Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Filmek

39 feliratkozó

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 400 — The Mathematician
Azért ez a májusi moziújranyitás az új Anders Thomas Jensen és Taylor Sheridan filmekkel nagyon erős lesz, kihagyhatatlan mindkettő
r.baggio
Ééés mindkettő elérhető már a tékákban
r.baggio
a wrath of man is megjelent
a nobody pedig jó ideje elérhető
de én sztem mind2t megvárom hogy moziban is legyenek

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 263 — no es importante
Azért ez a májusi moziújranyitás az új Anders Thomas Jensen és Taylor Sheridan filmekkel nagyon erős lesz, kihagyhatatlan mindkettő
r.baggio
Ééés mindkettő elérhető már a tékákban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 215 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
A novemberi Marvel menet a Nomádok Földje rendezőjétől.

iktriad
Uncsi! Szereplők miatt megnézés a tékából! Tipikus erőltetett poén a trailer végén!
több mint 5 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 665
A halottak hadsere - Netflix

Kellemes marhaság a műfaj kedvelőinek, de Snyder-nek nem véletlenül lenne szüksége egy fasza vágóra maga mellé, az ugyanis itt is elkelt volna. Lazán ki lehetne vágni a filmből 30-40 percet de úgy, hogy a fő történet szál egy picit se rezzen. Sok újat nem mutatott (az okos zombi minimum a Legenda vagyok óta azért nem akkora truváj) és sokszor már már paródia hajlik a dolog (lovon utat mutató zombi kapitány? nem már 😊 ) de aki szereti a szoft-gore-t meg a zombikat annak egynek elmegy.

Ezen gondolkodva jutott eszembe, hogy az van, hogy nem láttam már tisztességes, rendes "kulturált", minőségi, szélesvásznú zombifilmet a Z Világháború óta (tudom, a könyv ezerszer jobb stb. de most filmekről van szó) ami meg idestova, lassan 10 év. Néha felcsillant a műfaj, mint a Train To Busan vagy a Kiéhezettek, de elveszett a lendület ami a 2000-es évek elejétől (28 nappal később, Holtak hajnala stb.) tartott nagyjából a Z Világháborúig, közbeékelve nyilván a sorozattörténelem egy újkori klasszikusával a Z Nation-nel Walking Dead-el. Van pár sorozat amibe hébe hóba belenézek (a Kingdome nagyon nem jött be a Fekete nyár nagyon igen) aztán ennyi.

“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 5 éve
The Ruthless
olasz maffia(?) film a netflixen, klasszikus felemelkedés és bukás történet annak minden fordulatával
ami kicsit egyedibbé teszi az a 80as évek olaszországának hangulata
ami a Viszkisben a 90es évek az itt a 80as
van egy két érdekesebb beszélgetés és Sara Serraiocco kifejezetten helyben van (európai film szóval cickókra fel 😀)

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 740 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A novemberi Marvel menet a Nomádok Földje rendezőjétől.
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 215 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ben Stiller ha csak egy fokkal is, de tényleg jobb az Adam Sandler-féléknél. Egy kicsit kevésbé ripacs, plusz szerepelt az Arrested Developmentben is, onnantól pedig rossz már nem lehet 😊
Kampman
Dodgeball, egyik legjobb film!
csebi
mondjuk abban sokat segít hogy Stiller csak mellékszereplő

amúgy Sandler esetében a kérdés mindig az hogy milyen rendezővel dolgozik, ő tud nagyon jó is lenni ahogy írták korábban bizonyos filmjeit csak a probléma hogy ha a rendező kevés akkor ő leszarja (Cage is hasonló amúgy)
Negritis
Igen mellek de annál nagyobb hatással van a filmre 😊
csebi
A mellek mindig nagy hatással vannak a filmekre!
több mint 5 éve
Akkor lehet a netflix filmek sajátja, hogy nincs benne egyetlen pozitív karakter se, mert a The white tiger ugyanezt hozta. Korrekt iparosmunka, kellő kultúrsokk, de jóval többet is ki lehetett volna hozni belőle.

