NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 1 éve
| hat nagyon ugy van vege, hogy kell egy harmadik resz. |Dűne 2- nem olvastam a konyveket, az elso resztol jobb ( ott oke, megalapoztak a dolgokat), moziban kell nezni, remek zene, remek jelenetek, nalam mukodott vegig.ha tartja a szintet és tényleg elkészül a Messiah akkor valszeg a definitve trilógia van születőben
Zsellér van de Vrij
Negritis, a vajda
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Dűne 2- nem olvastam a konyveket, az elso resztol jobb ( ott oke, megalapoztak a dolgokat), moziban kell nezni, remek zene, remek jelenetek, nalam mukodott vegig.ha tartja a szintet és tényleg elkészül a Messiah akkor valszeg a definitve trilógia van születőben
Zsellér van de Vrij
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Dűne 2- nem olvastam a konyveket, az elso resztol jobb ( ott oke, megalapoztak a dolgokat), moziban kell nezni, remek zene, remek jelenetek, nalam mukodott vegig.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
hu.ign.com/godzilla-minus-one/94029/news/ezert-nem-lathatja-barki-a-godzilla-minus-one-t-pedig-meg-egy-oscart-is-bezsakolhat
több mint 1 éve
jah még az amcsifocis filmekhez eszembe jutott a Sandra Bullockos Oherről szóló film és a Safety a srác aki a Clemsonra járt.
több mint 1 éve
Hétvégén párommal elhatároztuk, hogy megnézünk minden vasárnap egy amerikai focihoz vagy sporthoz kapcsolódó filmet. Erős kezdésként megnéztük az Emlékezz a titánokra. Én nagyon régen (15 éve), feleségem még nem látta a filmet, a felét végig is sírta.Jah, és a piros hetes ebben a kategóriában a Last Chance U szériák, van kosaras meg amfocis is. Mondjuk ezek inkább dokumentaristák, de nekem nagyon tetszettek.
Kicsit idősebb fejjel, jobban ismerve a játékot, bennem is több érzelmet hozott ki, mint anno. DZ brutál jó alakítása, de a többi színász is erős benne.
Viszont, ahogy néztük párom megkérdezte tőlem, hogy " Ennyire komolyan veszik ezek az emberek ezt a sportot?". Konkrétan ez annál a jelenetnél tette fel, amikor gettysburgi csata sírjainál vannak. Hirtelen nekem is erősnek tűnt ez a felütés, és lehet, hogy kicsit túl is volt romanticizálva, de mondtam neki, hogy nagy eséllyel igen, ennyire komolyan veszik.
A következő film a Péntek esti fények lesz. 😊
KB23
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=_oYSiPBUuC8Tenacious D 😊
Negritis, a vajda
Újra kell néznem 😀
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=_oYSiPBUuC8
több mint 1 éve
Kinai part cimű filmre emlékszik valaki?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Moziban voltunk a nagyobbikkal (8), azóta Parázs az avatarja 😀Ha nem láttátok, akkor javaslom az Elemi c. mesét, aranyos, vicces, érzelmes.Nekem az Agyamnók és a Moana nagyon bejött, a gyerekek pedig nagy Gru-fanok 😃sztem idén a gyerek moziknak nagy éve leszwww.youtube.com/watch?v=S3XjsSvwSuUA gyerek már nagyon rá van izgulva erre a filmre. Minden nap megkérdezi, mikor megyünk már el rá. 😀 De engem is érdekel, imádtam gyerekkoromban a képregényt.
Negritis, a vajda
KB23
már márciusban jön a Kung Fu Panda 4
Garfield, Gru 4, Moana 2, Sonic 3
és akkor még Mufasa, Agymanók 2, Képzeletbeli barátok, új Ghostbusters,
Negritis, a vajda
- JC6
Disney +
steelwolf
több mint 1 éve
Ha nem láttátok, akkor javaslom az Elemi c. mesét, aranyos, vicces, érzelmes.Nekem az Agyamnók és a Moana nagyon bejött, a gyerekek pedig nagy Gru-fanok 😃sztem idén a gyerek moziknak nagy éve leszwww.youtube.com/watch?v=S3XjsSvwSuUA gyerek már nagyon rá van izgulva erre a filmre. Minden nap megkérdezi, mikor megyünk már el rá. 😀 De engem is érdekel, imádtam gyerekkoromban a képregényt.
