna a filmben, mert Egerton karaktere jo volt. Meg o maga is, jol nyomta nagyon, tenyleg elhitted rola, hogy valami elmebeteg creepy gyilkos.

De nekem ebben kimerultek a pozitivumok. Nem mondom azt sem, hogy rossz, de azt sem, hogy jo, egy 5.5 korul van nalam. "Megneztem, de soha tobbet nem fogom ujra, es egy honap mulva mar emlekezni sem fogok ra" szint. 🙂
Stez
Igen, egynek elment, a sztori semmi extra, szinte klisés és elég faék, viszont a fényképezés kurva jó, az elején a hegyes rész meg az ausztrál erdők folyók is gyönyörűek (kurva ausztrálok, rühellem azt az országot vagy kontinenst vagy mit... Ott kéne atomot robbantani 😆 - viccen kívül gyönyörű, de menne oda a faszom, ott minden meg akar ölni 😅).

Amúgy még fal- és sziklamászóknak is érdekes lehet a rafting szerelmesein kívül - apropó, mi volt a csaj nagy terve? Letáborozik, otthagyja a kocsit, aztán elindul raftingolni a jó gyors folyón jó hosszan, zuhatagokon, vízeséseken át, utàna hogy akart visszajutni a kocsihoz, kajakkal a kezében, át ungon-berken? 😂

Szerkesztette: warr_b

1 napja
Ash - 2025
huhh, hát ez nem jó
összerak pár űrhorrort mint a Life, Alien, Prometheus de annyira szarul van előadva ami rohadt sokat ront rajta
pedig nem is annyira nehéz követni, csak feleslegesen szarul néz ki az ábrázolás

monjduk hogy Iko UIwais minek van benne azt nemtom bárki el tudta volna játszani

4/10
Negritis, a vajda

Uhh, ezt Eiza González se menti meg, nagyon rossz film 😀 Legalább rövid, másfél óra, de egy zagyva katyvasz az egész, papírvékony sztori, a szereplőkről semmit nem tudunk meg és nem is tartanak sehova, pedig csak hatan vannak összesen, szóval rém gyenge az egész, pedig sokkal több is lehetett volna benne. Iko Uwais-t is kár volt erre elpocsékolni.

😂
warr_b
figy azt megtudjuk a karakterekről hogy az egyik az űrből nézi a dolgokat
ketten meg dugnak 😊

1 napja
Ash - 2025
huhh, hát ez nem jó

4/10
Negritis, a vajda

😂

1 napja
Ash - 2025
huhh, hát ez nem jó

4/10

1 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 234 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Ezzel a filmmel vélhetőleg soha nem találkozom, ami viszont érdekel, hogy miért hozták ezt a szabályozást?
Dzsokijuing
Ez egy beiktathatatlan betarthatatlan szar törvény lenne ami demográfiai és gazdasági mételyhez vezetne, már csak emiatt szar az alapkoncepció (írtam A homárt, ott legalább egy ilyesmit rendesen túltoltak és megextrázták).
És ami extrán baj amúgy, hogy a romkomok alappillére szerint ennek a filmnek TÁMOGATNIA KELLENE EZT A TÖRVÉNYT, MERT SZERELEM ÉS HÁZASSÁG OVER MINDEN!
zacknorb
Vagy minden hatalmat az ellenzéknek adni a következő választáson, hogy visszacsinálják a törvényeket. 😀
Amúgy a filmben betartható a törvény, mert mindenkibe be van ültetve egy nyomkövető chip(Anerikában ebbe biztos mindenki gonodolkodás nélkül belemegy, hisz ők már csak ilyenek 😀), ami egész évben piros, kivéve azt a bizonyos 12 órát, mert akkor zöld. De legalább te választhatod meg a bőrödön a beültetés alakját. 😀
iktriad
Szóval most tegyünk úgy, mintha nem oldanák meg simán ennek kivágását/kiműtését vagy az öncsonkítást az emberek.
Vagy ha valakik szerveznének egy kurvanagy bulit amiben csak egymás mellett vannak és signalt adna ki a chip, akkor őket börtönbe lehet zárni ezért.
Nem, ez egy SZAR alap egy romkomnak, mert csak az tud lenni a tanulság hogy egy ilyen törvény jó, tehát hogy a szex rossz.
1 napja
Egyik személyes kedvencem Tom Pelphrey esélyes volt X Prof szerepre.
steelwolf
Christopher Abbott lesz, nem?