Bár már annak is örülök, ha ilyen filmet találok ott, a rengeteg szemét között.
r.baggio
sztem ez nem feltétlen a netflix filmek sajátja, hanem most úgy összességében is van egy irányzat hogy egy csomó film szararcokról szól és azok felemelkedése-bukása(?) a téma
Joker is ilyen volt sztem, Viceban se nagyon van szimpatikus karakter

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 263 — no es importante
Akkor lehet a netflix filmek sajátja, hogy nincs benne egyetlen pozitív karakter se, mert a The white tiger ugyanezt hozta. Korrekt iparosmunka, kellő kultúrsokk, de jóval többet is ki lehetett volna hozni belőle.

Bár már annak is örülök, ha ilyen filmet találok ott, a rengeteg szemét között.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 31 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Fontos vagy nekem (I care a lot - Netflix)
Egynek elment, mondjuk 6/10, de messze nem olyan kiemelkedő, mint pl a Holtodiglan volt.
Sok apró kis faszság van benne, feleségem jogászként többször csak a fejét fogta 😂
Peter Dinklage semennyire nem volt hihető a kemény orosz maffiózó szerepében, bármennyire is bírom, mindig csak röhögtem, mikor megláttam a szakállával 😁
Érdekes koncepció, hogy egyetlen pozitív karaktert nem vezettek elő (mondjuk az öreglányt bírtam), nálam Pike sem váltotta ki azt a nagy ökölbeszorulós utálatot, amit mindenhol írtak (Sobri jutott eszembe, hogy neki tutira bejönne a nő hidegen számító, csak a hasznot szem előtt tartó mentalitása 😊). A leszbi vonalat se értettem, minek kellett, semmit nem adott hozzá a sztorihoz (pl a Haunting of Bly Manorban tök jól elfért és működött). Összességében kár érte, egy alapvetően tök érdekes alapötletből végül a benne lévő potenciál felét sem sikerült kihozni...
warr_b
nekem az ahogy | Pike és a csaja kicsinálják a maffiát az végletesen szánalmas és teljesen hazavágta a filmet | viszont valahol bedobtak egy olyan teóriát ami majdnem megmenthetné
| mikor a csajt belökik a vízbe a kocsival onnantól minden csak képzelgés miközben megfullad, ezért ér pöccre haza hogy megmentse a csaját, ezért tudják ennyire könnyen kicsinálni a ruszkikat és mikor a csúcsra ér ezért hal meg mert ott fogyott el teljesen a levegő |

engem a film nagyon dühített ahogy írtam is anno mert az alap ötlet tök jó volt és bőven lett volna benne kakaó egy rendes true crime drama-ra, de nope szét kellett baszni a maffiával
Negritis
Egyetértünk. Ez az elmélet jópofa, de kizárt hogy az alkotók fejében megfordult volna 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Egynek elment, mondjuk 6/10, de messze nem olyan kiemelkedő, mint pl a Holtodiglan volt.
Sok apró kis faszság van benne, feleségem jogászként többször csak a fejét fogta 😂
Peter Dinklage semennyire nem volt hihető a kemény orosz maffiózó szerepében, bármennyire is bírom, mindig csak röhögtem, mikor megláttam a szakállával 😁
Érdekes koncepció, hogy egyetlen pozitív karaktert nem vezettek elő (mondjuk az öreglányt bírtam), nálam Pike sem váltotta ki azt a nagy ökölbeszorulós utálatot, amit mindenhol írtak (Sobri jutott eszembe, hogy neki tutira bejönne a nő hidegen számító, csak a hasznot szem előtt tartó mentalitása 😊). A leszbi vonalat se értettem, minek kellett, semmit nem adott hozzá a sztorihoz (pl a Haunting of Bly Manorban tök jól elfért és működött). Összességében kár érte, egy alapvetően tök érdekes alapötletből végül a benne lévő potenciál felét sem sikerült kihozni...
warr_b
nekem az ahogy | Pike és a csaja kicsinálják a maffiát az végletesen szánalmas és teljesen hazavágta a filmet | viszont valahol bedobtak egy olyan teóriát ami majdnem megmenthetné
| mikor a csajt belökik a vízbe a kocsival onnantól minden csak képzelgés miközben megfullad, ezért ér pöccre haza hogy megmentse a csaját, ezért tudják ennyire könnyen kicsinálni a ruszkikat és mikor a csúcsra ér ezért hal meg mert ott fogyott el teljesen a levegő |

engem a film nagyon dühített ahogy írtam is anno mert az alap ötlet tök jó volt és bőven lett volna benne kakaó egy rendes true crime drama-ra, de nope szét kellett baszni a maffiával