Negritis, a vajda
KB23
Negritis, a vajda
- JC6
Disney +
több mint 1 éve
Nekem az Agyamnók és a Moana nagyon bejött, a gyerekek pedig nagy Gru-fanok 😃sztem idén a gyerek moziknak nagy éve leszwww.youtube.com/watch?v=S3XjsSvwSuUA gyerek már nagyon rá van izgulva erre a filmre. Minden nap megkérdezi, mikor megyünk már el rá. 😀 De engem is érdekel, imádtam gyerekkoromban a képregényt.
Negritis, a vajda
KB23
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Nekem ez valóság én nem irónia 😉irónia cimbora, irónia 😊Nálunk az a baj, hogy apának is a 60+ ezres tetszik és ha megvenném "neki", pont ő nem játszana vele 😀 😀jó volna, ha nem a 60+ ezres kategória tetszene neki... 😊meg ezért jó a gyereknek rengeteg legót ajándékozni is, ugye?! 😀szintén zenész 😊Tök jó, hogy 9 éves gyerekem van, mert így vele együtt én is beülhetek "büntetlenül" ezekre 😊sztem idén a gyerek moziknak nagy éve leszwww.youtube.com/watch?v=S3XjsSvwSuUA gyerek már nagyon rá van izgulva erre a filmre. Minden nap megkérdezi, mikor megyünk már el rá. 😀 De engem is érdekel, imádtam gyerekkoromban a képregényt.
Negritis, a vajda
KB23
Negritis, a vajda
Matthew99
peach
slowmotion
peach
KB23
peach
több mint 1 éve
irónia cimbora, irónia 😊Nálunk az a baj, hogy apának is a 60+ ezres tetszik és ha megvenném "neki", pont ő nem játszana vele 😀 😀jó volna, ha nem a 60+ ezres kategória tetszene neki... 😊meg ezért jó a gyereknek rengeteg legót ajándékozni is, ugye?! 😀szintén zenész 😊Tök jó, hogy 9 éves gyerekem van, mert így vele együtt én is beülhetek "büntetlenül" ezekre 😊sztem idén a gyerek moziknak nagy éve leszwww.youtube.com/watch?v=S3XjsSvwSuUA gyerek már nagyon rá van izgulva erre a filmre. Minden nap megkérdezi, mikor megyünk már el rá. 😀 De engem is érdekel, imádtam gyerekkoromban a képregényt.
Negritis, a vajda
KB23
Negritis, a vajda
Matthew99
peach
slowmotion
peach
KB23
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Nálunk az a baj, hogy apának is a 60+ ezres tetszik és ha megvenném "neki", pont ő nem játszana vele 😀 😀jó volna, ha nem a 60+ ezres kategória tetszene neki... 😊meg ezért jó a gyereknek rengeteg legót ajándékozni is, ugye?! 😀szintén zenész 😊Tök jó, hogy 9 éves gyerekem van, mert így vele együtt én is beülhetek "büntetlenül" ezekre 😊sztem idén a gyerek moziknak nagy éve leszwww.youtube.com/watch?v=S3XjsSvwSuUA gyerek már nagyon rá van izgulva erre a filmre. Minden nap megkérdezi, mikor megyünk már el rá. 😀 De engem is érdekel, imádtam gyerekkoromban a képregényt.
Negritis, a vajda
KB23
Negritis, a vajda
Matthew99
peach
slowmotion
peach
több mint 1 éve
jó volna, ha nem a 60+ ezres kategória tetszene neki... 😊meg ezért jó a gyereknek rengeteg legót ajándékozni is, ugye?! 😀szintén zenész 😊Tök jó, hogy 9 éves gyerekem van, mert így vele együtt én is beülhetek "büntetlenül" ezekre 😊sztem idén a gyerek moziknak nagy éve leszwww.youtube.com/watch?v=S3XjsSvwSuUA gyerek már nagyon rá van izgulva erre a filmre. Minden nap megkérdezi, mikor megyünk már el rá. 😀 De engem is érdekel, imádtam gyerekkoromban a képregényt.
