NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 998
53
22:30 LIBERTY BOWL - Navy vs Cincinnati
Filmek
40 feliratkozó
több mint 11 éve
én láttam, botrányMondjuk neked hihetetlen realisztikus és király filmet kellett volna csináliuk, hogy ne tudj belekötni 😛 😀
ma az eddigi egyetlen Kaufman által rendezett (és persze írt) filmet néztem meg, érdekes élmény annyi szent, talán ez a jelenet a legjobb benne:
sajnos ugye Philip Seymour Hoffman és Christopher Evan Welch sincs köztünk márbaggio
több mint 11 éve
A Draft Day című 2014-es Kevin Costner filmet látta már innen valaki? Érdemes megnézni?SebiiNem nagy szám. Egynek elmegy.
Moneyball jobban bejött. Bár lehet azért, mert a baseballhoz semmi közöm nincsen. 😀
több mint 11 éve
én láttam, botrányma az eddigi egyetlen Kaufman által rendezett (és persze írt) filmet néztem meg, érdekes élmény annyi szent, talán ez a jelenet a legjobb benne:
sajnos ugye Philip Seymour Hoffman és Christopher Evan Welch sincs köztünk már

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
A Draft Day című 2014-es Kevin Costner filmet látta már innen valaki? Érdemes megnézni?Sebiihöri talán látta, nem biztos 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
A Draft Day című 2014-es Kevin Costner filmet látta már innen valaki? Érdemes megnézni?
több mint 11 éve
Soha többet nem várok filmet hónapokon keresztül.Nemrég mentünk haverokkal moziba, az X-menre. Pont előtte ment a godzilla. Jön ki egy ismerős, csóválja a fejét. "Húúúú ez valami nagyon rossz volt. Nehogy megnézzétek."
Ez a Godzilla valami förtelem lett. Jól van, nem kell nekem Good Will Hunting monológ, de ettől még a nyújorki Godzillás film is jobb volt...JC6
3 perc múlva hív. "Hallod, komolyan mondtam, addig lépjetek le amíg el nem kezdődik. Borzasztó volt" 😀😀
Aztán megnyugtattam, hogy nem azt fogjuk nézni 😀
De tény, hogy nem csinált hozzá sok kedvet.
több mint 11 éve
Godzilla megvolt jobb lett, mint amire számítottam. A 2 felére viszont leült nagyon a film.Transformerstől és Spiderman 2-től jobb, Captain America viszont jobban bejött az idei blockbusterekből.
A Draft day kinek mennyire tetszett?
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 419
3 kedvenc filmzeném:Hans Zimmer (The Holiday)
www.youtube.com/watch?v=ddX5tBIzvEk
Peter Broderick and Clint Mansell (Last Night)
www.youtube.com/watch?v=jlJ2tacVJZk
Clint Mansell (The Fountain)
www.youtube.com/watch?v=phX4z1uY55U
több mint 11 éve
hát én talán a második-harmadik megnézéskor figyeltem oda a zenére jobban, amikor először néztem egyszerűen beszippantott a film 😊Csodálkozom viszont hogy a Harcosok klubját nem említettétek.A harcosok klubja az a film, amit a zenéje miatt néztem meg elsősorban. A Where is my mind azóta is kedvenc.dugo1993
www.youtube.com/watch?v=ttXuhDuZ4CAgamerkr
több mint 11 éve
Csodálkozom viszont hogy a Harcosok klubját nem említettétek.A harcosok klubja az a film, amit a zenéje miatt néztem meg elsősorban. A Where is my mind azóta is kedvenc.
www.youtube.com/watch?v=ttXuhDuZ4CAgamerkr
több mint 11 éve
kedvenc filmes soundtrack albumok:In Bruges - www.youtube.com/watch?v=7iC5L79J9dc
Inside Llewyn Davis - www.youtube.com/watch?v=YxcO53WATYw
Moon - www.youtube.com/watch?v=-odprmQ1mlY
O Brother, where art thou - www.youtube.com/watch?v=ZjzcGOSl2a0
Once - www.youtube.com/watch?v=xem6DoA52Uo
The Assassination of Jesse James - www.youtube.com/watch?v=Tc1-0NqjzSo
The Broken Circle Breakdown -
The Express - www.youtube.com/watch?v=79UCHmKhsBE