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 31 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 956 — Vikings fan
Mindketten tudnak színészkedeni, csak évig nem voltak rászorulva. Stiller rendezni is tud, a Tropic Thunder és a The Secret Life of Walter Mitty is rendezési szempontból teljesen rendben van (höhöhö).
Gyurma Pappa
A Kábelbarát is rendben van, az is Stiller film.
iktriad
Na ilyen mennyiségben még pont elbírom viselni.
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Mindketten tudnak színészkedeni, csak évig nem voltak rászorulva. Stiller rendezni is tud, a Tropic Thunder és a The Secret Life of Walter Mitty is rendezési szempontból teljesen rendben van (höhöhö).
Gyurma Pappa
iktriad
annyit tett hozzá a filmhez mint gabbert a tampa sb winhez

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 740 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Ben Stiller ha csak egy fokkal is, de tényleg jobb az Adam Sandler-féléknél. Egy kicsit kevésbé ripacs, plusz szerepelt az Arrested Developmentben is, onnantól pedig rossz már nem lehet 😊
Kampman
csebi

amúgy Sandler esetében a kérdés mindig az hogy milyen rendezővel dolgozik, ő tud nagyon jó is lenni ahogy írták korábban bizonyos filmjeit csak a probléma hogy ha a rendező kevés akkor ő leszarja (Cage is hasonló amúgy)
Negritis
csebi
Ezt most el kellett olvasnom háromszor, mire megértettem 😀
Kampman
te is az eredménykövetőre asszociáltál hirtelen? 😀

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 998
Kampman
csebi

Negritis
csebi
Ezt most el kellett olvasnom háromszor, mire megértettem 😀
több mint 5 éve
The Disciple
indiaiak elkészítették a saját Whiplashüket netflixre, viszont sajnos elhasaltak vele
a főszereplő érdektelen, a film vontatott és túl hosszú
az időben ugrásokat pedig nehéz lekövetni
egy csomó szál a semmiből jön vagy a semmiben ér véget
aki szereti a klasszikus indiai zenét az tehet vele egy próbát

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
Kampman
csebi

Negritis

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Paper Tigers
 www.youtube.com/watch?v=1zM3IpjY3CI
egy kellemes kung fu film, nem kiemelkedő meg semmi de ahol kell vicces ahol kell a "deep meaning" is ott van
felvetik a martial arts-ban fontos kérdés hogy mi a különbség aközött hogy valaki gyors meg hogy valaki első és erre utána jól is építenek
azt látom hogy sokaknak Carter alakítása amatőrnek tűnhet de sztem ez utasítás volt
a harcok jók a poénok ülnek és benne vannak a martial clubos srácok

több mint 5 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 287 — zászló zászló szív
Korábbi jó filmjei emlékeim szerint pl.: Ég velünk!, Keresd a nőt és hát a Zoolander 😀
Solymi

Guilty Pleasure lvl. 9999

sandlernek is vannak komoly szerepei
üres város
meyerowitz stories
csiszolatlan gyémánt csak h párat mondjak
briareos
A Meyerowitz Storiesban ráadásul Stillerrel együtt.

Egyébként Sandler korai sikerei (Waterboy, Big Daddy, Little Nicky) a maguk módján elég edgy filmek voltak, bizony az alap témafelvetéseik sem annyira hétköznapiak. Nyilván a Grownups és társai már csak a pénzkeresetről szóltak, ahogy Stillernél is az Meet the Parents sorozat.

több mint 5 éve
Kampman
csebi

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
Kampman

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Át lehetne nevezni a topic nevét Negritis-topicra? 😃
#JC6
kicsit olyan mint amikor szittes kisajátította a vicc topikot (a kurva szar vicceivel)

több mint 5 éve
Kampman
sandlernek is vannak komoly szerepei
üres város
meyerowitz stories
csiszolatlan gyémánt csak h párat mondjak