Negritis, a vajda
KB23
Negritis, a vajda
Matthew99
peach
slowmotion
több mint 1 éve
meg ezért jó a gyereknek rengeteg legót ajándékozni is, ugye?! 😀szintén zenész 😊Tök jó, hogy 9 éves gyerekem van, mert így vele együtt én is beülhetek "büntetlenül" ezekre 😊sztem idén a gyerek moziknak nagy éve leszwww.youtube.com/watch?v=S3XjsSvwSuUA gyerek már nagyon rá van izgulva erre a filmre. Minden nap megkérdezi, mikor megyünk már el rá. 😀 De engem is érdekel, imádtam gyerekkoromban a képregényt.
Negritis, a vajda
KB23
Negritis, a vajda
Matthew99
peach
több mint 1 éve
szintén zenész 😊Tök jó, hogy 9 éves gyerekem van, mert így vele együtt én is beülhetek "büntetlenül" ezekre 😊sztem idén a gyerek moziknak nagy éve leszwww.youtube.com/watch?v=S3XjsSvwSuUA gyerek már nagyon rá van izgulva erre a filmre. Minden nap megkérdezi, mikor megyünk már el rá. 😀 De engem is érdekel, imádtam gyerekkoromban a képregényt.
Negritis, a vajda
KB23
Negritis, a vajda
Matthew99
több mint 1 éve
Húúú, nekem ezek pár év múlva komoly kínzások lesznek 😀Tök jó, hogy 9 éves gyerekem van, mert így vele együtt én is beülhetek "büntetlenül" ezekre 😊sztem idén a gyerek moziknak nagy éve leszwww.youtube.com/watch?v=S3XjsSvwSuUA gyerek már nagyon rá van izgulva erre a filmre. Minden nap megkérdezi, mikor megyünk már el rá. 😀 De engem is érdekel, imádtam gyerekkoromban a képregényt.
Negritis, a vajda
KB23
Negritis, a vajda
Matthew99
több mint 1 éve
én 35 körüli haverral ülök be 😀Tök jó, hogy 9 éves gyerekem van, mert így vele együtt én is beülhetek "büntetlenül" ezekre 😊sztem idén a gyerek moziknak nagy éve leszwww.youtube.com/watch?v=S3XjsSvwSuUA gyerek már nagyon rá van izgulva erre a filmre. Minden nap megkérdezi, mikor megyünk már el rá. 😀 De engem is érdekel, imádtam gyerekkoromban a képregényt.
Negritis, a vajda
KB23
Negritis, a vajda
Matthew99
több mint 1 éve
Tök jó, hogy 9 éves gyerekem van, mert így vele együtt én is beülhetek "büntetlenül" ezekre 😊sztem idén a gyerek moziknak nagy éve leszwww.youtube.com/watch?v=S3XjsSvwSuUA gyerek már nagyon rá van izgulva erre a filmre. Minden nap megkérdezi, mikor megyünk már el rá. 😀 De engem is érdekel, imádtam gyerekkoromban a képregényt.
Negritis, a vajda
KB23
Negritis, a vajda

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
sztem idén a gyerek moziknak nagy éve leszwww.youtube.com/watch?v=S3XjsSvwSuUA gyerek már nagyon rá van izgulva erre a filmre. Minden nap megkérdezi, mikor megyünk már el rá. 😀 De engem is érdekel, imádtam gyerekkoromban a képregényt.
Negritis, a vajda
KB23
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=S3XjsSvwSuUA gyerek már nagyon rá van izgulva erre a filmre. Minden nap megkérdezi, mikor megyünk már el rá. 😀 De engem is érdekel, imádtam gyerekkoromban a képregényt.
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=S3XjsSvwSuU