NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 1 éve
nem néztem rá hogy néznek ki így nem tudok 100%os választ adni ráTeljesen korrekt a 4 kung Fu pandaMiért, te szívesen szexeltél volna az apukával? 😀
Az 5s hiányzik, de az új karakterek működnek és a hangulat adott
A főgonosz nem jó, de legalább nem sokat szerepel
Sajnos a mozi élményt hazavagta a család mögöttem ahol az anyuka egy részt se látott és folyamat kérdezgette hogy miért egy kacsa a panda apja ...
Jah meg fáj a feje mer hangos a mozi ...
Negritis, a vajda
dugo93
de abból kiindulva hogy jelenlegi tudásom szerint hetero vagyok így NEM
de hát ugye ha birka lennék basznék birkát, szal ki tudja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Teljesen korrekt a 4 kung Fu pandaMiért, te szívesen szexeltél volna az apukával? 😀
Az 5s hiányzik, de az új karakterek működnek és a hangulat adott
Sajnos a mozi élményt hazavagta a család mögöttem ahol az anyuka egy részt se látott és folyamat kérdezgette hogy miért egy kacsa a panda apja ...
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Teljesen korrekt a 4 kung Fu pandaAz 5s hiányzik, de az új karakterek működnek és a hangulat adott
több mint 1 éve
Jön a 4. menet.reméljük jobb lesz mint a három, mert az kurva nagy csalódás volt 😕
www.youtube.com/watch?v=qHlMJ2Lo2TU
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Az Amerikai Irodalommal bátran tegyen egy próbát aki szereti a szatirikus, a világnak görbe tükröt mutató filmeket. Kedves, könnyed kis alkotás, első filmes rendezőtől kifejezetten erős nyitás. Semmi extra, feel good mozi 😊Ez rohadt jó volt, köszi. Már az elején görcsöltem, nagyon nagy film 😃
peach
több mint 1 éve
Jön a 4. menet.Ha ebből is annyi rész lesz mint a Halálos iramban esetében, akkor Will Smith a mai Danny Glovernek fog kinézni.
www.youtube.com/watch?v=qHlMJ2Lo2TU
iktriad
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
Arthur a királyEgyszerű feel good sport film
Gyönyörű tájakon
több mint 1 éve
Az Amerikai Irodalommal bátran tegyen egy próbát aki szereti a szatirikus, a világnak görbe tükröt mutató filmeket. Kedves, könnyed kis alkotás, első filmes rendezőtől kifejezetten erős nyitás. Semmi extra, feel good mozi 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
A homárA Poor thingsen felbátorodva megnéztem ezt is, hát meg tudom érteni, aki ezt nem bírta, engem speciál lekötött.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Pont most néztem Szirmait, hogy miért lehet Barbie 2-nek tekinteni, és egyből felkiáltottam hogy BAZDMEGTudtam hogy nem nekem valo, ez be is igazolodott. Ettol fuggetlenul ertem miert van magas polcon. A Barbie pont ugyanez akart lenni csak fogyaszthatobb, kozonsegbarat formaban. Ez egy sokkal farasztobb film, tipikusan az amit sokan fel ora utan kapcsolnak ki, vagy egekig ajnarozzak hogy milyen magas muveszet.
zacknorb
JéBé
És rájöttem, hogy mind azt hozta, amit én hiányoltam vagy kifogásoltam a Barbieban.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Tudtam hogy nem nekem valo, ez be is igazolodott. Ettol fuggetlenul ertem miert van magas polcon. A Barbie pont ugyanez akart lenni csak fogyaszthatobb, kozonsegbarat formaban. Ez egy sokkal farasztobb film, tipikusan az amit sokan fel ora utan kapcsolnak ki, vagy egekig ajnarozzak hogy milyen magas muveszet.
zacknorb
több mint 1 éve
Szórakoztató volt ez az Országúti Diszkó (felröhögtem, mikor megláttam, hogy ez a magyar cím) című film! Vagyis, nem akart több lenni ami, nekem most szombat estére tökéletes volt 😀 FYI: végefőcím kezdete után pár perccel lesz még egy jelenet, amit érdemes megvárni!!!