Amúgy ez az új X-Men film megint a nulláról fog indulni, mintha az eddigiek meg se történtek volna? Pl. Jean Grey nem lesz főnix, vagy az eddigi filmek nélkül is az lesz, mint a képregényben?
Őszentsége Sobri Jóska
a Pókemberben debütált a karakter, ott még nem használta a phoenix force-t
simán lehet hogy majd a doomsdayben kapja meg
és nulláról indul, de hogy melyik storyline lesz és melyik nem azt még nem tudni

azért is érdekes mert quicksilver pl mutáns a képregényekben és Magnetonak a gyereke
Wanda pedig varázsló, de nem mutáns

és a House of M-nél látjuk ennek az egyik kifutását és azt hogy miért a Scarlet Witch kb az "ultimate loose cannon"
 www.marvel.com/articles/comics/today-in-marvel-history-no-more-mutants

de nyilván ez most nem így lesz
arra is kíváncsi vagyok hogy próbálják-e retconolni majd az Inhumanokat vagy teljesen elengedik

1 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 149 — #NoStress
steelwolf
Christopher Abbott lesz, nem?

Amúgy ez az új X-Men film megint a nulláról fog indulni, mintha az eddigiek meg se történtek volna? Pl. Jean Grey nem lesz főnix, vagy az eddigi filmek nélkül is az lesz, mint a képregényben?

1 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 206 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Inde Navarrette visszautasította a Szemtől szemben 2. szerepét a Marvel X-Men filmje miatt: Inde Navarrette visszautasította a Szemtől szemben 2. egyik főszerepét, hogy Vadócot alakíthassa a Marvel készülő X-Men-filmjében.
KeyG
Inde Navarrette ezen döntésével megszállta a komplett Insta feedemet napok óta, ezek alapján iszonyat mennyiségű pénzt és követőt/rajongót/zaklatót szerzett magának.

Ja, am Roguenak iszonyat tökéletes casting, bár az új Xmen casting ahogy elnézem annyira 10/10, hogy már 100/100
zacknorb
Nálam is 1000-rel pörög az insta h ki merre hogyan legyen X-men.
Tegnap Emma D'arcy nevét dobták be, mint Moira MacTaggert.
De közben valaki Wandaként vizionálja 🙂

Szerinte azért nem kapta meg a szerepet, mert túl nagy feje van. 😄

Wolverine még lehet!
2 napja
Ezzel a filmmel vélhetőleg soha nem találkozom, ami viszont érdekel, hogy miért hozták ezt a szabályozást?
Dzsokijuing
Ez egy beiktathatatlan betarthatatlan szar törvény lenne ami demográfiai és gazdasági mételyhez vezetne, már csak emiatt szar az alapkoncepció (írtam A homárt, ott legalább egy ilyesmit rendesen túltoltak és megextrázták).
És ami extrán baj amúgy, hogy a romkomok alappillére szerint ennek a filmnek TÁMOGATNIA KELLENE EZT A TÖRVÉNYT, MERT SZERELEM ÉS HÁZASSÁG OVER MINDEN!
zacknorb
Vagy minden hatalmat az ellenzéknek adni a következő választáson, hogy visszacsinálják a törvényeket. 😀
Amúgy a filmben betartható a törvény, mert mindenkibe be van ültetve egy nyomkövető chip(Anerikában ebbe biztos mindenki gonodolkodás nélkül belemegy, hisz ők már csak ilyenek 😀), ami egész évben piros, kivéve azt a bizonyos 12 órát, mert akkor zöld. De legalább te választhatod meg a bőrödön a beültetés alakját. 😀
iktriad
tekintve hogy milyen szépen verik át a flock-t meg a hasonlóó cuccokat simán megoldanák azt is

