NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Filmek

40 feliratkozó

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 099 — The Mathematician
Teljesen korrekt a 4 kung Fu panda
Az 5s hiányzik, de az új karakterek működnek és a hangulat adott
A főgonosz nem jó, de legalább nem sokat szerepel

Sajnos a mozi élményt hazavagta a család mögöttem ahol az anyuka egy részt se látott és folyamat kérdezgette hogy miért egy kacsa a panda apja ...
Jah meg fáj a feje mer hangos a mozi ...
Negritis, a vajda
Miért, te szívesen szexeltél volna az apukával? 😀
dugo93
nem néztem rá hogy néznek ki így nem tudok 100%os választ adni rá
de abból kiindulva hogy jelenlegi tudásom szerint hetero vagyok így NEM

de hát ugye ha birka lennék basznék birkát, szal ki tudja

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495

Sajnos a mozi élményt hazavagta a család mögöttem ahol az anyuka egy részt se látott és folyamat kérdezgette hogy miért egy kacsa a panda apja ...
Negritis, a vajda
Miért, te szívesen szexeltél volna az apukával? 😀

több mint 1 éve

több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 611 — a new hope (again)
Jön a 4. menet.
 www.youtube.com/watch?v=qHlMJ2Lo2TU
iktriad
reméljük jobb lesz mint a három, mert az kurva nagy csalódás volt 😕

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 557
Az Amerikai Irodalommal bátran tegyen egy próbát aki szereti a szatirikus, a világnak görbe tükröt mutató filmeket. Kedves, könnyed kis alkotás, első filmes rendezőtől kifejezetten erős nyitás. Semmi extra, feel good mozi 😊
peach
Ez rohadt jó volt, köszi. Már az elején görcsöltem, nagyon nagy film 😃
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Jön a 4. menet.
iktriad
Ha ebből is annyi rész lesz mint a Halálos iramban esetében, akkor Will Smith a mai Danny Glovernek fog kinézni.

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
Arthur a király

Egyszerű feel good sport film
Gyönyörű tájakon

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 636 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jön a 4. menet.
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 611 — a new hope (again)
Az Amerikai Irodalommal bátran tegyen egy próbát aki szereti a szatirikus, a világnak görbe tükröt mutató filmeket. Kedves, könnyed kis alkotás, első filmes rendezőtől kifejezetten erős nyitás. Semmi extra, feel good mozi 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya
A homár
A Poor thingsen felbátorodva megnéztem ezt is, hát meg tudom érteni, aki ezt nem bírta, engem speciál lekötött.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya

zacknorb
Tudtam hogy nem nekem valo, ez be is igazolodott. Ettol fuggetlenul ertem miert van magas polcon. A Barbie pont ugyanez akart lenni csak fogyaszthatobb, kozonsegbarat formaban. Ez egy sokkal farasztobb film, tipikusan az amit sokan fel ora utan kapcsolnak ki, vagy egekig ajnarozzak hogy milyen magas muveszet.
JéBé
Pont most néztem Szirmait, hogy miért lehet Barbie 2-nek tekinteni, és egyből felkiáltottam hogy BAZDMEG
És rájöttem, hogy mind azt hozta, amit én hiányoltam vagy kifogásoltam a Barbieban.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 7 728

zacknorb
Tudtam hogy nem nekem valo, ez be is igazolodott. Ettol fuggetlenul ertem miert van magas polcon. A Barbie pont ugyanez akart lenni csak fogyaszthatobb, kozonsegbarat formaban. Ez egy sokkal farasztobb film, tipikusan az amit sokan fel ora utan kapcsolnak ki, vagy egekig ajnarozzak hogy milyen magas muveszet.
több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
bogjosi New England Patriots 1 922
Szórakoztató volt ez az Országúti Diszkó (felröhögtem, mikor megláttam, hogy ez a magyar cím) című film! Vagyis, nem akart több lenni ami, nekem most szombat estére tökéletes volt 😀
FYI: végefőcím kezdete után pár perccel lesz még egy jelenet, amit érdemes megvárni!!!
| amúgy Conornak könnyű dolga volt, csak saját magát kellett alakítania 😀 😀 |

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 431 — Bla, bla, bla
1 fokkal jobb, mint az első trailer, de még mindig nem hiszem, hogy ez Fury Road szintű klasszikus lesz.
 www.youtube.com/watch?v=JAw9oRNKIYg
iktriad
Pedig nagyon várom

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Dune Part 2-ben AI tool segített a szemekben:

több mint 1 éve
Iron claw
Wow, ez egy nagyon jó film. Külön öröm, mint a műfaj fanja, hogy nem magyarosították a mozdulatokat (Zsombi, neked vagy A Doktornak van ehhez köze?)
Nagyon erős családi dráma, 10/10.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Vissza a régi hagyományokhoz?
 www.youtube.com/watch?v=HwrqfHihNjQ
iktriad
Ripley jól megfiatalodott😃
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 636 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Vissza a régi hagyományokhoz?
 www.youtube.com/watch?v=HwrqfHihNjQ
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 173 — #NoStress
Nagyon elgondolkodtató Retroshock-os Düne kritika,.
 www.youtube.com/watch?v=r7O7t8QI5oA
iktriad
Örülök ennek a kritikának, mert kb. nekem is ez a bajom a filmekkel.
Önmagukban faszák, de kb. kiherélik a könyv zsenialitását, lényegét, mondhatni lefokozzák egy összetett alapműből egy átlagos, látványos sci-fi sztorivá.
Nem tudom, hogy ha a rendező/forgatókönyvíró olvasta a könyvet, akkor miért elégedett meg ennyivel, hiszen nem megvalósíthatatlan látványelemekről vagy órákig tartó, részletesen kifejtett történetrészletezésről van szó, hanem jópár lényeges elemről, melyek teljesen és zavaróan kimaradtak, elsikkadtak. Mintha meg se értette volna miről szól a könyv valójában.
Bár egyértelmű, hogy Villeneuve film(ek)et akart készíteni, de őszintén sajnálom, hogy nem egy tízórás sorozat lett belőle, igazán megérdemelte volna, még ha öt órában, vagyis filmként is megvalósítható lett volna. Nagy kár.
Elhiszem és megértem, hogy annak, aki nem olvasta a könyvet ez lehet egy jó 9-10-es film, de kimondottan szar adaptáció, nekem így max 3 pontos, és az is főleg pár megoldásnak, látványelemnek és Rebecca Fergussonnak szól.

több mint 1 éve
1 fokkal jobb, mint az első trailer, de még mindig nem hiszem, hogy ez Fury Road szintű klasszikus lesz.
 www.youtube.com/watch?v=JAw9oRNKIYg
több mint 1 éve
 hu.ign.com/poohniverse-crossover/94273/news/uram-irgalmazz-tobbek-kozott-micimackoval-bambival-pinokkioval-es-csipkerozsikaval-jon-a-poohniverse

több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
iktriad
Tegnap én is láttam a címet, de nem mertem kattintani, mert a héten megyek és minél kevesebb infót akarok róla tudni. 😀 Na majd jövőhéten meglesem.

több mint 1 éve
Gyöngyszemre találtam:

Ahol a remény terem

A kezdetektől gyűlöltem az állandóan felugró reels videókat facen, de amióta pici időt szánok rá, csomó extra infóhoz jutottam, és ehhez a filmhez is így kerültem.

Iszonyat megfogott, nagyon ajánlom, ha lelki fröccsre van szükségetek.
több mint 1 éve