| amúgy Conornak könnyű dolga volt, csak saját magát kellett alakítania 😀 😀 |
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
1 fokkal jobb, mint az első trailer, de még mindig nem hiszem, hogy ez Fury Road szintű klasszikus lesz.Pedig nagyon várom
www.youtube.com/watch?v=JAw9oRNKIYg
iktriad

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Dune Part 2-ben AI tool segített a szemekben:Denis Villeneuve discussing how, unlike in DUNE where the visual effect of the eyes of Ibad was done “hand-by-hand,” his DUNE PART TWO team designed an AI tool to help them “bring the level of realism” he wanted, resulting in a more “precise” effect. pic.twitter.com/5qonv5eHpi
— Isaac Feldberg (@isaacfeldberg) March 21, 2024
több mint 1 éve
Iron clawWow, ez egy nagyon jó film. Külön öröm, mint a műfaj fanja, hogy nem magyarosították a mozdulatokat (Zsombi, neked vagy A Doktornak van ehhez köze?)
Nagyon erős családi dráma, 10/10.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Vissza a régi hagyományokhoz?Ripley jól megfiatalodott😃
www.youtube.com/watch?v=HwrqfHihNjQ
iktriad
több mint 1 éve
Nagyon elgondolkodtató Retroshock-os Düne kritika,.Örülök ennek a kritikának, mert kb. nekem is ez a bajom a filmekkel.
www.youtube.com/watch?v=r7O7t8QI5oA
iktriad
Önmagukban faszák, de kb. kiherélik a könyv zsenialitását, lényegét, mondhatni lefokozzák egy összetett alapműből egy átlagos, látványos sci-fi sztorivá.
Nem tudom, hogy ha a rendező/forgatókönyvíró olvasta a könyvet, akkor miért elégedett meg ennyivel, hiszen nem megvalósíthatatlan látványelemekről vagy órákig tartó, részletesen kifejtett történetrészletezésről van szó, hanem jópár lényeges elemről, melyek teljesen és zavaróan kimaradtak, elsikkadtak. Mintha meg se értette volna miről szól a könyv valójában.
Bár egyértelmű, hogy Villeneuve film(ek)et akart készíteni, de őszintén sajnálom, hogy nem egy tízórás sorozat lett belőle, igazán megérdemelte volna, még ha öt órában, vagyis filmként is megvalósítható lett volna. Nagy kár.
Elhiszem és megértem, hogy annak, aki nem olvasta a könyvet ez lehet egy jó 9-10-es film, de kimondottan szar adaptáció, nekem így max 3 pontos, és az is főleg pár megoldásnak, látványelemnek és Rebecca Fergussonnak szól.
több mint 1 éve
1 fokkal jobb, mint az első trailer, de még mindig nem hiszem, hogy ez Fury Road szintű klasszikus lesz.www.youtube.com/watch?v=JAw9oRNKIYg
több mint 1 éve
hu.ign.com/poohniverse-crossover/94273/news/uram-irgalmazz-tobbek-kozott-micimackoval-bambival-pinokkioval-es-csipkerozsikaval-jon-a-poohniverse
több mint 1 éve
Nagyon elgondolkodtató Retroshock-os Düne kritika,.Tegnap én is láttam a címet, de nem mertem kattintani, mert a héten megyek és minél kevesebb infót akarok róla tudni. 😀 Na majd jövőhéten meglesem.
www.youtube.com/watch?v=r7O7t8QI5oA
iktriad
több mint 1 éve
Gyöngyszemre találtam:Ahol a remény terem
A kezdetektől gyűlöltem az állandóan felugró reels videókat facen, de amióta pici időt szánok rá, csomó extra infóhoz jutottam, és ehhez a filmhez is így kerültem.
Iszonyat megfogott, nagyon ajánlom, ha lelki fröccsre van szükségetek.
több mint 1 éve
Nagyon elgondolkodtató Retroshock-os Düne kritika,.www.youtube.com/watch?v=r7O7t8QI5oA