2 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 677 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Dzsokijuing
zacknorb
2 napja
Legénybúcsú (2025)
huhh, előre sejtettem hogy baj lesz ezzel a filmmel de szeretjük szivatni magunkat
hát ez elég komoly szenvedés volt
nincs szerethető karakter, a poénok nagyrésze cringe vagy ősi
a forgatókönyv egy túlírt hülyeség
és igazából az egyetlen ami "magyarrá" teszi az az hogy drága a balatoni lángos
2/10
Negritis, a vajda
Sikerült az utóbbi 1.5 hétben a magyar filmek 2024-26 avagy a Törőcsik Franciska multiverzum két filmjét is látni, ezt és a Magyar Mennyegzőt.
Hát, ez legalább nem lett felhypeolva és ideologizált kurzusfilmmé téve ÉS NINCS BENNE ROMÁN COBRA11!!!
zacknorb
a magyar mennyegzőt nem vagyok hajlandó megnézni
a legénybúcsút amúgy muterék moziban nézték a barátnőjével és nekik tetszett 😊

2 napja
jah ez lemaradt 😊

Hungry - 2026
a hungry hungry hippo játékadaptációja sztem meh lett
egy tucat anakondás, cápás, aligátoros film jobb szokott lenni
a fő bajom hogy ez is unalmas, cserébe a karakterek geci hülyék és idegesítőek
az effektek viszont jók

2 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 234 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Legénybúcsú (2025)
huhh, előre sejtettem hogy baj lesz ezzel a filmmel de szeretjük szivatni magunkat
2/10
Negritis, a vajda
Sikerült az utóbbi 1.5 hétben a magyar filmek 2024-26 avagy a Törőcsik Franciska multiverzum két filmjét is látni, ezt és a Magyar Mennyegzőt.
Hát, ez legalább nem lett felhypeolva és ideologizált kurzusfilmmé téve ÉS NINCS BENNE ROMÁN COBRA11!!!
2 napja
Egykutya - 2025
mozi után megnéztem itthon haverokkal és nekem még mindig tetszik
valamint ők se utálták
a kérdések amiket felvet a film sztem kurvajó még akkor is ha a színházi örökség inkább teher mint előny ennél a filmnél
továbbra is 8 pontos nálam

Legénybúcsú - 2025
2/10

The Mechanic - 2011
itt van pár poén, mert plexen 2 "mestergyilkos" című film volt fent és a Donnie Yen-s indította el eredetileg
aminek az angol címe az hogy Kung fu Killers és 2014es film
nah van egy 2008as David Carradine-s Kung Fu Killers film 😀

mindenesetre a Statham film hozza amit kell, az akció sztem fasza
a film pörög
butána buta, de ez ilyen sima B akció film annak ideális
7/10

I nuovi barbari / The new Barbarians / Warriors of the Wasteland - 1983

huhh, hát ez egy meh mad max klón
nekem nem jött be, főleg mert unalmas rohadtul
3/10

2 napja
Inde Navarrette visszautasította a Szemtől szemben 2. szerepét a Marvel X-Men filmje miatt: Inde Navarrette visszautasította a Szemtől szemben 2. egyik főszerepét, hogy Vadócot alakíthassa a Marvel készülő X-Men-filmjében.
KeyG
Inde Navarrette ezen döntésével megszállta a komplett Insta feedemet napok óta, ezek alapján iszonyat mennyiségű pénzt és követőt/rajongót/zaklatót szerzett magának.

Ja, am Roguenak iszonyat tökéletes casting, bár az új Xmen casting ahogy elnézem annyira 10/10, hogy már 100/100
2 napja
Dzsokijuing
2 napja
Csak egy éjszaka

Rég voltam már romcom-on, de ezen jól szórakoztam, bár tény az alapkoncepció eléggé felkavaró(a szinglik nem szexhetnek és meg is vannak genetikailag jelőlve - kivéve egy speciális nap 12 óráját. Kvázi a Purge, csak itt minden érintett kufircolni próbál. Mindezt csak gumival, ami külön plotot kap a filmben!) ha jobban belegondol az ember. Monica Barbaro & Callum Turner simán viszik a hátukon a filmet. Imádtam a kisebb-nagyobb cameo-kat is. Barbaro elég csinos az egész filmben, de amikor rákerül az ezüst miniruha amiben a poszteren is van...na az nálam instant all time Top 5 eyecandy, amit moziban láttam!
iktriad
Basszus, valaki megnézte kedvenc filmem, Lanthimos - A Homárját és csinált belőle egy basic midszar romkomot?

Épp az a film és az alapkoncepció lényege, hogy túl van tolva!

Szerkesztette: zacknorb