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
A könyvtolvajTetszett G Rush játéka igaz nem ez az élete szerepe.
A történet egyszerű semmi bonyodalom igaz arra ott a háboru.
több mint 11 éve
Arthur királyÉrdekességképpen együtt játszik benne Mikkelsen és Hugh Dancy.
Szeretem az ilyen grandiozus, sok pénzből készült kosztümös filmeket. A történelmi hűséget itt kár firtatni, az Arthur király sztori nem sokkal valósabb mint a Gyűrűk ura, még a létezése sem biztos. Semmivel sem rosszabb film mint a vele egy időben kijött Trója, mégsem lett olyan híres, talán mert az Arthurt megofrmáló Cliwe Owen nem A kategóriás színész? Egyszer mindenképpen érdemes megnézni,JayB
több mint 11 éve
Arthur királySzeretem az ilyen grandiozus, sok pénzből készült kosztümös filmeket. A történelmi hűséget itt kár firtatni, az Arthur király sztori nem sokkal valósabb mint a Gyűrűk ura, még a létezése sem biztos. Semmivel sem rosszabb film mint a vele egy időben kijött Trója, mégsem lett olyan híres, talán mert az Arthurt megofrmáló Cliwe Owen nem A kategóriás színész? Egyszer mindenképpen érdemes megnézni,
több mint 11 éve
@süti: bizony ha 80-as évek akkor Harold Feltermeyer 😊Beverly Hills-i zsaru 1-2, az általad említett T1, Menekülő ember, Top Gun, Tango & Cash 😊
www.youtube.com/watch?v=6UlVrox4kF0
Ez zseniális: www.youtube.com/watch?v=q2rHTTDcNoU
Csodálkozom viszont hogy a Harcosok klubját nem említettétek.
www.youtube.com/watch?v=ttXuhDuZ4CA
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Soha többet nem várok filmet hónapokon keresztül.Ez a Godzilla valami förtelem lett. Jól van, nem kell nekem Good Will Hunting monológ, de ettől még a nyújorki Godzillás film is jobb volt...
több mint 11 éve
Elég jó munkát végeztek a sminkesek.De elég durva belegondolni, hogy már lassan 30 éves film.

Nálam filmzenében is vezetnek az olyan filmek amikhez érzelmileg is kötődöm.
Mint a Vissza a jövőbe, Robotzsaru vagy Terminátor.
www.youtube.com/watch?v=XTGyeGgMpk8
www.youtube.com/watch?v=n4PQRpo2Wng
www.youtube.com/watch?v=68I3j2luW64
Napfény - www.youtube.com/watch?v=5h0p5RSa3_cdeyellDe nálam magasan ez a legjobb dal.
több mint 11 éve
mondjuk fele már rég nem eredeti filmzene 😊azokban Tarantino válogat igen jól mivel lehet a filmet még jobban eladni
több mint 11 éve
szomorúan látom, hogy ez még kimaradt 😊 :azért repülős felvételekkel kicsit jobban fest a zene is 😊
www.youtube.com/watch?v=vwBbrngafl0peach
(mondjuk az már kérdés, hogy F-14-esekkel nekem elég sok mindent el lehetne adni)
több mint 11 éve
szomorúan látom, hogy ez még kimaradt 😊 :www.youtube.com/watch?v=vwBbrngafl0
de ez még inkább :
www.youtube.com/watch?v=gYT7gQKQFBY
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
legjobb eredeti filmzenék!rengeteg van ami tetszik, nem lehet választani. bár leginkább azok a filmek állnak hozzám (igy a filmzenék is) közelebb amik gyermekkoromban nyűgöztek le. a mostani filmek nem kötnek le igazán.
Kinek mi a kedvenc!?
figyelem csak eredeti-!Janek
-jurassic park
-a szikla
www.youtube.com/watch?v=xl84mTb_ZkE
-halálos fegyver
www.youtube.com/watch?v=zrwcFBNvCTE
stb.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
kicsit más stílusból:Paul Oakenfold :Kardhal
www.youtube.com/watch?v=DAwGjGZXwk0&list=PL092BCB24C51DFC34
Paul Kalkbrenner - Berlin Calling Album
www.youtube.com/watch?v=mlFs3OXR9mQ
John Digweed : Trend című filmből...
www.youtube.com/watch?v=MIBEeZEHASM
több mint 11 éve
Szerintem egyébként mind a kettő megdönti, de a Star Wars fogja jobban. 😉JugheadSW elképzelhetetlent fog kaszálni. (feltéve ha nem történik meg az Exp. 3-as baki.)
több mint 11 éve
Szerintem egyébként mind a kettő megdönti, de a Star Wars fogja jobban. 😉Jugheadakkor szerintem egyik sem, mentsd el a hszt 😀
több mint 11 éve
Ok, hogy semmi, de mégis olyan izgalomba jöttem (lehet túl fanboy vagyok). 😀videa.hu/videok/film-animacio/the-hateful-eight-teaser-trailer-H3k4CRT8CD7WyBjC?start=2.98
Amúgy nagyon jó lesz a jövő év filmek szempontjából az tuti, apropó szerintetek az Avengers 2, vagy a Star Wars VII megdönti az Avatar bevételi rekordját?
Szerintem egyébként mind a kettő megdönti, de a Star Wars fogja jobban. 😉